• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar kızım hasta annemler bizdr kalıyordu 4 saatte bir soğuk buhar veriyoruz diye.
Bu akşam gittiler kızım da daha iyi haftaya cuma kontrol var genel durum bu merak etmişsinizdir belki beni.
Pek giremiyorum siteye.
Ay çok geçmiş olsun efsuncum aman dikkat et kendine de kızına da 😍

Kızlar kızım hasta annemler bizdr kalıyordu 4 saatte bir soğuk buhar veriyoruz diye.
Bu akşam gittiler kızım da daha iyi haftaya cuma kontrol var genel durum bu merak etmişsinizdir belki beni.
Pek giremiyorum siteye.
Gecmis olsun efsun
Aman dikkat edin minige :anne:

Kredi kartsız da olmuyor ki büyüm kalem şeyleri taksitlendirmek de hayati kolaylaştırıyor.
büyük bir eşya alacaksak o ay birikim yapmıyoruz pesin alıyoruz yada elimizde para varsa onu veriyoruz hiçbirşey zor değil herşeyin bir çözümü var canım

Ozel sektore veya akademisyenlige yonelmeyi dusunmuyor musun peki? Cunku tercumanlikta kamuda sanirim bakanliklar vardir ancak calisma imkani herhalde
Cnm 4 milyon işssiz var ülkemde her gün artıyor sayımız. 31 yaşındayım yapabileceğim her şeyi yaptım inan. Bütün sınavları geçip torpilden de elendim üst üste aynı şeyleri yaşayıp depresyona da girdim. Sana yazarken bile içim daralıyor. Kısmet olmayınca olmuyor . Dünyadaki tek işsiz benmişim gibi gelmiyor artık alıştım. Üniversiteyi derece işe bitirdim yurt dışına burslu okul kazanıp gittim. Özel de iş için görüşmeye gittim.Spesifik bir iş sadece dil biliyorsun. Adam fizik okuyan geldi senden önce de deyip güldü. O yüzden fizik kimya tercümanlık vs. Kendi alanın dışından işe de almıyorlar nbe anlarsın diye bakıyorlar olaya.

Herkese günaydın
Bugün avm ye gidip spor ayakkabım gelmiş onu alacağız. Bakalım resimdeki gibi duracak mı ?
Evi pazartesi süpürmeye karar verdim hiç yapasım gelmiyor. Çarşafları nevresimleri değiştiririm bir.

Günaydın hanımlar.Arkadasa kahvaltıya gidecegız oğlan uyuyor kalksın toparlanıp çıkarız.Arkadas oğlana bakar bende bir koşu pazardan meyve alırım.Bornozları atacağım makınaya çıkarken gelıncede kurutmaya atarım.Aksam nevresımlerı yıkadım.Gelince temızlık yapacağım ıns

Günaydınlar hepinize kızlarla ben uyandık eşim uyuyor o kalkınca kahvaltı yaparız dün ödemeler yapıldı küçük kızım büyüğünün gözlüğünü kırmıştı ona yeni gözlük almak zorunda kaldık 350 lira tuttu 60 lira pazarda gitti biraz kuruyemis falan aldık hafta içi istemişlerdi kızlar bizde 15inden alırız demiştik yarım kilo karışık 250gr çekirdek 31 lira tuttu bi de 380 lira küçük altın aldık normalde burada 385 lira idi 380 ne verdi eski tarihli elinde olsaydı 375 e vericekti

Merhaba kızlar.Bir sorum olucakti.Altin işleriyle pek alakam yok ve dün ilk kez cumhuriyet altını almış oldum.uzerinde 94 yazıyor,yorumlardan birkaç şey okuyarak bi çözümleme yaptım ama sizler aldığınızda kaç yazıyor üstünde.ben çok eskiyi almış olmadım inşallah?hiç dikkatli değilimdir..suan gördüm

Günaydın sabah börek ve soğan halkası kızarttım kahvaltıya 🤣 eşim nöbetten geç geldi gece bol vukuatlıydı şehir 😒gelirken 1 ekmek aldı sadece . Bugün hiç dışarı çıkma niyetinde değiliz evde oturmak bugün yapacağımız en sağlıklı şey olacak . Alışveriş yarına kalsın bence . Akşama da yoğurt çorbası , zeytinyağlı pırasa , domates soslu makarna , salata , puding

Merhaba kızlar.Bir sorum olucakti.Altin işleriyle pek alakam yok ve dün ilk kez cumhuriyet altını almış oldum.uzerinde 94 yazıyor,yorumlardan birkaç şey okuyarak bi çözümleme yaptım ama sizler aldığınızda kaç yazıyor üstünde.ben çok eskiyi almış olmadım inşallah?hiç dikkatli değilimdir..suan gördüm

Çok eski diye birşey yok zaten canım . 2019 tarihli almadığın sürece hepsi aynı oluyor . Ben alırken hep eski tarihli alıyorum . Bu sene içinde bozdurma düşüncesi olmadığı için seneye zaten eski tarih olmuş oluyor . Her altından en az 5 tl o şekilde fark ediyor . Bereketli olsun altının

Cnm 4 milyon işssiz var ülkemde her gün artıyor sayımız. 31 yaşındayım yapabileceğim her şeyi yaptım inan. Bütün sınavları geçip torpilden de elendim üst üste aynı şeyleri yaşayıp depresyona da girdim. Sana yazarken bile içim daralıyor. Kısmet olmayınca olmuyor . Dünyadaki tek işsiz benmişim gibi gelmiyor artık alıştım. Üniversiteyi derece işe bitirdim yurt dışına burslu okul kazanıp gittim. Özel de iş için görüşmeye gittim.Spesifik bir iş sadece dil biliyorsun. Adam fizik okuyan geldi senden önce de deyip güldü. O yüzden fizik kimya tercümanlık vs. Kendi alanın dışından işe de almıyorlar nbe anlarsın diye bakıyorlar olaya.
cok haklisin canim maalesef oyle kalifiye insanlar issiz ki.
Ne kadar basariliymis gecmişin. Tez cevirileri falan geliyor mu peki? En guzeli sanki yine universiteleri zorlamak. Ozeldekilerin tavrina baksana

kizlar bunu kullanan var mi aranizda? makinem igren kokuyordu dun denedim sanki gecti gibi. Gercekten etkili mi acabao_O

Eklentiler

• Screenshot_20190316-113954_Chrome.webp
    Screenshot_20190316-113954_Chrome.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 48
Back
X