Bugün ne aldin kaç tl harcadin

On bin mi ne kadar uçuk fiyat on katı buranın. Bu kadar fark olması normal mi kızlar ya ?
valla dedıkleri gıbı hastane dr vs degısıyo mesela yanı sehırde ben bı suru farklı dr a gttım bebek ısterken bırının muayene ucreti 350 idi biri 80 dusun aynı sehır

merhaba kızlar
ıkı gunumde ck yorucu gecti aksama mısafır var yarına mısafır var Allahtan annemden kv den ikram takvıyesı yapıcam
temızlık yaptım ıkı gundur mahvoldm bide bogazlarm acıyo zaten esımde vıleda yaptı sagolsun
dun ve bugun markete gttık braz stok yaptm ama hepsı ck kullanılanlar aslında stokta denemez biterler yani toplam 326falan tuttu ay sonuna kadar bi 150lik daha almayı planlıyorum her sey daha da artıcak dıye dusunuyorum

Iyi akşamlar kızlar,
Içecek ve günlük ped aldım şoktan 9tl harcadım,
Orkide saksısı alacaktım ams satılıyormuş henüz,
Evin sıvıyağ 30tl yarın alayım stok için.

Eşim ortak harcamalarimizi yazmış 2280tl eşime göndermem gerekiyor, gün param, kendi kredi kartım vs, henüz hesap yapmadım.
Yarın market dolaşıp 100tl lik stok yapmalıyım :işsiz:En Büyük KK

ankara’ nın neresindesiniz bilmiyorum ama gimat’ a bakın derim özellikle nevgross ve rizegross marketlere
Ya aslında Nev gross a gitsek iyiydi ama gitmedik Migros’a gittik 450tl harcayıp geldik krem stokladım vücut losyonu ve yüz kremi aldım sebamed,neutrogena filan .
5 kiloluk yudum 37.50tl
Migros’un yanında Ayvalık ürünleri satan stand var oradan da 5 kiloluk sızma zeytinyağı aldık 150tl de ona verdik
TOPLAM :600tl tuttu.
2*Kaşar peyniri aldık 19,90tl
Beyaz peynir
Elde yıkama frosh bulaşık deterjanı 13.50tl
Sütler de 3 al 2 öde vardı SEK süt:4,50tl
Namet sucuk 3 adet parmak şeklindekilerden 17tl
Ekşi maya Ekmek 6,90tl
Domestos 8,90tl
Hacı şakir 24tl
Gerisi full krem losyon falan. Ben eczane ürünleri kullanıyorum normalde cildim çok hassas ve kuru pullanır hep (iktiyoz var )
Ekonomik oldu çünkü büyük boy bir losyon eczanede 100tl den aşağı alamıyorum.
Ben de indirim de bulduğum losyonları ortalama 20-30tl ye birkaç tane almış oldum. Kış bitmek üzere bahar ve yazın çok kaliteli olmayan krem kullansam yeterli diye düşündüm inş
Uzun lafın kısası krem stokladım ;)

On bin mi ne kadar uçuk fiyat on katı buranın. Bu kadar fark olması normal mi kızlar ya ?
Ankara’da yaşıyorum 14bin bile duydum
Doktorlar popülerleştikçe fiyat artıyor ben de daha uygun fiyatlı doktor buldum Allah’ın izni ile ona gidicem bir gebelik oluşsun da tekrardan ;) ticarete döndü mutsuzuz valla Ankara’da anne adayı olarak

Bizde akşamları açıyoruz kombiyi serin oluyor biraz ufak kızım üzerini hiç örtmez o yüzden yoksa üşümez büyük insan petekleri temizledik eşimle bende dış kısmını cifledim tertemiz oldu tavanları eşim sildi banyoyu ovdum yıkadım kapıları yarın işten gelince silerim haftaya pazar günüm var arkadaşlar gelcek siler süpürür halıları sererim kısır patates salatası kuru biber kavurması havuç tarator ve simit yapcam digerleride birer çeşit yapıp getiriyor baya iyi oluyor
Kuru biber kavurması nasıl oluyor merak ettim menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun şimdiden

bakamıyorum iki gundur dun annemdeydim yeni koltuk geldi bi hengame ugrastim aksam gec geldim yemegi orda yedik pazarı vardı oranın bende limon patates maydonoz roka ve yeşil zeytin aldim 13 tl harcadım bugun evdydik kahvalti ettik ortalik topla eşim aksam yemegi yiyip biraz arkadaşlarıyla çıktı cay yaptim haber baktim eşim gelir birazdan benim fındık mısır patlar anne dio babasi gelsin yapmıyordum kaç gündür yapayım yesininler
[/QUOTE]

Bu ay doğalgaz faturası biraz daha düşük geldi geçen aya göre sanırım artık gittikçe azalır.
Geçen senelerde merkezi sisteme boşuna para vermişiz kombiye geçmek için bir miktar harcama yaptık ama 2 yılda amorti eder ve istediğimiz zaman çok iyi ısındık bu sene çok şükür. Hatta kızım hiç üstünü örtmeden tulum da giymeden bir kış geçirdi :)

Ya aslında Nev gross a gitsek iyiydi ama gitmedik Migros’a gittik 450tl harcayıp geldik krem stokladım vücut losyonu ve yüz kremi aldım sebamed,neutrogena filan .
5 kiloluk yudum 37.50tl
Migros’un yanında Ayvalık ürünleri satan stand var oradan da 5 kiloluk sızma zeytinyağı aldık 150tl de ona verdik
Beyaz peynir
Ekşi maya Ekmek 6,90tl
Domestos 8,90tl
Hacı şakir 24tl
Gerisi full krem losyon falan. Ben eczane ürünleri kullanıyorum normalde cildim çok hassas ve kuru pullanır hep (iktiyoz var )
Ben de indirim de bulduğum losyonları ortalama 20-30tl ye birkaç tane almış oldum. Kış bitmek üzere bahar ve yazın çok kaliteli olmayan krem kullansam yeterli diye düşündüm inş
Uzun lafın kısası krem stokladım :KK66:
Domestos 8.90 mı kaç litresi 😳😳

2 litrelik cnm en küçüğün bir büyüğü
Normalmiş o zaman yoksa aşırı pahalı diyecektim migros zaten aşırı pahalı bir market . İndirimlerde bile dışarı ile aynı fiyata geliyor .Geçen gün colgate diş macununu 56 tl ye gördüm bu kadar olmaz cidden

Kuru biber kavurması nasıl oluyor merak ettim menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun şimdiden
Biz şöyle bir yemek yaparız
Kuru biberi patlıcanı Suda yumuşatıp sonra julyen dilimler haline getirip çok az zeytinyağına çevirir üstüne domatesli sos yapar sarımsaklı yoğurt dökeriz. Masada ara sıcak olarak iyi oluyor gün sofralarında da çayla çok iyi gidiyor

Geçen gün Carrefour da 150 tl üzeri 50 tl lik indirim çeki veriyordu kızlar. Biz de kaşar yumurta un gibi temel ihtiyaçlarla 176 tl lik alışveriş yaptık. 10 Nisa’na kadar kullanabileceğimiz 50 tl lik çek var yine 150 tl üstü için evin ihtiyacı hiç bitmiyor yine alırız bir şeyler 1 ay var daha. Aklınızda olsun.

Merhaba kizlar bir haftasonu daha bitti
Sanki vakit hic gecmiyor ya
Dun burada hic gitmedigim bir parka gittik, guzelmis hem bize ulasimida kolay
Spor aletlerini kullandim onlari cok 1seviyorum :KK70:

Yarin aksami bekliyorum isle ilgili onemli bir aksam
Brz butcemi zorlayip annem icin stok alisverisi yapicam
Kendi evimde deterjan kagit stogu tam. Zeytin yagi ekleyebilirim
Cuma aksami migrostan dondurma kasesi aldim meshur tatlim icin kullanmak icin
Ayin 12 14 arasi trendyolu kurcalayacagim :KK70: 2 bebek hediyesi esime evde giymesi icin ince uzun kollu ust ve belki kendime gomlek alirim

5 kiloluk yudum 37.50tl
Beyaz peynir
Ekşi maya Ekmek 6,90tl
Domestos 8,90tl
Hacı şakir 24tl
Uzun lafın kısası krem stokladım :KK66:
harcamanın çoğu bakım ürünlerine gitmiş :) bu tarz ürünler gross marketlerde fazla bulunmuyor ama gıda yönünden gimat çok uygun

Back
X