- 8 Temmuz 2012
- 1.434
- 966
- 323
- Konu Sahibi pure hazel
- #31.521
UnutmamışsınHedefin yilsonuna kadar 10 çeyrek altin unutma :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UnutmamışsınHedefin yilsonuna kadar 10 çeyrek altin unutma :)
Ilk sayfamizda kayitli:)Unutmamışsın![]()
Hoşgeldin bankacılık kullanıyorsan ordan gram olarak elinde kalanla alabilirsin ya da fiziki saklayabilirim oturdugum yer güvenli dersen çeyrek alıyor arkadaşlar genelde sende öyle yapabilirsin eski tarihli al çeyreği nasılsa bozdururken farketmiyor alırken en azında 3 5 lira az ödersin.merhabalar bende altın biriktirmek istiyorum şu aralar biraz taksitim var ama nasıl bir yol izlemeliyim fikir verir msiiniz :) taksıtlerım var da yinede elime kalıyor şükür
KULLANIYORUM ZİRAAT BANKASI BÖYLE BİR UYGULAMA VAR MIDIR Kİ AYNEN ESKI TARIH FARK ETMEZ ALIRIMDA BANKACILIK NASIL OLUYORHoşgeldin bankacılık kullanıyorsan ordan gram olarak elinde kalanla alabilirsin ya da fiziki saklayabilirim oturdugum yer güvenli dersen çeyrek alıyor arkadaşlar genelde sende öyle yapabilirsin eski tarihli al çeyreği nasılsa bozdururken farketmiyor alırken en azında 3 5 lira az ödersin.
HOŞ BULDUK TESEKKUR EDERM ...KULLANIYORUM ZİRAAT BANKASI BÖYLE BİR UYGULAMA VAR MIDIR Kİ AYNEN ESKI TARIH FARK ETMEZ ALIRIMDA BANKACILIK NASIL OLUYOR
Var şubeye git altın döviz hesabı açtır ordan alırsınKULLANIYORUM ZİRAAT BANKASI BÖYLE BİR UYGULAMA VAR MIDIR Kİ AYNEN ESKI TARIH FARK ETMEZ ALIRIMDA BANKACILIK NASIL OLUYOR
Girmiyor canım banka vermiyor gram olarak parasını veriyorFizikiye girmiyor ama demi bankadan![]()
Ben çeyrek aldım İzmir de kuyumcuda ekranda 405 tl diyordu 400 verdi şehirden sehire değişiyor diye belirttim hatta gitmeden önce internette baktigimda 392 idi özellikle söyledim de kuyumcuda da internetle kuyumcu değişiyor buradaBugun fiziki altin alan oldu mu. Fiyatlar nasildi
Pure çeyrek külçe gr. alabileceğimizi demişti sankiGirmiyor canım banka vermiyor gram olarak parasını veriyor