- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
- #30.561
Taehana corbası ile ıspanak yemeği yapacagım bende. Eşin ile kırgın olmanıza üzüldüm. Tv ve pc düşkünlüğü cagımızın yeni alışkanlıgı maalesef. O programını yapmadan sen yap canım, aksama bi film ayarla izleyin pc den.oyununu ben uyuduktan sonra oyna de, bir iki oynar sonra dayanamaz uykusuzlugaSlm kızlar nasılsınız
Balkon da kitap okuyorum. iki gündür spor yapmıyorum .hemen 63 kilo olmuşum. Eşim öğlen hamburger patates getirdi .yedik. Az bamya ve az karnabahar bu akşama bizi bekliyor.
Hiç yemek yapasım yok .birer kase de ev yoğurdu yeriz diye düşündüm. Bugüne de şükür. 5 Nisan da maaş alacağız. Eşimle gece tartıştık .gül alıp gelmiş .gene vermiştir 180tl .
Kızdım . Üzüp üzüp çiçek alma bir daha dedim.bilgisayarlardan nefret ediyorum bütün hayatımı gaspetti resmen. Kulaklık almıştı ya kulaklığı da takıyor .oynadığı insanlar ile hem konuşuyor hem oynuyor. İletişimimiz sıfır.
Ağladım. benim canım yandı. üzülüp etrafının huzurunu kaçırmıyorum diye bu kadarda olmaz dedim. Bakalım kaç gün oynamadan geçirecek. Çok mutsuzum ve mutsuzken hiç bir şey yapasım gelmiyor. çamaşır yıkayıp astım kuruyanları ütülemeden katladım koydum dolaba.