• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Komşum 5litre zeytinyağı getirecekti. Bugün almış 85tl verdik. Keşke geçen 150tl ye aldığımız 5 litreyi açmasaydım. Çünkü bu gelen su şişesine doldurulmuş. Tarihi konusunda emin değilim. Açılmışta olsa tenekeden değil bu su şişesinden devam edeyim bari.

:KK42:Ben bugun zarardayım kızlar alışverişe gittim fakat bi kaç bişey derken üstünede yemek yedik 500 lira gitti kendimi yine tutamadım offf ama aldiğim parcalar ileriye dönuk uzun yillar kullanabileceğim şeyler iyimi yaptım kötümü bilmiyorum

Bugün sabah nevresim değiştim makinaya kirliyi attım . Pazar günü yıkanan çamaşırları ütüleyip yerleştirdim . Sonra komşuma indim toplandık fellah köftesi yaptık . Geçen hafta bir arkadaşımız faranjit olmuştu gruptan hepimiz halini hatrını soruyorduk . O bugün ev sahibi arayıp yine davet etmesine rağmen gelmedi . Ev sahibi de tabak yapıp yukarı çıktı bize bulaştırmak istemiyordur ondan gelmiyordur diye . Meğer hiç birimiz bir tabak çorba götürmemişiz bize bozulmuş. Karşı komşudan çorba istemiş filan. Ki bizim aramız alışveriş poşeti yüzünden bozuk limoniyiz bana söylediği şeyler beni kırdığı için ben öyle samimi değilim artık . Ayrıca faranjit yani böyle abartmanın anlamı ne çözemedim gidip Ordu evinde polis evinde bir kase çorba içselermiş hazır çorba kaynatsaymış dedik ki evi kuzey güneş filan görmüyor ama tutup kombiyi kapatıyor hasta olması çok normal. Biz aç kapat yapıyoruz geçen misafir kapattırdı ev çok sıcak diye çünkü Güney ve çok güneş alıyor .Ben 15 gün sesim tamamen gitti öksürük oldum Temmuz ayında alt komşu ve yan komşu kaç kez aradı iyi misin gece aşırı öksürüyorsun diye . Bizim evde hayatımız devam etti yani ölmedik bilemiyorum herkes saçma buldu bu olayı😒 bugün de eşimle 11 yıl tanışma yıl dönümümüz dışarıda yemek yedik 52 tl ödedik 🤩

yok almadm canım pek kullanılmıyo falan yazmıstı burda kızlar ben de 2paket önceden almıstm dıye almadm o_O
Ben 40 li almıştım ama sleepy uygun görünce almak istedim kişiye göre değişir ama benim en çok kullanicağım şeylerden biri kaka kolay kolay geçmiyor bezlerden bunu kirlenince atarsın

Ben 232 den aldım her zamanki gibi ideal alıma ulaşamadım :63:
Neyse uzun vadede her zaman kazandırır diye kendimi teselli edeyim :bicak:

Ben hafta sonuna kadar gramı 225 Çeyreği de 373 filan görürüz diye düşünüyorum

Ben 40 li almıştım ama sleepy uygun görünce almak istedim kişiye göre değişir ama benim en çok kullanicağım şeylerden biri kaka kolay kolay geçmiyor bezlerden bunu kirlenince atarsın
hesabınıbilenanne dıye bi hesap var canım onu takıp edıyorum babyme yi yazmıslar yorumlarda daha ıyı dıye. ben 1paket ondan 1paket sleepy almıstm 10ar 10ar. belki alırım ben de yıne. aynen markadan zıyade bu örtüler buyuk kolaylık bnce

Back
X