- 11 Mart 2013
- 33.751
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #32.241
hayırlı olsun canım kontrolden haberdar et beni
Tamam canım saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım kontrolden haberdar et beni
tuce_tuce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ankara’da yaşayanlardan tavsiye istiyorum. Ankara’da ne yapmaktan, nerelere gitmekten keyif alıyorsunuz?
Havalar güzelleşti. Arada kendimle başbaşa dışarda bir gün geçirmek istiyorum. Yeme-içme mekanı, aktivite ve mümkünse masaj ve cilt bakımı yapan yerler konusunda tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim.![]()
Not aldım canım. Çok teşekkürlerYillar once 7. Cadde de hobby cafe diye bir kesfetmistik o tarafa yolun duserse denemelisin
7. Caddenin sonlarina dogruydu.
Alt kati cok guzeldi, bahcesi de vardi
tuce_tuce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ankara’da yaşayanlardan tavsiye istiyorum. Ankara’da ne yapmaktan, nerelere gitmekten keyif alıyorsunuz?
Havalar güzelleşti. Arada kendimle başbaşa dışarda bir gün geçirmek istiyorum. Yeme-içme mekanı, aktivite ve mümkünse masaj ve cilt bakımı yapan yerler konusunda tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim.![]()
Açık hava olarak en çok Eymir’i seviyorum ben de. Odtü’ye nasıl giriyorsunuz?Masaj olarak jw mariotte un spası çok iyi diyor arkadaşlarımla bir gün ayarlayıp gidecez. Dış mekan olarak biz genelde odtüde takılıyoruz hem açık hava oluyor hem de etkinlik çok oluyor orda yemeler İçmeler de uygun. İncek gölbaşında filan da açık hava mekanlar var ancak incektekileri f/p olarak ben beğenmiyorum ama açık hava çim vs güzel yani çoluk çocukla. bu h sonu da kazan da bir çiftlik varmış ig da görüyorum orayı keşfetmek istiyoruz kahvaltı ya da mangal olabilir henüz karar vermedik. Eymir de güzel oluyor çayımızı alıyoruz termosa bir de yiyeceklerimizi gidip orda yürüyoruz bisiklet imkanı da var tabi. Aklıma ilk gelenler bunlar yine geldikçe yazarım. Sen de öner lütfen.
ck sevındım canım hafı gozun aydın oyy mınnos teyze kuzusuArabanın satışını verdimhesabıma parayı yatırdım oradan doktora gittik 40 tl muayene ücreti verdik . Keseyi gördük minicik ❤ 100 tl kan tahliline verdik . Doktor aşırı aşırı tatlı ya bayıldım
sinirimi geçirdi resmen bu arada bir araba bulduk pazarlık halindeyiz
babam bakacak arabaya
eğer anlaşırsak . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz
![]()
kronikuykucu
Sen de odtü lü müsünMasaj olarak jw mariotte un spası çok iyi diyor arkadaşlarımla bir gün ayarlayıp gidecez. Dış mekan olarak biz genelde odtüde takılıyoruz hem açık hava oluyor hem de etkinlik çok oluyor orda yemeler İçmeler de uygun. İncek gölbaşında filan da açık hava mekanlar var ancak incektekileri f/p olarak ben beğenmiyorum ama açık hava çim vs güzel yani çoluk çocukla. bu h sonu da kazan da bir çiftlik varmış ig da görüyorum orayı keşfetmek istiyoruz kahvaltı ya da mangal olabilir henüz karar vermedik. Eymir de güzel oluyor çayımızı alıyoruz termosa bir de yiyeceklerimizi gidip orda yürüyoruz bisiklet imkanı da var tabi. Aklıma ilk gelenler bunlar yine geldikçe yazarım. Sen de öner lütfen.
Bizim akademik stickerımız var sorun olmuyor. Eymir için yanına su açılıp katlanan sandalyelerden alabilirsin. Oradaki mekanlar da güzel bağ evi var mesela göle karşı açık bahçede güzel oluyor. Balgat ta peçenek var döneri çok iyi. Sonra cezzar steakhouse var hamburgeri çok başarılı bence. Nusret ve günaydın la yarışır. Mesa kavşakta Ekrem usta var orası da çok güzel dil paça çorbasını şiddetle tavsiye ederim. Arcadium un orda koyuncuoğlu var yemekler güzel ortam da iyi çocuk oyun salonu da var. Cilt bakımı için sana hydrafacial ı tavsiye ederim. Ben bir kez yaptırabildim transfer öncesi şimdi organ gelişimi tamamlansın tekrar yaptıracam. Divan otel in masajları şehir fırsatına düşüyor aslında baya uygun da oluyor. Açık hava konserlerinden hoşlaşırsan Bilkent senfoninin Odeon konserlerine beklerim. Biz müdavimiyiz. Özellikle film müzikleri konserleri millet battaniye minder alıp çoluk çocuk geliyorlar.Açık hava olarak en çok Eymir’i seviyorum ben de. Odtü’ye nasıl giriyorsunuz?
Yemek olarak Kesman var Balgatta. Oranın çöp şişi ve ortaya gelen mezeleri başarılı. Bir de Düveroğlu’nu seviyorum kebapta. Alacaatlı caddesinde Eagles var. Filtre kahvesi çok başarılı.
Bir gün Eymir’e gidip yürüyüş yapayım, kitap okuyayım. Bir gün masaj, cilt bakımı falan takılayım bir gün de şehirde gezeyim diye düşünüyorum. İki çocuktan sonra eşimle gezme ihtimalimiz sıfırlandı, bari kendimi kurtarayım:))
Divan Otel’in masaj konusunda başarılı olduğunu duymuştum ama hiç gitmedim.
Rica ederim oranın spasındakiler benim diyetistenimin eski çalışma arkadaşları imiş. Renewa dan geçmeler. Umarım memnun kalırsın feedback isterim :)))
Degilim ama ordan arkadaslarimiz var e Bizim de akademik kimlikler olunca girmek sikinti olmuyor.Sen de odtü lü müsün
Kızım odtü de okuyor
alacagınız model ne canım gerci sorduguma bakma anlamam arabalardanBayılacağım ya ne yaptığımız şuan belirsizelimizde 74 bin tl + 31 çeyrek altın + 4000 bin tl nakit var . Bir araba bulduk 92 bin tl yazmış 90 diyor biz 89 istiyoruz
bakalım yarın babam 1 de buluşup bakacak sanayiye gidecekler . Eğer olursa 15:00 te otobüsle memlekete gideceğiz . Bir gün dinleneceğim aileleri görüp Pazartesi sabah notere gidip sonra kasko sigorta oradan da siirtte yola çıkacağız inşallah
aradaki kalan az farkı da filan ne yaparsak bilmem şuan
Seat leon fralacagınız model ne canım gerci sorduguma bakma anlamam arabalardanAllah ıslerınızı rast getırsın