• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayir bazen diyoruz ya kizlar faiz haram vadeli mevduat yapmayalim vs diye.
Şu şartlarda haram mi sizce.
Şu ne idigi belirsiz ekonomimizde.
Yarin sabah dolar 10 lira olmus olarak gorsek ne yapabilecegiz. 30lu yumurtayi 130 liraya satsalar...
Artik harami faizi vs kalmamais bu isin.
Millet balyayla götürüyorr parayi. Zavalli halk olarak daha din tartismasi yapiyoruz.
Bu bircok konuda boyle.
2 gunluk hayat yaşicaz onu da sersefil yaşicaz bu gidisle.

saçlarımı kestirdim migrostan domates aldım madame cocodan çay bardağı 40 kk dan gitti sabahta 59 markette gitmişti.bugün bununla kapatsam iyi olacak yarın pazar var biraz marketten bişeyler almam lazım susam margarin gibi

Yarin sabah dolar 10 lira olmus olarak gorsek ne yapabilecegiz. 30lu yumurtayi 130 liraya satsalar...
Millet balyayla götürüyorr parayi. Zavalli halk olarak daha din tartismasi yapiyoruz.
Bu bircok konuda boyle.
Bunun bi de haram haram diyip gidip katılım bankasına parasını yatıran ancak çalışanın sigortasını az ödemek için maaşını düşükten gösterip bir kısmını elden veren elhamdülillah diyen iş veren tipleri var. Şurda kazancımızdan kar etmeyi geçtik dolar artsa bile ay kardayız diyemeyiz çoğumuzun derdi kazancımızı eritmemek

Asil haram çalıp çırpmaktir.
Baskasinin emegine goz dikmektir .ekmegiyle oynamaktir.
Tüýü bitmemis yetim hakki yemektir.
ben ne zaman elimdekini vadeliye yatırdıysam hep başına bişey geldi fazlasıyla çıktı o para benden elimdeki 3 - 5 kuruşta benden çıkıyor milyonları olanlardan çıkmıyor mu acaba

ben ne zaman elimdekini vadeliye yatırdıysam hep başına bişey geldi fazlasıyla çıktı o para benden elimdeki 3 - 5 kuruşta benden çıkıyor milyonları olanlardan çıkmıyor mu acaba
Biliyor Musun benim sen başıma birkaç kez benzer şeyler geldi. Hep o dönem hiç hesapta olmayan masraflar çıktı ben de duygusal bir bağ kurdum 😆

Bu bircok konuda boyle.
biraz birikimim vardı bende günlük vadeliye attım 10 günde 70 tl arttı ama içimdede bi sıkıntı acaba harammı diye. sonra düşünüyorum burda mağdur olan yok han tefecilik haram çünkü faiz ödeyen taraf mağdur ama burda banka da kazanıyor bizde ki bence banka bizdende çok kazanıyor kimse mağdur olmuyor.

Dersı dıkkatle dınlıyor mu bılmıyorum ama ogretmen dınlıyor gozukuyor dıyor . B*d karıstırmıyor carpım tablosunu ezberleyemedı 7-8-9 lar bır fııl bılmıyor ama cok kısa surede hesaplıyor , anlat desen anlatamayacagım sekılde gerı gerı cıkarıyor yanı , odevlerınde yanlıs yapmıyor canım cogunlukla kendı yapıyor , yapamadıgını beraber yapıyoruz.Okulda cok hareketsız yanı oyle derste ayagı kalkma fılan yok , ama evde hareketlı 1 dk oturmuyor dıyemem ama cok enerjısı var
Okulda ders sırasında ayağa kalkmasa da eli ayağı durmayabilir sallanır kıpırdar sağa sola döner mi sorun. Aslında tabi tanı için testler yapmak gerekiyor çocuk psikiyatristine sanırım gideceksiniz zaten. Dehb nin de türleri var hareketlilik ve dürtüsellik önde gelen tıp dikkat eksikliği önde gelen tıp bir tane daha var.
Dürtüsellik var mi yani istediği bir şey anında olsun istiyor mu engellenme yaşadığında sıkıntı oluyor mu iki kişi konuşurken sık sık araya girer mi .... bunlar dehb düşündürür

biraz birikimim vardı bende günlük vadeliye attım 10 günde 70 tl arttı ama içimdede bi sıkıntı acaba harammı diye. sonra düşünüyorum burda mağdur olan yok han tefecilik haram çünkü faiz ödeyen taraf mağdur ama burda banka da kazanıyor bizde ki bence banka bizdende çok kazanıyor kimse mağdur olmuyor.
Durduk yere enflasyon karsinda erimesindense ...
Hatta enflasyon faizi bile geciyor

Biliyor Musun benim sen başıma birkaç kez benzer şeyler geldi. Hep o dönem hiç hesapta olmayan masraflar çıktı ben de duygusal bir bağ kurdum 😆
bende öyle oldum eşim dogudayken annemle kaldım maaşımı biriktirdim dolar aldım zarar ettim en iyisi vadeliye koyayım gelende kadar 3-5 artsın dedim ikinci kızım oldu kalça çıkıklığı var dendi elle kontrol ediyor doktorlar yok ama ultrasonda çıkıyor farklı hastanelere gidiyorum hep aynı şeyi söylediler deli olcaktım ilk kızımda yoktu ailemde yok ikincide olma olasılıgı çok düşük deniliyor bandaj aldırdılar 2 ay takmaya çalıştım yok çocuk durmuyor çıkardım hastanelere git gel harcadığım para daha fazlasıyla çıktı benden 3 aylıkken kendiliğinden düzelmiş bişeyi yok dediler eski sonuçları gösterdim imkansız aradaki fark çok görünüyor 2 ayda düzelmez dedi en son gittiğim doktor o yüzden korkuyorum artık en çokta çocuklarıma bişey olursa diye

Arkadaşlar bu işlerden pek anlamadığım için sormak istiyorum. 29unda maaşım yatacak. Dolar alıcam yine ama seçim öncesi mi sonrası mı almak lazım???

Hanımlar,
dini ve siyasi yorumlar yasaktır ve uyarı alma sebebidir, lütfen kurallara uyunuz.

Merhaba temizlik yaptım bir daha arayı böyle açmayacağım valla üf😕 komşum msj attı ondan yoğurt alacaktım malum bizimki dün iade oldu Pazar yeniden alacağız ama lazımdı . Ona indim bu arada kombinin arıza ışığı yanıyo ve sıcak su yok . Dün ki doğalgaz kesintisinden sonra oldu . Komşum şarteli indir kaldır biz öyle yaptık dedi . Eve gelince yaptım ama hala aynı suda yok zaten . Eşim gelince bakalım yoksa ev sahibini arayacağız mecbur servis gelip bakacak kiradan kesilecek dimi kızlar 🥺

Back
X