• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen aynen dur bakalım ya neyse hatta bir arkadaşım başka bir hastanede 14. Gün gidiyoRum kontrole diyetisyene dedi şaşırdım
diyetısyen farklı ama canım onda muayene ucretini vernce ay ortası kontrol seklınde burada da oyle duymustum.
mesela bi arkadasımdan da sey duymustum kadın dogumcunun ozel muayenesıne gıdıyomus ıstanbulda muayene ucreti yuksekmıs ama o ay içinde dr kontrollerınde hıc ucret vermıyormus bi aylık yani

diyetısyen farklı ama canım onda muayene ucretini vernce ay ortası kontrol seklınde burada da oyle duymustum.
mesela bi arkadasımdan da sey duymustum kadın dogumcunun ozel muayenesıne gıdıyomus ıstanbulda muayene ucreti yuksekmıs ama o ay içinde dr kontrollerınde hıc ucret vermıyormus bi aylık yani
Benim de dediğin gibi. Doktorumun özel kliniğine gidiyorum ödemeleri ayda 1 kez yapıyoruz.

Aaaa ne iyiymiş öyle burada kadın Doğum pahalı olan bölüm nüfus sürekli arttığı için parayı nereden kazanacaklarını biliyorlar hahaha 🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana inşallah doktor iyidir bir sürü arkadaşımdan iyi şeyler duydum ama korkuyorum sabah eşime anlattım bir doktor buldum diye oda bir isim söyledi inşallah o değildir dedi bir kadının açılması azken Doğuma zorlamış bebeği kaybetmişler . Bunları duydukça daha çok korkar oldum allah korusun

Eşim cocukları gezdirdi biz minnakla evdeydik o uyudu bende spor yaptım kek çırptım dünden bulgur pilavı var yanına kabak yapasım var bugün de böyle olsun
Ben 3 cocugumdada kontrollerimi devlette yaptırdım doğumu özelde yaptım

Ben ne zaman doktora gitsem kızlar ya gittiğimizde en azından keseyi görelim istiyorum . Önümüzdeki hafta 2 kere daha kan verip akışı takip edeceğim . Bana fikir verir misiniz
Ben olsam en kısa sürede giderdim öyle de yaptim. Testi yaptığım hafta gitmiştim. Ama ben testi gec yaptim öğrendim de 6 haftalikti.

Dışarı çıktık 30 tl birşeyler atıştırdık . 38 tl kantinde harcadın süt kuruyemiş soda filan . 5 tl eşim rütbe diktirdi terziye . 10 tl su aldık . 27 tl de migrosta harcadık . Sıkılıyorum😕

Ben olsam en kısa sürede giderdim öyle de yaptim. Testi yaptığım hafta gitmiştim. Ama ben testi gec yaptim öğrendim de 6 haftalikti.
Oooo baya geç öğrenmişsin benimki şuan 4 haftalık galiba ben hemen öğrendim işte . Haftaya Cumartesi gidelim diyorum bu arada hafta içi aile hekimine 2 kere kan vereyim artışı kontrol edelim yarın vereyim birde Perşembe

Off cok yoruldum .
Yemegim icin kofteleri yuvarladik. 2 pisirimlik de buzluga attim. Yemegi yaptim. Sütlac yaptim.
Etraf cok daginikti. Toparla supur sil toz al.
Daha banyo bile yapamadim

Oooo baya geç öğrenmişsin benimki şuan 4 haftalık galiba ben hemen öğrendim işte . Haftaya Cumartesi gidelim diyorum bu arada hafta içi aile hekimine 2 kere kan vereyim artışı kontrol edelim yarın vereyim birde Perşembe
Ben hapı yeni bıraktım nasi olsa değilimdir diye baya beklemiştim 😁

Yok cnm 5 sene çalıştım ven orda bakarken 😁 yazları çekilmez sıcak ama kışlarını seviyodum siirt deyince aklıma geldi 😆
Geçen sene 50 dereceyi gördük ya 🤣bizde seviyoruz Hindistan gibi trafiğini filan 🤣 parmardan aldım diş hastahanesinin orada oturuyoruz Tugayın orada 🤣

Geçen sene 50 dereceyi gördük ya 🤣bizde seviyoruz Hindistan gibi trafiğini filan 🤣 parmardan aldım diş hastahanesinin orada oturuyoruz Tugayın orada 🤣
Sen yine iyi zamanına denk geldin ben 2011 de gitmiştim oraya ilk görev yerim avm falan şöyle dursun sokakta inekler çöp karistiryodu simdi en iyi zmani 🤗

Sen yine iyi zamanına denk geldin ben 2011 de gitmiştim oraya ilk görev yerim avm falan şöyle dursun sokakta inekler çöp karistiryodu simdi en iyi zmani 🤗
2015 te de çöp karıştırıyorlarmış şimdi hala arka sokakta aynı görüntü var🤣

Back
X