• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Araba koltuğunu 2 sene önce 3 bine almıştık cybex cerona şuan fiyatı 5 bin civarı galiba bütün testlerden geçmiş yatış özelliği,sağ sola tam dönüş bindirirken ya da yanında kendin otururken kendine cevirebiliyorsun.biz memlekete falan giderken hiç sıkıntı cekmedik rahat yüksek birde çocuk dışarıyı izleyebiliyor.
Be safe 'n bu ozellıgı var sanırım hem yukseklık ayarlayıp hemde sagdan sola donebılme ama bıze o anda butcemıze fazla geldı. Yatıs ozellıklı bızımkıde Allah esırgesın kazalardan belalardan

Be safe 'n bu ozellıgı var sanırım hem yukseklık ayarlayıp hemde sagdan sola donebılme ama bıze o anda butcemıze fazla geldı. Yatıs ozellıklı bızımkıde Allah esırgesın kazalardan belalardan
Şuan tam hatırlamıyorum ama besafe den bir kaç özellik olarak daha iyiydi bu o yüzden bunu tercih etmiştik biraz pahalı ama çocukta bizde rahat ettik Allah kaza bela vermesin

Araba koltuğunu 2 sene önce 3 bine almıştık cybex cerona şuan fiyatı 5 bin civarı galiba bütün testlerden geçmiş yatış özelliği,sağ sola tam dönüş bindirirken ya da yanında kendin otururken kendine cevirebiliyorsun.biz memlekete falan giderken hiç sıkıntı cekmedik rahat yüksek birde çocuk dışarıyı izleyebiliyor.
Cybex koltukları da çok iyi. Dikkat cektiğin nokta da çok onemli; yuksek olmalı ki dışarıyı izlemekte sorun yasamasın. Bu şekilde sıkılmıyorlar ve koltuga alışmaları daha kolay oluyor

Kızlar burda konuşuldu ama ben pek anlamadım :KK64:kendim ve oğlum için balık yağı alıcam hangisini önerirsiniz

Hem ben yerimdeyim hem odam bozulmadi hemde tek bir kisiyi isten cikarmadilar. Sadece bir kac kisi yer degistiriyor 1 emekli var.
Ayni sekilde gelip huzursuz eden laf soyleyen ya da is duzenine karisan olmadi. Su an herkesten puan topluyorlar.
Ama cok zormus cok garip bir durummus elele asmaya calisiyoruz.
Bu kadar duygusal olmam garip gelebilir ama aile gibiydik cok korktuk cok panik yaptik cok agladik insan basina gelince anliyor..

Cok yoruldum ama brz izin alabilsem keske..
Esila ben çok anlamadım ama belediyelerde böyle sıkıntılar varsa kimseyle siyasi tartışmaya girme hiç bir partiyi kötüleme taraf olma ben siyaset konuşmaktan hiç hoslanmam şahsen sana niye konuşmuyorsun derlerse de siyaset konusulmasindan hoşlanmıyorum diyebilirsin. Böyle yaparsan hem kafan rahat eder hem de işin konusunda endişeye girmezsin.

Selams 🤣 perde yıkayıp evi süpürmüştüm . Arkadaşımı aradım gelin profiterol var kahve yapayım dedim oda kızlar geliyor sen bize gel dedi . Bende ona gittim tatlıyı alıp . Oradan çıktık alışverişe gittik 🤣 30 tl harcadım eve geldim kalan sil toz al vs yaptım yemek yedim . Şimdi bi pasta yapacağım dinlensin misafire güzel olsun kremasını yarın sürerim 🤣🤣

Esila ben çok anlamadım ama belediyelerde böyle sıkıntılar varsa kimseyle siyasi tartışmaya girme hiç bir partiyi kötüleme taraf olma ben siyaset konuşmaktan hiç hoslanmam şahsen sana niye konuşmuyorsun derlerse de siyaset konusulmasindan hoşlanmıyorum diyebilirsin. Böyle yaparsan hem kafan rahat eder hem de işin konusunda endişeye girmezsin.

Mevzumuz siyaset degilki asla olmadi ztn hicbirimiz icin zurnadaki son delik bile degil
Bunu anlatabilmem mumkun degil bosver ztn su an iyiyiz her birimiz digeri toparlandikca daha iyi oluyor

Back
X