• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuce araciniz Hayirli olsun Allah kaza Bela vermesin. Para dedigin nedir ki yine birikir ceyrekler Cil cil. Sattiginiz arac model neydi? Biz de bakiyoruz ama bir sey denk getiremedik. Aradigimiz Kriter dizel otomatik olmasi.
İx35 di 2012 model di manuel benzinliydi. Hiç otomatik kullanmadığım bilmediğim için eşim otomatik istememişti . Bir galerici arkadaş vasıtası ile almıştık . Ama bize ağır geldi açıkcası daha atik arabaya alışkın olunca bu garip kaldı açıkcası ondan birde benim aklım eski arabada kalmıştı eşimde fark edince birde böyle hantal araba olunca hemen acele ile elden çıkarttı. Bu arada sahibinden.comaw artık ilan koymak bir aydan sonra ücretli olduğu için az seçenek düşmeye başlamış oda can sıkıcı

Slm kızlar
Yoğun geçiyor günler
23 nisan kutlaması vardı kızım şiir okudu minikkuşum ne cabuk büyüdü
Tuce gözün aydın arabanızda hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Saol canım ama daha almadık babam bakacak bakalım beğenirse anlaşırsak alacağız

benim eşimde tam bir araba delisi sürekli araba bakar çok keyif alıyor bir gün ev baktığını görmedim
Valla öyle sinirlendim ki tarifi yok kendi malımız bize resmen yük oldu eşim yüzünden resmen adama attık arabamızı . Çok çirkin pazarlık ettiler noterde suratım beş karış ağzımı açmadım suratımla dövdüm onları anladılar zaten . Neymiş fiyatı düşürecekmişiz lpg taktıracaklarmış bananeyse onların lpg sinden utanmazlar

İx35 di 2012 model di manuel benzinliydi. Hiç otomatik kullanmadığım bilmediğim için eşim otomatik istememişti . Bir galerici arkadaş vasıtası ile almıştık . Ama bize ağır geldi açıkcası daha atik arabaya alışkın olunca bu garip kaldı açıkcası ondan birde benim aklım eski arabada kalmıştı eşimde fark edince birde böyle hantal araba olunca hemen acele ile elden çıkarttı. Bu arada sahibinden.comaw artık ilan koymak bir aydan sonra ücretli olduğu için az seçenek düşmeye başlamış oda can sıkıcı
Bence iyi ki satmissiniz o araba benzini iciyordur. Bizim icin motor tsi- bluemotion olmadigi surece benzinli dusunemeyiz Cok yakar bizi asar. AMA simdi hibritlwr de Cok uygun yakisa Sahip onlar da aklimizi celiyor.

G<naydin kizlar.
Aksam 9veya 8di galiba uyudum. Eşim arkadaslariyla kampa gitti .resim atmis ates yakmislar balik tutmuslar eğlence girla:eğlence:
Bende bu hamile halimle evde oyle oturuyorum.

Yapacak cok is var temizlik vs.
Esim birazdan gelir.bi zahmet kahvaltiyi hazirlasin bende evi toparlamaya baslarim.

Tugcecim hayirli olsun. Piyasa düşük. Bence alirsiniz istediginiz arabayi.

Zeynolin benim esimde oyle. Araba bakar hep sahibinden de. Gecen gun mesaj geldi. Aa bak şu arabanin fiyat asagi cekti sahibi diyor. Takipte ..

Günaydın hava güzel görünüyor dışarı çıkarız peynirim bitti peynir alırım birde manava ugrarım bişey kalmadı evde
Haftaya cumadan kv gideceğiz kp mevlidi var cumartesi pazarda döneriz gitmişken alışverişte yaparım kendime ve cocuklara yazlık kıyafet almam lazım

Arabanın satışını verdim😏 hesabıma parayı yatırdım oradan doktora gittik 40 tl muayene ücreti verdik . Keseyi gördük minicik ❤ 100 tl kan tahliline verdik . Doktor aşırı aşırı tatlı ya bayıldım🤣🤣🤣 sinirimi geçirdi resmen bu arada bir araba bulduk pazarlık halindeyiz 🤣 babam bakacak arabaya 🤣 eğer anlaşırsak . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz 🥰 kronikuykucu kronikuykucu
Hem bebeğiniz hem arabanın hayırlı olsun canım 🌸

gunaydın kızlar
annemle kardesımı kahvaltıya cagırdım bıseler yapar yeriz.yarın ıs arkadasım ve esı gelıyor annem hazırlıga yardım edıcek tatlı da benden.
gece 2de yattım cüzümden okudum, sabah 7.5ta hortladım zorla bı saat daha uyumusum uykularım o kadar bölük pörçük ki saat bası uyanıyorum üstelik 7aydır boyle..
ev toparladm yarın esımle kıleri duzenleriz kıler aldı basını gıdıyor bezler,ıslak mendıller, beşik kolisi şu bu hepsi orda.gömme portmanto gıbı bızımkısı kucuk bı oda gıbı dısardan aynalı şekilde.
ısler bıtınce sahıle ıneriz dedım ama hava kapattı yine ya haftasonu hep böyle :mad:

Back
X