• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Lütfen vücudunu dinle o an uyumak mı istiyorsun yat uyu uzanmak mı istiyorsun uzan. Benim bile şu koşturmacada evdeki işleri erteliyorum dinleniyorum.
Sadece yatmak istiyorum o kadar İnan yorgun vs değilim ama vücudum yatmak istıyor

Sabahtan beri başım dönüyor eve geldim direk yattım kafayı koyunca rahatladım biraz. Bir De sol kalça kemiğimde ağrı başladı sanırım kemiklerim genişliyor. Akşama yayla çorbası salata fırında somon ve kuşkonmaz var. Balık işi eşimde.
Yayla corbası ve somon neden birarada :KK48: Kiremitte kaşarlı balık yerim aslında ama şu balıkla süt ürününü birlikte tüketmekten kaçınmak muhabbetinden olsa gerek, menuyu bi yabancıladım, ah şu tabularımız:işsiz:

Yayla corbası ve somon neden birarada :KK48: Kiremitte kaşarlı balık yerim aslında ama şu balıkla süt ürününü birlikte tüketmekten kaçınmak muhabbetinden olsa gerek, menuyu bi yabancıladım, ah şu tabularımız:işsiz:
Evde yoğurt patlaması var. Ben de çorba ile değerlendirdim. Gerisi de şu an bez torbada süzülüyor süzme yoğurt olacak. Balıkla biz süt ürünü tüketiriz bir sorun olmaz hiç. Yani balık taze olunca.

Slm kızlar
Haftasonu kp mevlidi oldu gitmişken alışverişte yaptık
2 takim esofman aldım kendime 210 tl
Bir pantalon 60 tl
Bir tunik 30 tl
Kızıma eşofman 80 tl
Tayt bluz çorap çamaşır oglusa pantalon asofman altı minige de aldım 400 tl de onlar
Eşimde 120 tl eşofman aldı
Baya gitti anlayacağınız
190 tl kap sipariş verdim bugün gelir
Daha almak yok doğum sonrası çok ihtiyaç oluyor
Barbunya pilav cacık salata yaptım
Dun kızımın doğum günüydü pasta var
Ben şekerpare yapmıştım esim de kadayıf almış haberi yoktu tatlı yaptigimdan 3 gün yeter bunlar
Güle güle kullanın aldıklarınızı
Doğum günü kutlu olsun Sağlıklı upuzun ömür diliyorum

Salatalık, domates, soğan, patates,
Tavuk, galeta unu
33tl harcadım
Dünden kalan çorba pilav börek vardı tavuk yaptım
Yarına menü olusturmadim henüz
tuce_tuce tuce_tuce çubuk kraker ve can eriği vazgecilmezimdi gebeligimin ilk aylarında, fikir olur belki,,

Burada ucuz ya detaylıyı sordum 20 tl dedi telefonda ikili teste 75 tl dedi. Eğer pahalı olsaydı devlete gidecektim
detaylı ıkılı testten nası ucuz canım bizim hastanede 45liraydı ıkılı test yanlıs hatırlamıyosam detaylı 350tl. zannetmıyorum 20degıldır ıkılı testte hıc bıse yk cunku bı kan verıyosun dr da burun olcusune bakıyo ensesıne bakıyor.detaylıda 35-40dk muayene edıyor ayrı doktor

detaylı ıkılı testten nası ucuz canım bizim hastanede 45liraydı ıkılı test yanlıs hatırlamıyosam detaylı 350tl. zannetmıyorum 20degıldır ıkılı testte hıc bıse yk cunku bı kan verıyosun dr da burun olcusune bakıyo ensesıne bakıyor.detaylıda 35-40dk muayene edıyor ayrı doktor
Valla sordum aynen böyle dedi ki bir arkadaşım başka bir hastahaneye gidiyor ikili test istemedi yaptırmadı detaylıya para ödemedim dedi bilemiyorum bende .

Tuçe Ben de ilk haftalar öyleydim 56 kilodan 50 51 kiloya düşmüştüm

Niye böyle acaba ya valla zaten çok iştahlı bir insan değildim iyice bitti birşeyler yeme isteğim . Kimse bana dokunmasa tüm gün aynı noktada otursam aç karnına

Niye böyle acaba ya valla zaten çok iştahlı bir insan değildim iyice bitti birşeyler yeme isteğim . Kimse bana dokunmasa tüm gün aynı noktada otursam aç karnına
sen ve oturmak tugce vucudun sasırmıstır bu kadar hareketli bi insan :KK48: daha yeni ya adapte olmaya calısıyodur vucudun canım gecer Allahın ıznıyle

Herkese günaydın
Başarabilirsem kadın budu köfte ve biber dolması yapayım diyorum.
Akşamdan oruç tutuyorum niyet etmedim inş orucu tutabilirim.
Çamaşır yıkıyorum dünden beri bugün de 3 posta çalışır makina. Çarşafları değiştireceğim. Toz almam lazım . Tatile gidince temizlikçi gelemedi işler bana kaldı.

Yok cnm evde soğuk ruzgarlar esiyo patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum evde . Aynı odada oturmuyorum sofrasına bile oturmak istemiyorum öyle soğudum
Anlaşmak durumundasiniz. Yani kendisinin oturup bir karar vermesi lazim.
Baktin konusmaya yaklasmiyor sen konus.
Şartlarini söyle. Özellikle senden habersiz iş yapmamali bu en önemli konu.
Aile oldugunun farkina varip aileyi ayakta tutmali.

Back
X