• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Un aldim maya aldim 23 lira.
Aksam icin hamur yogurdum . Beyaz peynirli ic yaptim. Tava böregi yapacagim .
Hava güzel . Çayimizi da alip kamelyada yiyelim diyoruz.

tuce_tuce tuce_tuce bnce git canım olmadı sonraki hafta bıdaha gıdersin ben sahsen soyle bıse yapıyorum dr 3haftada bir cagırıyo benım. ben bı kere gıdınce 10gün snra tekrar kntrole gıdıyorum sorum varsa soruyorum bebısı goruyorum(evet ultrason zararlı ama merak edıyorum:KK43:) kontrolden 3hafta sonra gıdıyorum boylelıkle ayda bir kere gıtmıs oluyorm. muayene ucretleri yuksek acıkcası bı sıkıntım da cok sukur olmadıgından bu zmana kadar boyle yaptm.
ama bu aydan ıtıbaren mecburen 3hafta-2hafta-15gun de bir sekılde kontrol olacakms

Pazar’dan portakal almıştım .ilk defa reçel yaptım fena olmadı gibi ;) 3büyük kavanoz yazın kahvaltılarda güzel olur ;) internette önüme çıkan ilk tarifi yaptım geçtim ;)
Bende mi yapsam buzluğa mı atsam karar veremedim çocuklarım greyfurt yiyor portakal yediremiyorum limonum yok evde buzlukta iyi olur limonata için

Merhaba hanımlar oğlanı kreşten aldım eve geldim oglusu yıkadım bulaşık makinasını bosalttim evi supurdum türlü cacık ve bulgur pilavı yaptım kuruyan camasirlari katlıyorum..besimi iptal ettirdim1230 tl yatırmışlar tamamlamayıp tam altın alicam fiyatı ne kadar acaba bilen var mı

tuce_tuce tuce_tuce bnce git canım olmadı sonraki hafta bıdaha gıdersin ben sahsen soyle bıse yapıyorum dr 3haftada bir cagırıyo benım. ben bı kere gıdınce 10gün snra tekrar kntrole gıdıyorum sorum varsa soruyorum bebısı goruyorum(evet ultrason zararlı ama merak edıyorum:KK43:) kontrolden 3hafta sonra gıdıyorum boylelıkle ayda bir kere gıtmıs oluyorm. muayene ucretleri yuksek acıkcası bı sıkıntım da cok sukur olmadıgından bu zmana kadar boyle yaptm.
ama bu aydan ıtıbaren mecburen 3hafta-2hafta-15gun de bir sekılde kontrol olacakms
Ya açıkcası evet burada öyle çok pahalı değil muayene ücreti ama bir an önce annemin borcunu ödemek istiyorum o yüzden kimse garip karşılamasın ama harcamalarımıza dikkat etmek istiyorum . Haziranda tatile gideceğiz ona para lazım olacak Temmuz maaşı ile de zaten kurban gelmiş oluyor o ödenir derken toparlamam şart . Biraz temkinli olayım diye düşündüm böyle de bir şans varken neden 1 gün sonra gidip yine para vereyim ki dedim belki gerek kalmaz . Tabi kalırsa yine gider ödeme yaparım

Iyi aksamlar kizlar..
Yarin tatil evime yardimci ayarladim tullerim ve camlarim icin. Klasik sil supur de yapar
Ben birtek buzdolabina bakip dinlenecegim
Aksam avmye gittik bu sene anneme annemle hediye aldim ayakkabi ve hirka aldim
Su an icin bir tek esimin kardesi kaldi oda sanirim hediye ceki gibi bsy vericek bu hediye alma sezonunu da hayirlisiyla atlattim :D

Bende mi yapsam buzluğa mı atsam karar veremedim çocuklarım greyfurt yiyor portakal yediremiyorum limonum yok evde buzlukta iyi olur limonata için
Reçeli de kahvaltılara çeşit olsun diye özendim aslında geçen sene çilek ve böğürtlen reçeli yaptım haşa kavanozda duruyorlar çok kaynatmışım kavanozdan çıkaramam sanırım 😂😂😂😂Limonata için buzluğa ilk defa koydum hatta arkadaşlar buradan tarif de verdiler. Bakalım deneyeceğim.

Reçeli de kahvaltılara çeşit olsun diye özendim aslında geçen sene çilek ve böğürtlen reçeli yaptım haşa kavanozda duruyorlar çok kaynatmışım kavanozdan çıkaramam sanırım 😂😂😂😂Limonata için buzluğa ilk defa koydum hatta arkadaşlar buradan tarif de verdiler. Bakalım deneyeceğim.
Bende tutturamıyprum reçeli ekşiyor nedense çok mu kaynatmıyorum şekeri mi az anlamadım çöpe gitti şeftali reçelim

Gunaydin kizlar evde temizlik var.
Ben dinlenmeyi dusunuyordum ztn sirtim supriz yapti tutulmus 2 yil sonra ilk defa
Insallah acilir yoksa bende is yerine supriz yapicam :D

Fikrimi degistirdim. Biber dolmasi yapacagim biraz da yaprak var onu sararim yanina.
Yarin ben okuldayken oglis yer hem.

Yarin pazar alisverisim var. Bezelye bulursam tekrar alirim. Çilek recellik bulursam alirim.
Evde domates patates sogan meyve hicbirsey kalmadi.

Dünde biz biraz alışveriş yapmıştık 2 tane silgeç , süt , siyah zeytin , dondurulmuş bamya filan aldım kaç tl ödedik valla hiç bakmadım . Eşiminde almak istediği bir ürün vardı adama msj yazmış sonra pişman oldu keşke yazmasaydım almasaydık diye . Ama adam geri yazınca alacağım mecbur ayıp filan dedi sanki babamızın oğlu da niye ayıpsa 😏 kaç kere dedim boşver diye dinlemedi 275 tl ödedi sabah galiba . Şimdi de araba yıkatmaya gitti . Bende komşu çağırdı oraya gideceğim . Bugün çağırması da garip herkesin eşi memur bugün tatil yani gereksiz birşey yaptı. Ayıp olmasın diye gidiyorum

Back
X