• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim günde neredeyse 4 lira gidiyo çikolata almasam:KK70:
çikolata parasini kumbaraya atcam. zayıfladığımda kumbarada biriktiğim parayla elbise alicam.

bende öyleydim artık yeter dedim kıyafetlerim olmuyor diyete ve yürüyüşe başladım baya fark var bende
Cnm kaç kiloydun ve yürümeye başlayınca kaç kilosun ?
Gebelik olduğunda 62 kiloydum . Düşük yaptığımda 63.5kiloydum. Bir kaç gündür yürüyorum 62.2 yim. Boğazımdan biraz kısmam lazım benimde. Spor çok yapınca iştah açıldı

Gebelik olduğunda 62 kiloydum . Düşük yaptığımda 63.5kiloydum. Bir kaç gündür yürüyorum 62.2 yim. Boğazımdan biraz kısmam lazım benimde. Spor çok yapınca iştah açıldı
74,5 tum başladığımda 2 şubatta şimdi 67 yim haftaiçi hergün öğle arası yürüyorum haftasonu malesef yürüyüş yapamıyorum boyumda 1.60 kısayım bide kilo alınca yuvarlak bişey oluyorum :(

74,5 tum başladığımda 2 şubatta şimdi 67 yim haftaiçi hergün öğle arası yürüyorum haftasonu malesef yürüyüş yapamıyorum boyumda 1.60 kısayım bide kilo alınca yuvarlak bişey oluyorum :KK43:
tam benliksin.
bende öğle arasi yürüyorum çalıştığım için..
haftasonu bi 5 dk otururum sonra hoop temizlik.. çok yemek yiyorum resmen..
gerçekten az yemem gerekiyo halim hiç kalmiyo çok yiyince. obur bir insanim. 90 kiloyum.
artık vermem gerektığı anladim. az yiyecegim. çikolata almayacagim.
o çikolata parasini küçük bir kumbara ile birikime aktarmayi düşünüyorum. zayıfladığımda ödül olarak elbise alicam. kaç ay gider bilmem. 1 tl ise 30 günde 30 5 ayda 150 tl yapar:)

Selamlar,

Günden gelen 8 çeyrek ve kızıma hediye gelen yarım gram ile altın küpeyi bozdurdum. Hepsi 3185 tuttu. Hesaba yatırdım. Çeyrekleri 365’ten aldı.
allah bereket versin :) çok iyi yapmışsın
bende öle yapmışım altınları bozdurup bankaya atmişim. bide doğum parasini aldiniz mi?
onunla mevlit yaparsin. kalırsa hesabina yatirirsin. bende doğum parasini kızımın mevlidini kullanmişim.

Ben sabah 08:00-08:30 arası kahvaltı yapıp akşam yemeğini de 16:30-17:00 arası yiyorum. Kahvaltıyı sağlam yapınca acıkmıyorum ve bı şekilde beslenmek bana iyi geldi.
Benim sabah 7-7:30 kahvaltı
10:30-11:00 arası ara öğün kuruyemiş ya da meyve ya da süt
12:30 öğle yemeği
15-16 arası yine ara öğün bazen bunda iki ara öğün bile olabiliyor duruma göre
19-20 arası da akşam yemeği
Ben ara öğünü güzel yaparsam ana öğünlerde porsiyonları çok kaçırmıyorum. Bu şekilde bmi yi 18 e kadar düşürdüm. Tabi şimdi gebelik olduğu için yine böyle devam ediyorum arada kusmalar oluyor:)))

spor yapınca nasıl iştah açiliyor.

allah bereket versin :) çok iyi yapmışsın
bende öle yapmışım altınları bozdurup bankaya atmişim. bide doğum parasini aldiniz mi?
onunla mevlit yaparsin. kalırsa hesabina yatirirsin. bende doğum parasini kızımın mevlidini kullanmişim.
Çok teşekkür ederim
Kızım 7 aylık şu an, doğum parasını alalı epey oldu. Evde fiziki altın beni rahatsız ettiği için bozdurup gr altın hesabına aktardım.

Selamlar,

Günden gelen 8 çeyrek ve kızıma hediye gelen yarım gram ile altın küpeyi bozdurdum. Hepsi 3185 tuttu. Hesaba yatırdım. Çeyrekleri 365’ten aldı.
hayırlı olsun canım
gelmiş altını neden bozdurup attın merak ettim bildiğin bir şey mi var? yani altın olarak koysan olmaz mıydı? hazır alınmış altın.

Benim sabah 7-7:30 kahvaltı
10:30-11:00 arası ara öğün kuruyemiş ya da meyve ya da süt
12:30 öğle yemeği
15-16 arası yine ara öğün bazen bunda iki ara öğün bile olabiliyor duruma göre
19-20 arası da akşam yemeği
Ben ara öğünü güzel yaparsam ana öğünlerde porsiyonları çok kaçırmıyorum. Bu şekilde bmi yi 18 e kadar düşürdüm. Tabi şimdi gebelik olduğu için yine böyle devam ediyorum arada kusmalar oluyor:)))
Ara öğünlü beslenme bana göre değil:) Hamilelikte de ara öğün pek yapamadım. Kusmalar ara ara oluyorsa çok iyi. 4 ay her gün sabaha kadar kustum ben:ruh:

Back
X