- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
- #33.541
O sorumluluk duygusu beni de korkutuyordu hamilelikten en çok kaçanlardandım bence . Ama ne oldu bilmiyorum hamile kaldığımı öğrendiğim an yapacağım dedim herşey çok güzel olacak. Çok bilinçli bir anne baba olacağız dedim benim annem öyleydi çünkü . Hergün çay bardağında yoğurt mayalar öğlene bana yedirirdi sobalı evde yaşıyorduk alt katta Babannem annemin bir sürü sorumluluğu vardı . Her akşam bize meyve suyu sıkardı büyük bir bardak asla hazır birşey yemeden büyüdük. Bende yapacağım diyorum bazı düşüncelerimiz de eşimle paralel gidiyor hamile kaldığım zaman bunu daha iyi anladım çocuk yetiştirme konusunda . O yüzden mutluyum açıkcası . Ama kv nin vs saçma baskılarından korkuyorum ne yazıkki kendi ablasının kızı için bile çocuklara bakamıyor yediremiyor diye dedikodu yapıyorlar . Görümcem de dün aramış gel buraya Doğum yap diye baskı yapıyor ben canımı yolda bulmadım dedim ne zaman geleyim diyorum Doğumdan bir hafta önce diyor bananasıl bir hayal aleminde yaşıyor anlamıyorum sinirden ağlattı beni dün .
Canım şimdiden böyle şeylere üzülmeye değmez..
Ben kızımda evde rahat rahat kendi yatağımda yatacaktım güya neler oldu neler...
Çocuk çok başka bir şey etraftaki insanların müdahaleleri devede kulak kalır o kadar çok değişik ihtimal var ki...
Allah mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun