• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyy Siirt fıstığı ilk geldiğimiz de 40 tl di şimdi Ordu evinde 80 tl dışarıda kesin 100 filan 😕 temizlik yaptım çorba dolma yaptım eşim geldi yemek yedik ay uyudum sonra 🤣 daha yeni çay suyu koyduk survivor başladı 👏🏼

Bende Eylül'de ücretsiz izne ayrılacağım inşallah en az bir sene sonrası artık duruma göre. inşallah o zamanlar ayda bir çeyrekte olsa birikime devam etmek istiyorum. Büyük ihtimal fiziki devam ederim kk olmazsa hesapta ki altını bozdurabiliriz ama kuyumcuya gidipte fizikiyi zor bozdururuz gibime geliyor.
Tek çocukla çalışırken çok zorlandım eminim 2 çocukla daha zor olacak o yüzden kendimi hırpalamak istemiyorum ufak ufak birikim yapıyoruz ama şöyle bakınca daha orta da bir şey yok kendimi yorduğuma değmiyor. Çocuklarla bol bol vakit geçirip birbirimize yatırım yapıcaz artık😊
Bende oğlum 20aylık olana kadar izindeydim iyikide almışım evde yatmak güzeldi mesai kavramı yok lojmanda komşularla çay kahve iyiydi😁Kar yağardı camdan izlerdım şimdi ay işe nasıl gitcm kar tatılı olursa çocuk neolack hep düşünceler.Eve geldim yemek yedık bir makına çamaşır astım bir makına kurutmadan çıkmıştı onları katladım ancak duşa girecegım.Koşturarak çıkıp koşturarak eve giriyorum yorgunluktan bayılacağım.

Kizlar fiyatlar hic hosuma gitmiyor kis icin once 2 tane kazak almistim 2 daha aldim seneye kisa hazir olsun
150 200 tl lik etiketler ile geldi 5 te biri fiyatina aldim.
Yazlik ihtiyaclarim var ama bir gomlek 180 200 lira olmus. Artik sıkıldım diye vermem herhalde yirtilana kdr giyicez

Çok bunaldık inan 2yıl doğu yaptı döndü batıya 10ay birlikte kaldık hop tayın hop oraya batıda 3yıl böyle geçti erkenden doğu sırası geldı yöne 2 yıl eş götürülemeyen yer.Kazanır ins dağ tepeye artık tayın çıkmazda birlikte giderız
Canım basarılar Allah gonlunuze gore versin, inş kazanır :KK200:

Nasıl kolluk o ya 174tl ye:KK66: ben de mayo bikini alacagım kızlara, sandalet nike sunray alacagım sanırım gecen yıl cok rahat kullandık
Bende Nike alacağım yada crocs cırt cırtlı sandalet alacağım hafıf ve pratık bu yıl kreşte içeridede giydı onları baya kullandık

benben00 benben00 baslangıc sevıyesı yazanı aldık turkuaz sarı olan

benben00 benben00 baslangıc sevıyesı yazanı aldık turkuaz sarı olan
Gule gule kullansın canım, bu konu da hiç bilgim yok özelliği neymiş bu kadar pahalı olacak kadar?

Back
X