• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Poğaça ve açmaları da yaptım bir mozaik pasta kaldı yarın yaparım onu da ama hastane işleri var belki cumaya kalır.hazırladıklarım ikramlık olarak fazla olabilir ama iki çocukla ilk zamanlar zor olur bunları hazırlamak kendi canımız isterse de çıkarır yeriz

Dün markette 71 lira harcadik ivir zivira.
Hersey cokk pahali.

Korkarim ki fiyatlar fazlaca dusmez. Hani diyoruz ya bol bol konserve yapariz kislik hazirlariz ..
Firmalar artik birazcik indirim yapabilmek icin kaliteyi ve gramaji dusurdukce dusurmus.
Halk olarak kalitesiz besleniyoruz. Bunun sonu hastalik olarak dönecektir bize

Gunaydin kizlar.

Hadi bakalim nur topu gibi bir zopzorunlu BESimiz olmuş!
Detaylari vs okudum sabah sabah bir sifir yenik basladim.
Gunaydin oyle seyler yazasim var ki ban yerim. Ülkece masraflı bir süreçten çıktık e maşallah lüksümüzden de hiç ödün vermiyoruz aıfırı tüketmek üzereyiz bu değirmenin suyu nerden gelecekti tabi ki çalışanın üç kuruş maaşından. Gerçekten çok yazık. Geçen hafta bir makale yayınlandı New York Times da başlığı da power point idi. Fırsatını bulduğunda okumalısınız.

Günaydın kızlar,
BEŞ eben de bozuldum da hizmet süresi ya da yaş vs ayırımı varmıdır acaba meselâ yeni başlayan ya da 40 yaş altı vs,gibi.
Şirket sahibinden değil çalışandan daha çok vergi alınacak diye yorumlar var,
Vergiler azalsa daha çok harcama yapabiliriz ekonomi canlanır aslında alım gücümüz artar, tam tersini yapıyorlar,
Sonumuz iyi değil, düşünemiyorum,
Dün denetim vardı, Çok iyi geçti, o gazla evde kırık künye, yüzük vardı koştuk arkadaşla kuyumcuya bozdurup yerine 20 gr lık burma aldım, üzerine 850 tl verdim, bu ayki birikimi ayırmış oldum, umarım pişman olmam
Hepimizin günü güzel geçsin inş

Herkese merhabalar
Dün evde yoktum apartman görevlisine saksıyı teslim ettiler ve bingooooo
Saksının bir ayağı kırık daha doğrusu kaynak yerinden kırık kaynak yapılması lazım bakalım bugün telefon işe geri dönüş yapacaklar ne diyecekler ;) nazar değdi saksıma diyecem ama bu resmen işini bilmemezlik. İstanbuldan kargo ile geldiği gibi kontrolleri yapılmadan bize sevkiyatını yapmışlar diye düşünüyorum. Bugün misafir var 5 kadın ve 6 çocuk . Gazam mübarek olsun;)

Günaydın
Bes ile ilgili henuz durumu okumadım , neyle dogru orantılıymıs?
Bız vergıden muaf bır yerde calısıyoruz , yanı yurt dısı gıbı dusunun . Bır bakmalıyım hemen detaylara

Herkese merhabalar
Dün evde yoktum apartman görevlisine saksıyı teslim ettiler ve bingooooo
Saksının bir ayağı kırık daha doğrusu kaynak yerinden kırık kaynak yapılması lazım bakalım bugün telefon işe geri dönüş yapacaklar ne diyecekler :KK66: nazar değdi saksıma diyecem ama bu resmen işini bilmemezlik. İstanbuldan kargo ile geldiği gibi kontrolleri yapılmadan bize sevkiyatını yapmışlar diye düşünüyorum. Bugün misafir var 5 kadın ve 6 çocuk . Gazam mübarek olsun:KK66:
Canım sen bana resım atmıssın ama cok pahalı degıl mı o saksı ya ? Bence hazır kırık gelmısken ıade et. Bana ne oluyosa :KK50: Buarada kolaylıklar dılıyorum bugun ıcın

Bebek icin ben De malzeme cantasi almayi dusunmuyorum. Malum Benim ogrencilik Cok uzun surdugu icin ogrencilik donemimden kalma spor sirt
Cantalarim var onlarla idare ederim diyorum 😆bi de sanirim o bebek cantalari heybe gibi bana guzel gelmiyor begenmiyorum.
Aynen hiç rahat edemedim ben almıştım çocuk kucagında omzunda çanta sürekli düşüyor tek taraflı ağrı çok oluyor en güzeli sırt çantası içi geniş olsun yeter çantamda küçük çöp poşeti olurdu bezini ona koyup atardım

Günaydın yine dün gece geç uyudum dalamadım sabaha karşı dalınca da yeni uyandım 🤣 kahvaltı yapıp kızlarla çarşıya yürüyeceğiz söz verdim . Eşim akşama gelecek menüde etli nohut ,domates çorbası , pirinç pilavı, şekerpare var dönüşte yemek yaparım artık😆

Dün markette 71 lira harcadik ivir zivira.
Hersey cokk pahali.

Korkarim ki fiyatlar fazlaca dusmez. Hani diyoruz ya bol bol konserve yapariz kislik hazirlariz ..
Firmalar artik birazcik indirim yapabilmek icin kaliteyi ve gramaji dusurdukce dusurmus.
Halk olarak kalitesiz besleniyoruz. Bunun sonu hastalik olarak dönecektir bize

Çok pahalı gerçekten herşey,
Dun kızıma boya kalemi lazım oldu,
Her zaman aldığım faberin 24 lü lerinin fiyatı 39 lira dedi şok oldum. Daha ucuz bir marka aldım mecburen

Back
X