• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimki de sabah 50tlik mazot aldi.
Hic dayanmiyor valla.haftaici Çalisan insanlar oldugumuz halde 500tlye yakin mazot parasi gidiyor aylik hatta geciyor bile. Esim servisle gidip geliyor ben yuruyerek. Demekki cok geziyoz:KK55:

Oğlis tutturdu dondurma diye simdi gidip alicaz. Gitmisken eksikleri alirim.

kızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir

arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
Benimde boyum 160 bence alakası yok kv nin boyu 150 bile değil kadın 4 çocuk doğurmuş . Panik atakla alakalı bir durum bence arkadaşının ki .

Markete gittik. Dondurma sogan patates tuz küp şeker ekmek aldik 18 lira ödedik. Patates birkac tane aldim. Fazla tüketilmesi taraftari degilim

Dolma yaptim pişiyor. Yanina bi cacik tamamdir.
Baska hicbir iş yapmadim. Tek basima perdelerle vs ugrasamam. Haftasonu hallederiz eşimle.
Oglisi banyo yaptiracagim simdi.

2 gündur indirimli mercimeklere bakiyorum ikisi de kanada menşeili. Pirince baktim çin menseili.
Asla almam. Içinde bulundugumuz şu duruma üzülüyorum sadece

Baska hicbir iş yapmadim. Tek basima perdelerle vs ugrasamam. Haftasonu hallederiz eşimle.

2 gündur indirimli mercimeklere bakiyorum ikisi de kanada menşeili. Pirince baktim çin menseili.
Çok şey yazasım var da sonu kodese gidebilir. Ben de buzluktsn et çıkardım onu yapacam. Bir de patlıcan almıştım onu kavurdum. Biraz da bamya var çok alakasız ama olsun doyalım da 😆

Bende bamya çıkarttım pirinç ıslattım pilav , bamya yanına da çorba yapacağım bakalım 🤣

Mayalı poğaça yaptım biraz şoka attım biraz yemek için ayırdık.Peynır tatlısı haşladım evi süpürdüm oğlanın nevresimlerini çıkarttım yıkamaya attim.Şimdi taze fasulye ve oğlana tavuk sulu çorba yapacağım.

Benim halam 150 felan 3 cocuk doğurdu canım panik atakla ilgisi olabilir. 157 çokta kisa değilsin canim :)

Boyla alakalı oldugunu düşünmüyorum benimde 161 falan ikisinide normal dogum yaptım panik atakla alakalı bir durum muhtemelen normalde yapar aslında eşi annesi yanında olup sakinleştirir dogru nefes alıp verirse yapar

Bende almıyorum yabancı menşeli 3 5 fazla verir yerli alırım diyorum

Iyi akşamlar kızlar
Arkadaşımın oğlunun düğünü vardı, sehirdisina gittim 2tl yol parası verdim
Etiket fiatı 239tl olan mevsimlik spor ve çok güzel bir ayakkabıyı ve 2 çift terliği 250tl ye aldım ,arkadaşın tanidigiydi hesaplı oldu,
Düğüne hediye para verdik
Sabah kahvaltısı kahve diğer arkadaşımın evinde yaptık, bol sohbet ettik, çarşıda alış veriş, düğün sonrası,sohbet ve eve dönüş,
Yorgun ama mutluyum...

Back
X