• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Mutlu hafta sonları olsun hava güzel dışarı çıkarız bugün yazlık ayakkabı almam lazım kendime
Tuce bebegin hayırlı olsun dikkat et daha çok yeni eskisi kadar temizlik yemekle uğraşma en azından ilk üç ay
Çok teşekkür ediyorum zeynocum bende öyle yapacağım daha sakin olmam lazım hiç bana göre değil ama deneyeceğim kendim için değil onun için ❤️

Kizlar gunaydin.
8de uyandik. Etrafi toparladim. Kahvalti hazirliyoruz esimle. Kuymak yapacagiz simdi.
Birazdan market indirimlerine bakacagim .biraz alisveris yapalim indirim varsa

Çok teşekkür ediyorum zeynocum bende öyle yapacağım daha sakin olmam lazım hiç bana göre değil ama deneyeceğim kendim için değil onun için ❤
gunaydın canım ah sen de benım gıbısın duramayangiller :KK70:yapıyorum yıne ama hep dıkkat etmek zorunda oldugundan zevkli olmuyor.

görümcemde hamıle yakında doguracak abla en cok ıstedıgım gıbı hunharca temızlık yapmayı özledim dedım dogurur dogurmaz yapıcam dedım:temizlik::temizlik:
bi ilksindir heralde dedi :KK70:2.de sen olursun bence

Gunaydın kahvaltıdan kalktık şimdi, hava soğuk bugün de, önümüzdeki hafta tam anlamı ile düzelir inş.
Dün aksam üzeri migrosa ugramıştım paketli peynirlerde 2.yuzde 50 indirimli idi. İçim kaşar aldım 2 tane 700gr lık kilosu 22,5a gelmiş oldu. 2 paket de içim beyaz peynir aldım 500gr lık onun kilosu da 20e gelmiş oldu.

Gunaydın kahvaltıdan kalktık şimdi, hava soğuk bugün de, önümüzdeki hafta tam anlamı ile düzelir inş.
Dün aksam üzeri migrosa ugramıştım paketli peynirlerde 2.yuzde 50 indirimli idi. İçim kaşar aldım 2 tane 700gr lık kilosu 22,5a gelmiş oldu. 2 paket de içim beyaz peynir aldım 500gr lık onun kilosu da 20e gelmiş oldu.
Bugun De indirim varsa ben De baksam iyi olacak belki uygun alabiliriz biz de.

gunaydın canım ah sen de benım gıbısın duramayangiller :KK70:yapıyorum yıne ama hep dıkkat etmek zorunda oldugundan zevkli olmuyor.

görümcemde hamıle yakında doguracak abla en cok ıstedıgım gıbı hunharca temızlık yapmayı özledim dedım dogurur dogurmaz yapıcam dedım:temizlik::temizlik:
bi ilksindir heralde dedi :KK70:2.de sen olursun bence
Bencede hiç yatayım dinleneyim aman ev kirli kalsın diyemiyorum🥺 yazdıktan sonra az daha uyudum uyandım dün ki şaşkınlığım gitmiş yerini korkuya bırakmıştı 😢 çok korkuyorum bakamazsam zor büyütürsem filan diye hele keseyi göremezsek kalbi atmazsa beynimde 1000 kişi hep bir ağızdan konuşmaya başladı 😭

Bencede hiç yatayım dinleneyim aman ev kirli kalsın diyemiyorum🥺 yazdıktan sonra az daha uyudum uyandım dün ki şaşkınlığım gitmiş yerini korkuya bırakmıştı 😢 çok korkuyorum bakamazsam zor büyütürsem filan diye hele keseyi göremezsek kalbi atmazsa beynimde 1000 kişi hep bir ağızdan konuşmaya başladı 😭
korkma canım Allahın ıznıyle her sey guzel olacak

Herkese mutlu hafta sonları
Pazar’a markete gittik pahalı her şey allah kolaylık versin hepimize
Temizlikçi geldi ev temizleniyor
Toplam bu hafta 500tl harcadık.
Haftaya daha az harcamalı bir hafta olacak eşim göreve gidiyor Pazartesi-Perşembe günleri arasında yalnızım.harcirah alacak o da kredi kartına gidecek . Hem spor hem diyet yapmayı planlıyorum
Bugün kek ve börek yiyeceğim rahat rahat hafta içine hazırlık :KK66:😂😂😂😂

Kizlar dun yazamadim hepinize dun aksam ayri ayri dua ettim bebek ev es is neyi biliyorsam..
Ben cok yogun ve yorgunum ama iyiyim
Kosustururken 3 kilo verdim super oldu :D
Onumuzdeki hafta isle ilgili bir haber bekliyorum dua edin olurmu
Birikim cok iyi gidiyor yilbasindan beri 10 bini bulmusuz.
O kdr ayri kaliyoruz Rabbim bir yerden sevindiriyor iste.
Evime temizlikci buldum yakin zamanda alacagim. Halilarimida veririm. Kk icin toplamda 600+ harcadigim borc kaldi 600 de nakit avans ile altin almistim o

Back
X