• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dur şekerim birlikte bakalım takip edelim tamam mı acele edip zarar etmeyelim 🤣
ah canım ben tezcanlıyım :KK37: suan dolara bakıyorum bozmustumda gerı alım dıye. altın hesabı kullanmadgm için onu burdan takıp edemıyorum fark oluyo bakalm arkadasm yarın verıcekmı o var bıdeo_O ısı gorulsunde ınsAllah

ah canım ben tezcanlıyım :KK37: suan dolara bakıyorum bozmustumda gerı alım dıye. altın hesabı kullanmadgm için onu burdan takıp edemıyorum fark oluyo bakalm arkadasm yarın verıcekmı o var bıdeo_O ısı gorulsunde ınsAllah
Şuan çeyrek 368,6 görünüyor 😳 hafta sonu 360 dan altın alsam çıldırırım herhalde 🤪

hesabınıbilenanne dıye bi hesap var canım onu takıp edıyorum babyme yi yazmıslar yorumlarda daha ıyı dıye. ben 1paket ondan 1paket sleepy almıstm 10ar 10ar. belki alırım ben de yıne. aynen markadan zıyade bu örtüler buyuk kolaylık bnce
Bende babyme aldım indirimden 25 TL ye geldi 40 lı

Günaydın kızla3 altın düşüyor tabi dolarda sabah eşime dedim bugün alayım mı diye biraz daha bekle düşecek gibi dedi çok kararsızım
Baya dusmusler hakketten canım , Kumbara parasının kalan kısmını da yemeden, bebelere borclanmadan almak ıstıyorum bugun artık gramları

Günaydın :KK200:5.58 dem dolar 234 ten altın aldım dün zarardayım ama uzun vadeli aldığım için takmamaya calısacagım:işsiz:Zaten altından zararım çok hep yüksekken almıştım geçen yaz falan. Şimdi yine yükseliyor altın 229 dolar 5.42 görünüyor.Beklediğimiz lojman yakıt ücreti var otırmadıgımız halde kesılmışti aralıkta 590lira hala yapıp yatıramadılar birde eşimin maaş yanlış yapılmıştı 1600gibi o yatacak oda yok daha ikisi bu ay gelir inş onuda atarız birikime

Back
X