• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Simdi ogretmenler sitesinde okudum.
Doga koleji bayrampasa 2 kampusu ogretmenleri derse girmiyormus. Cunku uzun suredir maas odemeleri aksiyormus.
Koleji Turkiyedeki bircok kurumunda durum bu sekilde yaziyor.

Simdi ogretmenler sitesinde okudum.
Doga koleji bayrampasa 2 kampusu ogretmenleri derse girmiyormus. Cunku uzun suredir maas odemeleri aksiyormus.
Koleji Turkiyedeki bircok kurumunda durum bu sekilde yaziyor.
Bıze cok yakın o okul. Bende duymustum battıklarını .
Benım oraya yakın bırde form kolejı var , orasıda batmıs maaslar odenmıyormus dogru duzgun .
Bu sene ozele vermeyı dusunuyordum ama ulkenın durumuda benı cok korkutuyor

Bıze cok yakın o okul. Bende duymustum battıklarını .
Benım oraya yakın bırde form kolejı var , orasıda batmıs maaslar odenmıyormus dogru duzgun .
Bu sene ozele vermeyı dusunuyordum ama ulkenın durumuda benı cok korkutuyor
Dün birisi ile sohbet ediyoruz işte kendi edebiyat öğretmeni ama atanamadı . Eşi de polis. Çocuk konusu konuşuluyordu şuan hiç sorun olmamasına rağmen çocukları olmuyor sebebsiz . Ben dedim ki 1 çocuk ancak şu devirde bakmak maddi manevi çok zor . Maneviyatı geçtim bunun maddi yönü var bana çok korkunç geliyor dedim. Kendi bende önceden öyle düşünürdüm 2 çocuk yeter derdim ama şimdi 4 tane istiyorum dedi 😳 şoka girdim ya bu çocuklar gerektiği zaman özel okula gitmek zorunda kalabilirler hayatta herşey olabilir nasıl bakılacak bu çocuklara dedim ki ayrıca bunların evi bile yok şuan sadece normal bir arabaları var eksiden çıkamıyoruz diye yakınıyor 4 çocuğa nasıl bakacak bilmem . Bende seninle aynı düşüncedeyim ülkenin durumu geleceğimiz beni korkutuyor

hayırlısı olsun hakkınızda hepsi de güzel yerler. Bursa çevresi özellikle mudanya, tirilye, gölyazı haftasonlarınızcdolu dolu geçer
Ayy insallah canım burda hafta sonu bi park var oraya gidiyoruz hafta ici de lojmanın içindeyiz oglum icin istiyorum en çok. Burda büyütüp gitseydin diyolar ama ogluma biseyler katarak büyütmek istiyorum

Günaydın kızlar,
Haftasonu sınavlarla geçer.. Çıkarsak pazar akşama doğru mesire yerlerine doğru gideriz tabi havada güzel olursa. Çok şükür bu ayda geçti. 22 Nisanda izin almak istiyorum pürüz çıkmaz inşallah.

Günaydın kızlar,
Haftasonu sınavlarla geçer.. Çıkarsak pazar akşama doğru mesire yerlerine doğru gideriz tabi havada güzel olursa. Çok şükür bu ayda geçti. 22 Nisanda izin almak istiyorum pürüz çıkmaz inşallah.
Selam canım.Sende Bahçeşehir kolejıne kayıt yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Taksıtlerı hemen başladımı? Benim oğlum eylulde tam 4.5yas olacak psikolog karar verecekmıs 4yasmı 5yasmı olacağına.Dün bende yazdırdım bugün girişi yapılıyor bankadan cektık parayı 6 taksıt bankaya odeyecegız.

Insallah kalırsın canım, bebek ılk dogdugu zamanlarda cok sık kaka vs kacıyor veya tasıyor kakada ılk gunlerde sıyahımsı oluyor ve mumkun degıl leke cıkarıcısız cıkmıyor
Yaa biz de hiç oyle çıkma kaçma olmadı aklımda siyah lekeler kalmamış hiç, alt açma bezi kullanıyorduk bir de. Bizimkiler kusan bebeklerde değildi. Ben kıyafetlerin çogunlugu beyaz alırdım ki 60dereceye atabileyim, ek gıdaya gecince lekelenmeler oldu onda da arkadaşın dediği gibi sodamatik kullandım yada soda etkili el deterjanı, bir de tabiki uzun kollu onlukler kurtarıcımızdı:)

sizden akıl almak istiyorum bizim toplu birikimimiz 40 bin civarı altın dolar tl hepsi sizce üstüne kredi çekip 2+1 girişin altında bir ev mi alsak yapısız sonra içini yaptırıp tekrar satsak mı iyi olur yoksa birikime devam edip arsa gibi bişey mi düşünsek pure hazel pure hazel canım sen ne önerirsin

Korkutma gozumu gelecegiz diyen cok da bilmiyorum gelirler mi :))
:)) valla bizimkiler gelir canım gelelim deyince gelme de diyemezsin :)) bide benim amcam antalyada çalışıyordu bi zaman ben küçüktüm her yaz onlara giderdik babanem biz halamlar oyy simdi idrak edebiliyorum ne kadar kötü bisey yaptığımızı:)

Yaa biz de hiç oyle çıkma kaçma olmadı aklımda siyah lekeler kalmamış hiç, alt açma bezi kullanıyorduk bir de. Bizimkiler kusan bebeklerde değildi. Ben kıyafetlerin çogunlugu beyaz alırdım ki 60dereceye atabileyim, ek gıdaya gecince lekelenmeler oldu onda da arkadaşın dediği gibi sodamatik kullandım yada soda etkili el deterjanı, bir de tabiki uzun kollu onlukler kurtarıcımızdı:)
benim ikiside kusan bebekti bende çamaşır suyu gibi kimyasalı çok tehlikeli şeyler kullanmadım evde lekesi çıkmayan kıyafetleri giydirdim.Dışarı çıkarırken lekesizleri öyle kullandım baktım çok lekeli attım giydirmedim.Çok cins benim kızlarım önlük takamadım hele ufaklık onu çıkarmadan susmazdı.

:)) valla bizimkiler gelir canım gelelim deyince gelme de diyemezsin :)) bide benim amcam antalyada çalışıyordu bi zaman ben küçüktüm her yaz onlara giderdik babanem biz halamlar oyy simdi idrak edebiliyorum ne kadar kötü bisey yaptığımızı:)
ben severim misafiri ankarada benim tüm akrabalarım eşim başlarda bocaladı ama sonra kendi demeye başladı teyzeni arada müsaitse gidelim vb şeyler onun akrabaları gelincede ben çok mutlu oluyorum sevmeseler rahat etmeseler gelmek istemezler ama sakin yerlerde tek başına idare edenler sonrasında kalabalıgı sevmiyor dayımın eşide öyle gitcem diyor ankarayı sevmedim diyor.

Penguen Penguen fikrimi yazayım; 40 bin peşinat çok değil canım alacagınız ev ne kadar? Ne kadar kredi cekeceksiniz faiz yükünüz fazla olabilir. Bir de eşin yada sen ozel sektörde iseniz iş riskiniz de doğaBilir Allah korusun. Yerinde olsa altın ve dolarla devam ederdim

Penguen Penguen fikrimi yazayım; 40 bin peşinat çok değil canım alacagınız ev ne kadar? Ne kadar kredi cekeceksiniz faiz yükünüz fazla olabilir. Bir de eşin yada sen ozel sektörde iseniz iş riskiniz de doğaBilir Allah korusun. Yerinde olsa altın ve dolarla devam ederdim
ikimizde kamudayız eşim askeri personel bağlum tarafında bankanın satışa sundugu biyer varmış 80-90 bin arası dedi eşim.Eşimin ödediği kredi bitti benimkide mayısta ödeyince bitcek.

Back
X