• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sinirlenmemek delirmemek elde değil ya yemin ederim 🤬 şuan patlıcam kv 100 kere ısrarla buzluktan malzeme koymuş . Koyma dedim bak eriyor yol 12 saat neden anlamıyorlar ya Türkçe konuşuyorum . Yaprak koymuş ama bir düdüklü yaprak aynı poşette nasıl ayrılır nasıl pişer bu gelin bunu ne yapar demiyor . Mantı koymuş en az 3 bezi aynı poşette hepsi birbirine yapışık halde . Sulu köfte yuvarlamışlar onu koymuş . Ben koyma dediğim zaman herkes eşimde dahil tepki gösterdiler . Şimdi eve geldik hepsi çözülmüş al bak dedim ne olmuş bunlara çöp bence hepsi zorla sinirimden buzluğa soktum delirmemek elde değil adı verdi oldu işte 🤬

Günaydın herkese
Bende tatil moduna girdim gün sayıyorum okullar kapansada gitsek
Tuçe hayırlı olsun arabanız
Bence kayınvalidenin yaptıklarına güzel taraftan bak canım düşünmüş koymuş nasıl koyacağını bilememiş cimrilik edip koymamazlık etmemiş sonuçta sizi düşünüp bisürü hazır yemek koymuş

Günaydın herkese
Bende tatil moduna girdim gün sayıyorum okullar kapansada gitsek
Tuçe hayırlı olsun arabanız
Bence kayınvalidenin yaptıklarına güzel taraftan bak canım düşünmüş koymuş nasıl koyacağını bilememiş cimrilik edip koymamazlık etmemiş sonuçta sizi düşünüp bisürü hazır yemek koymuş
Canım koymuş ama sen bir köfteyi 12 saat dışarıda bekletip yeniden buzluğa koyar mısın tam 12 saat dışarıda kaldı ve eridi o köfteler . Koyma diyorum ya başka şey istersen koy dedim üzümü kendi ağzımla ben koy dedim mesela

Canım koymuş ama sen bir köfteyi 12 saat dışarıda bekletip yeniden buzluğa koyar mısın tam 12 saat dışarıda kaldı ve eridi o köfteler . Koyma diyorum ya başka şey istersen koy dedim üzümü kendi ağzımla ben koy dedim mesela
erisin canım yenilecek gibiyse ye değilse ver hayvanlar yesin eleştirme bence kv bitmemiştir böyle düşün hepimiz yaşlanacağız beni yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil bu benim düşüncem ve eşine annesini şikayet etme zamanla sorun olur

erisin canım yenilecek gibiyse ye değilse ver hayvanlar yesin eleştirme bence kv bitmemiştir böyle düşün hepimiz yaşlanacağız beni yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil bu benim düşüncem ve eşine annesini şikayet etme zamanla sorun olur
Bana göre kolay bir sürü emek verilen şeyi hayvanlara yedirmek veya çöpe atmak zor değil . Emeklerine yazık yani adı verdi oluyor ama işe yaramıyor bir sürü emek çöpe gidiyor anlatmak istediğim şey bu . Şikayet etmiyorum eşime de onların yanında söyledim bak erir buz dolabına girmez diye ama dinlenmiyorum . Huylarım var 3 gün durmuş yemeği yemem ama kv yediriyor buzluktan çıkmış gram erimiş şey ki hele ki et köfte geri girmez ya içinde bakteri ürüyor işte anlatamıyorum

Dün 3 tepsi otlu poğaça yaptım yarısını buzluğa koydum ramazanda yeriz
Yanınada patates salatası yaptım akşamda yedik
Bugün patlıcan tava pilav salata yapmayı düşünüyorum
Alışverişte bir abla sağolsun poşetleri karıştırmış kendi patlıcanlarını ben almışım ev patlıcan doldu

Günaydın.Eşim sabaha karşı gitti:cry:Bugüb toplantının 2.gun bugünde çok yoğun ama kurumdayız yerinde inceleme arazi yok en azından.Yarın tatıl dinleriz.Barbunya yemegım var birde tarhana çorbası var bugün bizi idare eder

Günaydın dün yollar öyle kötüydü ki öyle sarsıldım ki karnım ağrıyor korkuyorum birşey olacak diye . okyonus okyonus allah kavuştursun neyse ki yaz dönemi iznimize az kaldı inşallah izinde daha güzel bol bol zaman geçireceksiniz ailecek

Dün gece yorgunluktan sızdim tabiri caizse.
Hoşgeldin:KK74:
Evlimisin meslege devam ediyor musun cocuk var mi.. yeni gelenlere kendisini tanitmasini istiyorz
3 yıllık evliyim. Özel bir kursta çalışıyorum arkadaşlar. bu yıl çok fena dağıttık eşim bedelli askerliğe gitti sonra çocuk istediğimiz için kontroller iğneler aşılar derken sıfırı tükettik.
evimiz var çok şükür kira vermiyoruz bu çok güzel bir nimet.

3 yıllık evliyim. Özel bir kursta çalışıyorum arkadaşlar. bu yıl çok fena dağıttık eşim bedelli askerliğe gitti sonra çocuk istediğimiz için kontroller iğneler aşılar derken sıfırı tükettik.
evimiz var çok şükür kira vermiyoruz bu çok güzel bir nimet.
Toparlanirsiniz insallah ki bir an önce toparlanmak lazim. Hayat pahali.

Back
X