• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar
Bugün Kadınlar matinesine gidiyoruz 40tl harcarım.
Dün süt almıştım yoğurt yaptım ekmek de var önceki günden biraz bulgur var yanına sebze pişirip çıkarım evden.
akşama yemek derdim olmaz diye düşünüyorum bakalım :KK66:

merhaba arkadaşlar
dün 50 liralik paramda 23 lira harcadim.
15 lira bimde satılan bebek yelek takımı ve 3,5 lirayada bebk çorap aldim yegenime.
bide meyve suyu küp gofret aldim yengeme götürdüm.
sonrada bu kadar:) gidiş geliş 100 lira gitti . para gerçekten çok rahat harcaniyor.

merhaba arkadaşlar
dün 50 liralik paramda 23 lira harcadim.
15 lira bimde satılan bebek yelek takımı ve 3,5 lirayada bebk çorap aldim yegenime.
bide meyve suyu küp gofret aldim yengeme götürdüm.
sonrada bu kadar:) gidiş geliş 100 lira gitti . para gerçekten çok rahat harcaniyor.
Ben bu aralar ne kadar harcanmis hesabimi bile yapamiyorum. Tahliller kontroller duzene girsin bi bakarim artik

Ben bu aralar ne kadar harcanmis hesabimi bile yapamiyorum. Tahliller kontroller duzene girsin bi bakarim artik
geçmiş olsun ben yapmaya başladim bu aralar.. bi küçük kumbara alicam bozukluklari aticam. sonra eve gidip birleşimi yapmayı düşünüyorum. gerçekten para çok kolay harcaniyor. tutumlu olmaya çalışıyorum.

15. Haftadan sonra alisverise baslarim eksikleri.
Oglanin kiyafeti cok onlardan kullanacagim.
Babaannesinin ordugu harika yelekler var.
Besik araba puset anakucagi biberon sut sagma makinesi gibi buyuk kalemler hazir var
Ilk cocuga gore biraz daha ekonomik olur bu bebis.
Allahim saglik versin
eskiden öle yaparlardi ilk çocuğuna giydirdiği ikinci çocuga giydirlerdi.. ekonomiği bilirdi..
şimdi giydirmiyor. mesela ben kızımın kıyafetleri sakliyorum çoğu pembe :D
oğlan olursa ne olur bilmem. babası ben giydirmem diyo üstelik kıyafetler 20 den aşagi yok. onun yerine bez almak daha mantikli.. bez çok çabuk tükeniyor. sürekli değiştiriliyor. eskiden bez kullanilmiyordu naylon ve çarşaf bezlerden kullanildi. şimdi hazir... daha kolay çünkü.. bide hazir bezlerde çok pahalı.

Annem gelir bakarim torunuma biraz diyor. Ders saatlerim de az ve duzgun olur.
Ucretsiz izin almam diye dusunuyorum.
Ekim kasim gibi olursa bebis ilk donem izin ikinci donemi de annemle idare edebilirim.
Sonrasinda bakan olmaz ise mutlaka ucretsiz izne cikacagim. Maddi olarak sıkıntımiz olmaz
maşallah çok şanslısın Allah daim etsin..

benim kuzunun da bir kısım kıyafetleri duruyor ben özellikle ilk başta sarı yeşil turuncu beyaz tercih etmiştim o iyi oldu.. ne olacağını bilemiyoruz tabi.. olursa giyer olmazsa da kızıma büyüdüğünde gösteririz..bunları giymiştin diye.. benim çok hoşuma gitmişti misal annem bize gösterdiğinde :)

eskiden öle yaparlardi ilk çocuğuna giydirdiği ikinci çocuga giydirlerdi.. ekonomiği bilirdi..
şimdi giydirmiyor. mesela ben kızımın kıyafetleri sakliyorum çoğu pembe :KK70:
oğlan olursa ne olur bilmem. babası ben giydirmem diyo üstelik kıyafetler 20 den aşagi yok. onun yerine bez almak daha mantikli.. bez çok çabuk tükeniyor. sürekli değiştiriliyor. eskiden bez kullanilmiyordu naylon ve çarşaf bezlerden kullanildi. şimdi hazir... daha kolay çünkü.. bide hazir bezlerde çok pahalı.
Benim eşimde bebek olursa sar çarşafa ne kıyafeti diyor ;)

Back
X