Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence de yerleşme imkanı olan hiç durmasın. O güzelliklerle 4 mevsim yaşamak varken tatile gidip dönmek beni çok mutsuz ediyor.
Evet öyle sakin yeşil yer görmek için ya haftasonunu ya yazı beklemek çok kötü. Beton yığını arasına tıkılı yaşıyoruz

İlk yıl siteler bölgesinde kalmıştık, merkeze daha yakın yürüyerek her yere gidebiliyosun denize sıfırdı otelde onun rahatlığı çok olmuştu. Bu yaz da içmelerde bi oteldeydik daha güzel aslında sakinliği falan ama ulaşım araç olmazsa merkeze zor oluyo
Biz bu sene Akyaka’da kaldık ordan civarları gezdik. Turunç a filan gittik orası da çok iyiydi.

Biz bu sene Akyaka’da kaldık ordan civarları gezdik. Turunç a filan gittik orası da çok iyiydi.
Evet turunçu bizde çok sevdik selimiyeyi de çok met ediyolar turgut şelalesini falan bide köyceğize gitmeyi çok istiyorum bu yılda bi oraları mı gezsek diyoruz sonra çocuk yokken bi vizesiz ülkelere mi baksak diyoruz kafalar karışık 😄

Evet turunçu bizde çok sevdik selimiyeyi de çok met ediyolar turgut şelalesini falan bide köyceğize gitmeyi çok istiyorum bu yılda bi oraları mı gezsek diyoruz sonra çocuk yokken bi vizesiz ülkelere mi baksak diyoruz kafalar karışık 😄
Geçen sene gittik bizde söylediğin yerlere ek sedir adası Kleopatra adası da deniyor, kız kumu Selimiye ortaca köyceğiz bozburun Dalyan dalaman gitmişken araba ile gidin civar koylara geçin ;)

Orhaniye Selimiye Hisarönü güzel yerler. Knidos a kadar inmiştik.
Alya siz phuket i n’aptınız karar verdiniz mi gidiyor musunuz?

yavrukusa kuvet kova masrapa aldm bimden renklıleri 105tl ıdı ebebekte bunların, 41e aldm
bı kac parca sey aldm anneme bi kg tereyag aldm 151tl tuttu

Biz Akdeniz deydik hep hatta babamlar Kemer’e taşındılar yerleştiler emekli olunca bakalım marmarisi cidden merak ediyorum ❤
Ege yi gör bir daha dönüp Akdeniz’i sevmezsin. Eğer yüzmeyi seven biriyseniz Ege nin o berrak hafif serin suyu çok iyi gelecektir. Akdeniz suyu hamam gibi insan iki kulaç atınca hararet basıyor😅

Geçen sene gittik bizde söylediğin yerlere ek sedir adası Kleopatra adası da deniyor, kız kumu Selimiye ortaca köyceğiz bozburun Dalyan dalaman gitmişken araba ile gidin civar koylara geçin :KK66:
Dalyan turuna gittik heryer çok güzeldi ama tekne turu bizlik değilmiş diye sedir adası olan tura gitmedik 🙈 bi ara tekneden mi atlasam napsam dedim kafa nereye ben oraya bi insan olunca uzun süre teknede kalmak hiç hoşuma gitmedi

Ege yi gör bir daha dönüp Akdeniz’i sevmezsin. Eğer yüzmeyi seven biriyseniz Ege nin o berrak hafif serin suyu çok iyi gelecektir. Akdeniz suyu hamam gibi insan iki kulaç atınca hararet basıyor😅
Hahaha doğru Akdeniz sıcak sulu valla yüzmeyi seviyoruz cidden ay tatil gelsin istiyorum şuan. Ama yazın burası 50 derece oluyor ondan istemiyorum kafam karıştı🤣

Kızlar çok keyfim kaçık, sinirlerim bozuk ve gerginim. İnsanların ne kadar ayarsız adaletsiz ve mantıksız olabileceğini, hiç deger yargısının kalmadığını ve güven duygusunun adının kaldığını görüyorum. Bu 3 hafta ve sonrası çok belirsiz. Dualarınızı istiyorum.

Kızlar çok keyfim kaçık, sinirlerim bozuk ve gerginim. İnsanların ne kadar ayarsız adaletsiz ve mantıksız olabileceğini, hiç deger yargısının kalmadığını ve güven duygusunun adının kaldığını görüyorum. Bu 3 hafta ve sonrası çok belirsiz. Dualarınızı istiyorum.
seçimden dolayı mı

Selam kızlar
Esimin bacaginda kitle vardi
Dr biyopsi istemis ,birazdan yapilacakmis
Her turlu alinacak
Insaallah iyi cikar
Acayip canim sıkkın
Elim kolum kalkmiyor
Gucum yok
Dr lar hep en kotusunden baslar, her ihtimali dusunur ,elemek ister biliyorum ama yine de korkuyorum.ister istemez.
Mr ve renkli dopler sonucu iyi gibiydi aslinda
Bugun film de cekilmis
Bilmiyorum saniyeler icinde allak bullak oldum
Allah hayrla sonuclandirsin nerde varsa
Çok geçmiş olsun

Hİç bir şey senden ve sağlığından daha önemli olamaz. İş ortamında entrikalar hep oluyor bu da insanda huzur koymuyor.

Back
X