• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar nasılsınız
Balkon da kitap okuyorum. iki gündür spor yapmıyorum .hemen 63 kilo olmuşum. Eşim öğlen hamburger patates getirdi .yedik. Az bamya ve az karnabahar bu akşama bizi bekliyor.
Hiç yemek yapasım yok .birer kase de ev yoğurdu yeriz diye düşündüm. Bugüne de şükür. 5 Nisan da maaş alacağız. Eşimle gece tartıştık .gül alıp gelmiş .gene vermiştir 180tl .
Kızdım . Üzüp üzüp çiçek alma bir daha dedim.bilgisayarlardan nefret ediyorum bütün hayatımı gaspetti resmen. Kulaklık almıştı ya kulaklığı da takıyor .oynadığı insanlar ile hem konuşuyor hem oynuyor. İletişimimiz sıfır.
Ağladım. benim canım yandı. üzülüp etrafının huzurunu kaçırmıyorum diye bu kadarda olmaz dedim. Bakalım kaç gün oynamadan geçirecek. Çok mutsuzum ve mutsuzken hiç bir şey yapasım gelmiyor. çamaşır yıkayıp astım kuruyanları ütülemeden katladım koydum dolaba.
Taehana corbası ile ıspanak yemeği yapacagım bende. Eşin ile kırgın olmanıza üzüldüm. Tv ve pc düşkünlüğü cagımızın yeni alışkanlıgı maalesef. O programını yapmadan sen yap canım, aksama bi film ayarla izleyin pc den.oyununu ben uyuduktan sonra oyna de, bir iki oynar sonra dayanamaz uykusuzluga

Slm kızlar nasılsınız
Balkon da kitap okuyorum. iki gündür spor yapmıyorum .hemen 63 kilo olmuşum. Eşim öğlen hamburger patates getirdi .yedik. Az bamya ve az karnabahar bu akşama bizi bekliyor.
Hiç yemek yapasım yok .birer kase de ev yoğurdu yeriz diye düşündüm. Bugüne de şükür. 5 Nisan da maaş alacağız. Eşimle gece tartıştık .gül alıp gelmiş .gene vermiştir 180tl .
Kızdım . Üzüp üzüp çiçek alma bir daha dedim.bilgisayarlardan nefret ediyorum bütün hayatımı gaspetti resmen. Kulaklık almıştı ya kulaklığı da takıyor .oynadığı insanlar ile hem konuşuyor hem oynuyor. İletişimimiz sıfır.
Ağladım. benim canım yandı. üzülüp etrafının huzurunu kaçırmıyorum diye bu kadarda olmaz dedim. Bakalım kaç gün oynamadan geçirecek. Çok mutsuzum ve mutsuzken hiç bir şey yapasım gelmiyor. çamaşır yıkayıp astım kuruyanları ütülemeden katladım koydum dolaba.
umarım oynamaz oynasa da belirli saatlerde oynasın senide ihmal etmesin

Valla kızlar biz o aşamayı da geçtik durum sıkıntılı bizde maalesef Nisan maaşı ile psikolog yolu göründü bana gene
Taehana corbası ile ıspanak yemeği yapacagım bende. Eşin ile kırgın olmanıza üzüldüm. Tv ve pc düşkünlüğü cagımızın yeni alışkanlıgı maalesef. O programını yapmadan sen yap canım, aksama bi film ayarla izleyin pc den.oyununu ben uyuduktan sonra oyna de, bir iki oynar sonra dayanamaz uykusuzluga
umarım oynamaz oynasa da belirli saatlerde oynasın senide ihmal etmesin
Valla Kızlar biz o aşamayı geçtik psikolog da tatlı tatlı uzaklaştır diyor da 7 senedir hatta daha fazladır aynı mücadeleyi veriyorum

Merhaba üzerimde bi kırgınlık var Kızlar 🥺 gündüz temizlik yaptım markete gittim toprak gelmiş indiriyorlardı bana ayıracaklar diye konuştuk . Eşim gelirken 40 lt aldı 8 tl bende 2 ekmek almıştım 1.60 kuruş verdim . Yoğurt çorbası, zeytinyağlı fasulye, pilav , yalancı profiterol yaptım . Sofrayı kaldırdım bir sürü çiçek diktim balkon için . Biraz oturma odasında çimlendireceğim dizdim camın önüne yere filan. Eşim uyuyor uzandık biraz sonra çay demlerim . A Alya_sura88 sıkma canını herşey yoluna girer

bu yıl sebze meyve acayip pahalı geliyor gözüme. Pazara gitme alışkanlığımız yok zaten vakitte yok. Ben mandalinayı 2 seferdir 4.95e alıyorum yani daha uygunları varda satsuma bu fiyat. Muz 6-7lira mecbur alıyoruz, kabak da 4tl idi almadım mesela, zaten artık hazırladığımız kışlıklardan takılırım ben. Deepfreeze de bamya, doğranmış yeşil biber, semizotu, barbunya, bezelye, karışık kızartmalık, yeşil fasulye var. Domates konservesi yaptık bir de herşeye kullanıyorum ben çok pratik oluyor.
bu mesajı buldum şimdi başlığın ilk sayfasında:) kasım 2017de muza 6-7tl pahalı demişim :) Geçen gün marketten yerliyi 10tlye aldım, ithalde 15tl idi. Şaka gibi gerçekten!

Yoğunluktan yazamadım bugünki alım fırsatını da kaçırdım😆 dün akşam konsere gitmiştim orda tepindim ve şarkılara eşlik ettim diye ses gittigidiyor 😅 Benben meyveye city gross a gitsenize. Hem taze oluyor hem de diğer yerlere göre nispeten Daha hesaplı

Alya ben bu durumlarda eşimle hic ilgilenmem. Madem kendisi baska seylerle ilgileniyor.
Kendi basima takilirim. Yuruyuse giderim sinemaya giderim arabayla dolasirim. Kendisi de anlar yaptigini ve pesimden kosar.

Alya ben bu durumlarda eşimle hic ilgilenmem. Madem kendisi baska seylerle ilgileniyor.
Kendi basima takilirim. Yuruyuse giderim sinemaya giderim arabayla dolasirim. Kendisi de anlar yaptigini ve pesimden kosar.
Cnm neler denemedim ki. Arabayı al da arkadaşlarınla buluş ,gez diye anahtarı verdiğini bilirim.ben spor yapıyorum geçen 2 saat yürüdüm merak bile etmedi .hatta Pazartesi günü opera ya gittik arkadaşlarla ve Eve 00.30 gibi geldim beni 23.40 da aradı aklına yeni gelebildim . İlk evlendiğimiz zaman arkadaşlarımla gece dışarıda bir şeyler bile içmeye gidiyordum merak edip neredesin demiyordu. Bugün bilhisayarı hiç açmadı oynamayacam diyor bakalım kaç gün sürecek. Bilgisayarın başına oturunca dünyayı unutuyor.
Çok üzüldüm ağlama krizine girdim zaten hormonlarım alt üst oldu daha adet de olmadım. Sinirden titredim hatta yere yığıldım. Çok korktuğunu söyledi bakalım ne kadar sürecek bu durum merak ediyorum ben de . Gidip gelip sarılıyor öpüyor habire. Çok da uzatmadım ama bilgisayarın başına oturunca kıyameti kopartacağımı da biliyor sanki ve ona göre davranıyor.

Böyle senin tavrınla olmaz. Profesyonel destek almalı o. Çünkü anlattığına göre onun durumu bağımlılık düzeyine gelmiş.

Cnm neler denemedim ki. Arabayı al da arkadaşlarınla buluş ,gez diye anahtarı verdiğini bilirim.ben spor yapıyorum geçen 2 saat yürüdüm merak bile etmedi .hatta Pazartesi günü opera ya gittik arkadaşlarla ve Eve 00.30 gibi geldim beni 23.40 da aradı aklına yeni gelebildim . İlk evlendiğimiz zaman arkadaşlarımla gece dışarıda bir şeyler bile içmeye gidiyordum merak edip neredesin demiyordu. Bugün bilhisayarı hiç açmadı oynamayacam diyor bakalım kaç gün sürecek. Bilgisayarın başına oturunca dünyayı unutuyor.
Çok üzüldüm ağlama krizine girdim zaten hormonlarım alt üst oldu daha adet de olmadım. Sinirden titredim hatta yere yığıldım. Çok korktuğunu söyledi bakalım ne kadar sürecek bu durum merak ediyorum ben de . Gidip gelip sarılıyor öpüyor habire. Çok da uzatmadım ama bilgisayarın başına oturunca kıyameti kopartacağımı da biliyor sanki ve ona göre davranıyor.

Günaydın kızlar,

Oyun mu oynuyor canım eşin ?

günaydın kızlar akşam kızlarımı tiyatroya götürdük ufaklık sevmedi çıkmak istedi büyük kızım biraz sıkıldı ama yine sevdim dedi

Günaydın sirkencubin sirkencubin citygross a ancak toplu alışverişte gidiyoruz. Haftaiçi uğramak ne mumkun haftasonunu da alışverişe avmye ayırmayk sevmiyorum. Naptın tl demisin hala? Dünkü düşüş güzel alım fırsatıymış ben de o an musait olamadım sonra 229dan aldım

Günaydın kızlar,

A Alya_sura88 Umarım düzelebilir canım eşin sen elinden geleni yapıyorsun gördüğüm kadarıyla o da biraz gayret edip azaltsın alışkanlığını.

benben00 benben00 Her şey çok pahalı evet. Artık annem bile diyor pazardaki fiyatlar bu sene bir garip Allah sonumuzu hayretsin diye.

Piyasayı da takip etmiyorum hiç para yok :KK43:

Leslie ve pilates yaptım öğlen oturmasına gitcem kakaolu kurabiye yapıp götürmeyi planlıyorum. Akşama eşim balık alacak. Bot: karnabahar ve bamya hala duruyor atarım artık napıyım

Günaydın sirkencubin sirkencubin citygross a ancak toplu alışverişte gidiyoruz. Haftaiçi uğramak ne mumkun haftasonunu da alışverişe avmye ayırmayk sevmiyorum. Naptın tl demisin hala? Dünkü düşüş güzel alım fırsatıymış ben de o an musait olamadım sonra 229dan aldım
Bİz h içi akşam da gidebiliyoruz bir de konum olarak bize yakın sayılıyor ya. Evet hala tl deyim çıkamadım bir türlü. Dün fırsat da olmadı çok yoğundu gün.

Back
X