• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kizlar.
Disari ciktik harcadik geldik.

Esime guzel bi indirim yakaladik mont aldik esim cok begenerek aldi.
Marketten yag coxucu peynir acuka aldik.

Esim arabanin bi sıkıntısını bekledigimizden cok uygun fiyata yaptirdi. Ustaya bi arkadsinin tavsiyesiyle gitmisti. 400 lira oradan artti.
Bi ceyrek aldik 390 liraya.

Esimi avmde beklerken tavuk dunyasindan oglisle biseler yedik 37 lira ödedim.
Bugun harcamali gecti. Hicbir ihtiyacimiz yoktu fakat disari cikinca illa ki harcicaz.

Biz de Markete gittik Dort paket peynir plastic dosya aldim 80 lira harcadik. Bir de giyisi hurcu aldim Ona da 20 lira odedim. Yemegi evde hallettik aksam disarda bir etkinlige katilacaz orda da sadece otopark icin para harcariz.

Kuyumcuya gitmisken planda olan bilezigi sorayim dedim. Gramini 225ten hesapladi 20.75 gram galiba 4700küsür dedi.
Satarken de 170 lira gibi fark olur dedi. Isciliksiz vs dedi. En isciliksizde bu kadar fark varsa ...
Bilezikten vazgececegim galiba bu durumda

Aksama mercimekli kofte yapacagim. Yesillikler çürüyecek dolapta artik.
Süt var sütlac yapacagim birde.

Esim afyondan sucuk getirtmis. 35 lira kilosu cok uygun. Denemek icin 1kg. Ben yemedim ama kendi begendi oğluyla😁

Merhabalarr gündüz arkadaşıma gittim Onanla paylaşmak için . Zaten dün eşim ailelerle paylaşmak istedi erken dedim ama kısmet paylaştık artık veren allah alacak olan allah düşüncesindeydim hep 😕geri dönüşte markete gittim herşey aşırı pahalıydı strese girdim 3 yerli küçücük muza 4 tl verdim hala şoktayım 🥺

Merhabalarr gündüz arkadaşıma gittim Onanla paylaşmak için . Zaten dün eşim ailelerle paylaşmak istedi erken dedim ama kısmet paylaştık artık veren allah alacak olan allah düşüncesindeydim hep 😕geri dönüşte markete gittim herşey aşırı pahalıydı strese girdim 3 yerli küçücük muza 4 tl verdim hala şoktayım 🥺
Bende gittim bugün 2 poşet malzemeye 120 tl verdim Allah fakir fukaranın yardımcısı olsun tavuk kanat kilo 20 tl idi yarim kilo aldım yumuşatıcı 20 tl zeytin 10 peynir 10 şampuan 14 toz şeker 20 cigkofte 4 soda yufka 7 tl idi .. Ne et alabildim ne sucuk nede çocuğa bez 😔

Bende gittim bugün 2 poşet malzemeye 120 tl verdim Allah fakir fukaranın yardımcısı olsun tavuk kanat kilo 20 tl idi yarim kilo aldım yumuşatıcı 20 tl zeytin 10 peynir 10 şampuan 14 toz şeker 20 cigkofte 4 soda yufka 7 tl idi .. Ne et alabildim ne sucuk nede çocuğa bez 😔
Stres yaptım valla ya çok feci herşey

Kayınvaliden cok sevinmiştir heralde 🤭

Kayınvaliden cok sevinmiştir heralde 🤭
Hahaha sırf onun lafları yüzünden erken söylemesine izin verdim zaten . Anca psikolojik baskı yapıyordu . Görümcelerime de hep söyledim yasmin kullanıyordum bıraktığım ay hamile kaldım diye . Bu bir başarı değil veren allah ama işte zorla böyle saçma konuşturuyorlar beni 🤪

Hahaha sırf onun lafları yüzünden erken söylemesine izin verdim zaten . Anca psikolojik baskı yapıyordu . Görümcelerime de hep söyledim yasmin kullanıyordum bıraktığım ay hamile kaldım diye . Bu bir başarı değil veren allah ama işte zorla böyle saçma konuşturuyorlar beni 🤪
Hayırlı olsun tugcecim gözünüz aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Avmye gittim saat tersti yemek yemek istedik
Otururken bir aile geldi Kadinin sesi kulagima takildi 2 tane al bari dedi cocuklari yedi anne baba bakti. Ne diyim nasil icim yandi anlatamam. Onumuzdeki ay bir deneme yapacagim zorunlu giderler harici minimumda tutacagim bakalim neyi nasil hallediyoruz.

Kuyumcuya gitmisken planda olan bilezigi sorayim dedim. Gramini 225ten hesapladi 20.75 gram galiba 4700küsür dedi.
Satarken de 170 lira gibi fark olur dedi. Isciliksiz vs dedi. En isciliksizde bu kadar fark varsa ...
Bilezikten vazgececegim galiba bu durumda
Ayrica kafam simdi dank etti buraya yazinca.
22 ayar bilezigin grami 218lira şuan. Bana niye 225ten hesapliyor. 😂😂😂ayy boyle islere gelemem .
İşte bilezikteki işçilik farkı oldugu için 225ten hesaplıyor. 170tl zarar olacakmış satarken dedin ya; yani alırken 225ten alıyorsun satarken 216ya satıyorsun gibi düşün. Bu durumda normal 22ayar ham altının gramı 218 iken senin beğendiğin bilezikin gramı 225 oluyor. Ne kadar işçiliksiz bilezik olursa olsun ziynet grubuna girince gram fiyatı artıyor.
Ben bilezik takamam hiç, nişanlı iken falan bayramda takmak durumunda kaldım çok utanmıştım;p ama seviyorsan 170tl çok değil bence zevk alıyorsan o mutlulugun diyeti gibi düşün al gitsin

İşte bilezikteki işçilik farkı oldugu için 225ten hesaplıyor. 170tl zarar olacakmış satarken dedin ya; yani alırken 225ten alıyorsun satarken 216ya satıyorsun gibi düşün. Bu durumda normal 22ayar ham altının gramı 218 iken senin beğendiğin bilezikin gramı 225 oluyor. Ne kadar işçiliksiz bilezik olursa olsun ziynet grubuna girince gram fiyatı artıyor.
Ben bilezik takamam hiç, nişanlı iken falan bayramda takmak durumunda kaldım çok utanmıştım;p ama seviyorsan 170tl çok değil bence zevk alıyorsan o mutlulugun diyeti gibi düşün al gitsin
Yok ya bende takmam. Yatirimlik altin biriktiriyorum diye esim teklif etti anneler gunu hediyem olsun dedi.
Bileklik ,kaburga modeller veya modern gorunun bilezikler var ama dedigim gibi isciligi fazla

120tl harcadım; 1kg kuşbaşı 1kg kıyma var içinde. Gerisi de az az patates sogan falan. 1 tane kapya biberi aldım kilosu 19,90tl şaka gibi.
Kuşbaşının yarısını guveçte kullandık kalanı buzluga attım. Kıymayı da kofte yaptım 29tane çıktı buzluga attım.
Her şey el yakıyor ya. Marketlere pazarlara giresim gelmiyor. Her gün ayrı bir şok.

Back
X