• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kolay gelsin ben De istedim ama sonra cesaret edemedim. Bu halimle Cok yorucu olur diye dusundum.
Sabah erken başlayıp gün boyu süreceği için zor olur canım yurtdışı olsa o kolay 4 gibi gidiyorsun şanslıysan 10 a kalmadan bitiyor iş bende ilk defa okulda görev aldım

Havalar aldatici.
Esimin de kirginligi vardi sabah biraz grip olacak galiba.
Adam hem is hem ev yoruldu.
Caferin çilesi diye söyleniyordu aksam:KK70:
(Ismi bu degil,filme hitaben)

Çok soguk ankara nasıl yürüdün canım benimde bugün tartı günüm 65.2 yim 1 kg daha vereyim biraz korumaya geçmek istiyorum 2 hafta sonra sınavlarım var ondam sonra yine yürüyüşe ve dikkat etmeye devam ederim
Cnm evde pilates yaptım sadece evet soğuk Ankara bu sıralarda. Ne sınavın var başarılar :)

Merhaba bugün pazara çıktım ve sabah sabah 300 tl harcadım eve öyle döndüm. Her şey ne kadar da pahalı. Ama taşırken hiç zorlanmadım ... dan aldığım büyük boy bez çantama hepsini koydum rahatça taşıdım. Hem artık marketlerde de poşetlere para vermiyorum artık. Yanımda her zaman bez çantamı taşıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Altın hala çok yüksek o yüzden bekleyeceğim hafta sonunu görmek lazım bence

Benim elimde az bir miktar yok o yüzden bu kadar düşünüyorum alma konusunda yoksa 3 bin falan olsa alırdım
Kızlar altın aldığınız da burdan yazın almak isteyenler birbirimizden haberimiz olsun

Arkadaslar tek tek sayamadım hepiniz çok sağolun. Hastalar tez zamanda iyileşesiniz inş. sirkencubin sirkencubin bize de yaz randevu sonrasını:KK66: altıncılar nerede, bugun alış düşünen var mı?
Yazarim. Meshur bi laf vardir altin usd gordugu yeri unutmaz diye. Sabah biraz ekonomi yazarlarinin yorumlarini dinledim De Asil haziran sonrasi icin bir hareketlenme olabilir Bu s400 lere amerika nin yaptirimi gibi dediler. Bugun mu yaparim bilmem ama benim de tl den cikmam lazim bu hafta ici.

Aslinda al sat yapanlar icin süper firsatlar dogdu. Ben korkudan sınırlı islemler yapabiliyorum. Evdeki fizikiye dokunmuyorum zaten.

Harika, eger eklemlerinde ozellikle dizlerinde herhangi bir sorun yoksa Jillian Michaels 30 days shred de Harika. program sonunda her bolgenden cm cm incelmis oluyorsun.
Onu da duydum sıra gelirse denerim ;) ama Ebru şallı ile iki hafta da iki cm incelmeyi deniyorum bakalım bugün başladım Nisan 10 unda nasıl olacağım;)

Biraz önce komşum aradı kargoya gidip gelmesi lazımmış 2 çocuğu var . Kızını yanında götürecek 2 aylık oğlunu da bana bırakmak istedi ki bende duruyor sakince . Bende kabul ettim temizliği bebek gelip gitsin öyle yapacağım🤣 biraz oynar eğleniriz 👏🏼 Bu arada hemen A101 e gittim toprak gelmemiş hala çok sinir oldum 3 ekmek aldım ikisi buzluğa girdi bile 3 tl ödedim. 2 aylık su faturamız geldi 45 tl burada tek ucuz şey su ve rahat kullanıyorum bir tasarruf çalışması yapmadım 🤣

Aslinda al sat yapanlar icin süper firsatlar dogdu. Ben korkudan sınırlı islemler yapabiliyorum. Evdeki fizikiye dokunmuyorum zaten.
Ben kısa vadede altın al satı çok mantıklı bulmuyorum ya zaten marj var bir de al-satta satarken kazanılmaz zaten yenisini alırken yani yerine yenisini aynı maliyetten koyabiliyorsan kazançlısın demektir. Mesela 4gr altının vardı 220den, guzel yukseldi 230dan sattın. Sonra 240ları geçti altın tekrar 230lara düşüp yerine koyulamıyorsa, aradaki fark kazanç değil kaçan fırsat oluyor:) cunku 4gramı aldığımız an o artık bizim mal varlığımızdır, sattıktan sonra o anki güncel fiyatla hala 4gr altın alacak paranın üstü varsa elde ozaman al sat karı var demektir. Umarım karışık olmamıştır;)

Back
X