• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugün çok yoruldum seçimde görev alacak olan var mı aslında istememiştim ama bugün son anda form verdim bakalım çıkarsa iyi olur benim için

Sabah sağlam geldim ama boğazım çok agrıyor şu an yerimden kıpırdamaya halim kalmadı elimden gelse ölü taklidi yapıcam :63:
bir de sprey yok mu yanında ya da pastil hemen atıver gelmeden geçsin gitsin..
bende de bir baş ağrısı var.. regl sonu ağrısı muhtemelen.. tepem ağrıyo :KK48: ilaç içsem iyi olacak.

bir de sprey yok mu yanında ya da pastil hemen atıver gelmeden geçsin gitsin..
bende de bir baş ağrısı var.. regl sonu ağrısı muhtemelen.. tepem ağrıyo :KK48: ilaç içsem iyi olacak.

Aa aslında var iyi hatırlattın iyi gelir o

bugün çok yoruldum seçimde görev alacak olan var mı aslında istememiştim ama bugün son anda form verdim bakalım çıkarsa iyi olur benim için
Aslında ben almak istemiştim hani bir vatandaş olarak üstüme düşen görevi yapayım dikkatli olayım diye ama şu durumumda aksine dinlenmem daha doğru olur diye düşündüm.
Eskiden takardım ben, yeni başladı.
Ben bir dönem saat takıyordum ama yazları çıkarıyordum iz yapmasın diye. Sonra hepten bıraktım.

Bizim kurumdan kimse istemedi, hem bizim seçim olduğu için hem de muhtar il ilçe meclis üyeleri il ilçe belediye baskanı sandıkları olduğu için yorucu ve sıkıntılı olduğu için istemedik.

yok canım dedim ya ben de sevmem ama kızlar burada fiziki diye konuştukça öyle işçiliksiz bir tane bilezik alsın dedim.. 3 küçük ince bilekliğim var bileğimde alyansımı da akşam eve gidince direk çıkarırım kolye küpe yıllardır taktığım için alıştım galiba artık batmıyorlar.. ben de karta güveniyorum yanımda da 100den aşağı sıkıntıya düşerim.. bir ara kartım yoktu panikledim resmen, çünkü fazla para taşımayı sevmiyorum.
Ben alyansımı tatilde kaybetmiştim, daha da almadım. Tek taş takıyorum onun yerine. Minik taşlı bir küpem ve kolyem var, her kıyafete uyan, bir de onları takıyorum. Bildiğin üniforma gibi oldular:)

Kredi kartımı iptal ettirdim bu ay başında. Bu nedenle cüzdanımda 1000 TL taşımaya başladım. Ay başı çekip koydum. Haftalık kontrol ediyorum, eksilen kısmı tamamlıyorum. Bankamatik kartı bazen çekmiyor, manyetik ile ilgili bir problem var sanırım. O yüzden ne olur ne olmaz diye biraz fazla para bulunsun yanımda diye düşündüm.

ya bişey sorcam eşiniz ile bütçeniz ayrı mı bunu nasıl yapıyorsun evin reisi kimde.. bütçeniz nasıl değerlendiriyorsunuz?
Biz de evin reisi yok:)
Bütçelerimiz ayrı. İkimizinde sorumluluğunda olan ödemeler var. Onları ödedikten sonra hesaplarımızda kalan para kendi tasarrufumuzda. Birbirimize hesap vermiyoruz da sormuyoruz da.

Ben kendi adıma arkadaşıma küçük bir miktar borç vereceksem, kardeşime hediye alacaksam veya kendim için harcama yapacaksam eşime hesap vermek istemiyorum.

Ortak anlaşmamız gereği kimseye kefil olmuyoruz. Büyük miktarda borç vereceksek ortak karar veriyoruz. Bunların haricinde herkes kazandığını kendi yönetiyor.

ben takamam sanıyordum ay meğer çok seviyormuşum ya :KK70:
Kelepçe tarzı da var bileklik te var sarı sarı takıyorum :KK70:
ben beşibiryerde kolye istiyorum ebey pahali 10 bin..
eşim almiyo ya. neymiş istememişim..:(
set takımı aldim da kullanmadim ki. sattim... :(
onda hiç değer yok.. beşibiryerdeyi ne çok istemişim kayınpederim yapacakti babam karıştırdı ortalığı... bileziklerim de vardi araba için sattimyine istiyorum bilezik..
offf ben birikimi beşibiyerde almak istedim olmaz diyo alsaydin diyo sinir bozucu

Aslında ben almak istemiştim hani bir vatandaş olarak üstüme düşen görevi yapayım dikkatli olayım diye ama şu durumumda aksine dinlenmem daha doğru olur diye düşündüm.

Ben bir dönem saat takıyordum ama yazları çıkarıyordum iz yapmasın diye. Sonra hepten bıraktım.
Ben hamilelikten önce saatsiz yaşayamayan bir insandım. Ödemden kaynaklı kolumu sıkmaya başlayınca çıkarmıştım, daha da takmak nasip olmadı. Geçen gün denedim, çok rahatsız etti, geri çıkardım.

Ben alyansımı tatilde kaybetmiştim, daha da almadım. Tek taş takıyorum onun yerine. Minik taşlı bir küpem ve kolyem var, her kıyafete uyan, bir de onları takıyorum. Bildiğin üniforma gibi oldular:)

Kredi kartımı iptal ettirdim bu ay başında. Bu nedenle cüzdanımda 1000 TL taşımaya başladım. Ay başı çekip koydum. Haftalık kontrol ediyorum, eksilen kısmı tamamlıyorum. Bankamatik kartı bazen çekmiyor, manyetik ile ilgili bir problem var sanırım. O yüzden ne olur ne olmaz diye biraz fazla para bulunsun yanımda diye düşündüm.
Bendeki de uniforma gibi oldu hepsine ayri ayri takamam valla ugrasamam yani.
Esimin kartini kapatmak icin 8000 tl ile bir panikledim yanimda iki kisi ile bankaya gittim :KK48: aslinda karta karsi degilim usulunce kullanildigi surece sorun yok benim gozumde.
Lakin sinirini bilmiyorsan evet sikinti:)

Bendeki de uniforma gibi oldu hepsine ayri ayri takamam valla ugrasamam yani.
Esimin kartini kapatmak icin 8000 tl ile bir panikledim yanimda iki kisi ile bankaya gittim :KK48: aslinda karta karsi degilim usulunce kullanildigi surece sorun yok benim gozumde.
Lakin sinirini bilmiyorsan evet sikinti:)
Usulünce kullanınca bence de sıkıntı yok ama ben o işi beceremedim. Sorunu kökten çözeyim dedim:) Beklediğimden iyi gidiyor kartsız yaşam.

Biz de evin reisi yok:)
Bütçelerimiz ayrı. İkimizinde sorumluluğunda olan ödemeler var. Onları ödedikten sonra hesaplarımızda kalan para kendi tasarrufumuzda. Birbirimize hesap vermiyoruz da sormuyoruz da.

Ben kendi adıma arkadaşıma küçük bir miktar borç vereceksem, kardeşime hediye alacaksam veya kendim için harcama yapacaksam eşime hesap vermek istemiyorum.

Ortak anlaşmamız gereği kimseye kefil olmuyoruz. Büyük miktarda borç vereceksek ortak karar veriyoruz. Bunların haricinde herkes kazandığını kendi yönetiyor.
bende hiç yok onda..
ben bütçeyi ayırmak istedim..
kendi kazancimi kendim yapmak istedim eşim olmaz diyo
bide işsiz bana güveniyor. hesaplari da kendi yapıyo ben bundan rahatsizim kavga da ettim. küstü konuşmadi..
neymiş bi elin nesi var iki elin sesi var..

bende hiç yok onda..
ben bütçeyi ayırmak istedim..
kendi kazancimi kendim yapmak istedim eşim olmaz diyo
bide işsiz bana güveniyor. hesaplari da kendi yapıyo ben bundan rahatsizim kavga da ettim. küstü konuşmadi..
neymiş bi elin nesi var iki elin sesi var..
Bütçeyi ortak yönetebilirsiniz ama kendi kazandığınız paranın bütün kontrolünü eşinize bırakmamanızı tavsiye ederim.

ben beşibiryerde kolye istiyorum ebey pahali 10 bin..
eşim almiyo ya. neymiş istememişim..:KK43:
set takımı aldim da kullanmadim ki. sattim... :KK43:
onda hiç değer yok.. beşibiryerdeyi ne çok istemişim kayınpederim yapacakti babam karıştırdı ortalığı... bileziklerim de vardi araba için sattimyine istiyorum bilezik..
offf ben birikimi beşibiyerde almak istedim olmaz diyo alsaydin diyo sinir bozucu

Ben takı konusunda hiç haklarını yiyemem
Bende üzerime düşeni yapıp doğru adımlar attığımı düşünüyorum, nişandaki setv kuyumcuda önümüze ayarı düşük gelmişti ama geri çevirmedim ne fark eder dedim o an çok doğru bir adım oldu kullanırken de hiç sorun yaşamadım. kullanacağım bir takımdı defalarca kullandım. Düğündeki setim de kullanacağım bir set toplamda 3 kere kullandım ama ona üzüldüm, eşime beşi bir yerde alalım demiştim set almıştı, şimdi sen haklıydın gerek yoktu diyor. Takılarım da kelepçe de var işçiliksiz olan bileziklerim de var hediye de gelmişti, hepsini kullandım. Sadece annemin aldığını kelepçe istemiştim keşke kalın işçiliksiz bilezik alsaydım onun emeği bana yatırım kalsaydı, emeğini ziyan etmiş gibi oldum.

onu nasıl yapacagim.. eşimde.. ben istemiyorum öle istediğimi alamiyorum adamin kontrolu yüzünden.
Net ve kararlı olmanız gerek. Küstüğü veya kızdığı zaman taviz vermeden sakince kazandığınız parayı yönetmek istediğinizi söyleyin. Sonuçta parayı siz kazanıyorsunuz, maaş kartınızı vermediğinizi umuyorum.

Back
X