• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim damacana 1 haftada bitiyor ama onu çaya yemeklere kullanıyorum. İçmeye 5 L lik sulardan alıyoruz bir tanesi 1 günde bitiyor
Çay, yemek ve içmeye kullanıyorum. Çok su içiyorum ben sanırıö ondan çok çabuk bitiyor:) Çok pahalı geliyor su bana.

Merhaba asiri savurganlik derecesinde bir insan olarak konu ilgimi çekti strateji nedir sanırım günlük alınanları yazıyorsunuz , özellikle internet alışverişleri beni bitiriyor

hayırlı olsun canım
gelmiş altını neden bozdurup attın merak ettim bildiğin bir şey mi var? yani altın olarak koysan olmaz mıydı? hazır alınmış altın.
Canım evde fiziki altın bulundurunca, eşim kuyumcuya gitmeye üşenip, düğünlere direkt evden alıp götürüyor, bizim birikim yalan oluyor :işsiz:

Ara öğünlü beslenme bana göre değil:) Hamilelikte de ara öğün pek yapamadım. Kusmalar ara ara oluyorsa çok iyi. 4 ay her gün sabaha kadar kustum ben:ruh:
Şu an sevimli boyutta. Perşembe performansım iyiydi sabah bir defa evde iki kez ofiste akşam da iki defa evde günü beşle kapattım 😆

Ben internet alışverişinde kendime şöyle bir yol çizdim.
Tamamen istek olanlar, istek ama aynı zamanda uygun zamanda ihtiyaç olacaklar, acil olmayan ihtiyaçlar periyodik alınacakkar ve acil ihtiyaçlar.
Kk beni aslında disipline sokuyor, harcadığımı görüyorum, belli limitin üstüne çıkmam için gerçekten tekrarı olmayacak bir durum olmalı.
Karşıma çıkan herşeyi yazdığım kategorilere sokuyorum ve ona göre alıyorum. İlçede çalışıyorum ve net alışverişi yapmasam asıl biterim mahvolurum burada herşeye aynı maddi imkanlar ile ulaşmam imkansız :D
Genelde aylık limitim koyuyorum kolay kolay aşmam aşarsamda bir sonraki ay dengelerim.

Bir ayda 7 kilo süper vermişsin özel bir diyet yapıyor musun peki?
sabahları sadece çavdar ekmeği diğer öğünlerde ekmek yemiyorum bolca yogurt tüketmeye çalışıyorum ara öğünlerde ceviz fıstık badem ne varsa onları yiyorum akşamlarıda yemek ve salata

Merhaba asiri savurganlik derecesinde bir insan olarak konu ilgimi çekti strateji nedir sanırım günlük alınanları yazıyorsunuz , özellikle internet alışverişleri beni bitiriyor
kadinlar alışveriş delisi olur bende o özellik niye yok .
ilgim çekmiyo alışveriş sitelere.. gaza getirmedi hiç..
bakiyorum vazgeçiyorum. eşim de tam tersi o alışveriş manyagi onu ben durduruyorum. :) hesaplı yapar.. elektonik aliyor satmak için..
valla alışveriş sitelere girme derim.:)
kumbara al birikimi yap altın al:)

Ben fiziki altın sevmiyorum zaten:)
bende sevmem de alınmış olan da dursaydı iyiydi, ama eşin problemliymiş:) benim bi küpelerim bir kolyem bir de 3 küçük bilekliğim var. evde de 4 çeyrek bir de yarım duruyor.. onlara çok önemli bir şey olmadıkça değmem, eşime de elletmem.. altın vs takılacaksa da parayla alırım. :) sirken gibi hazıra kıyamıyorum galiba.

Belediyede herkes hasta, banada bulaştı
O kadar çok gelen giden varki çok normal aslında
Yine mesai lazım ama bugun kalamam kalırsam sabah işe gelemem

bende sevmem de alınmış olan da dursaydı iyiydi, ama eşin problemliymiş:) benim bi küpelerim bir kolyem bir de 3 küçük bilekliğim var. evde de 4 çeyrek bir de yarım duruyor.. onlara çok önemli bir şey olmadıkça değmem, eşime de elletmem.. altın vs takılacaksa da parayla alırım. :) sirken gibi hazıra kıyamıyorum galiba.
Kızıma takılan altınlardan 4 tane çeyreği aldı eşim, hala yerine koyacak:işsiz: Öyle olunca ben de kızımın kalan altınlarının hepsini bozdurup gram altın hesabına koydum.

Darbe girişiminden sonra evde bir miktar nakit olsun diyerek, eve 2000 TL para çekip koymuştum. Bir baktım eşim atm’ye gitmek yerine cüzdanında para kalmadıkça oradan tırtıklıyor:duduk: Onu da iptal ettim:)

oyy elecda elecda çok zorlu gecmıs seninki
23.haftayım cok sukur daha siftah yok masAllah diyim :anneadayı: annem de boyleymıs ona cekmısım
+ canım ceken bişe de yok:KK70:
İki hamileliğim de birbirinin aynıydı. 16. haftaya kadar arasız kustum. Bu sürede serumla beslendim diyebilirim. İlkinde 6 kilo verdim. Bunda da 5 kilo verdim. Benim annem de böyleymiş:bicak:İkisinde de hiç aşerme olmadı benim.

Back
X