- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi pure hazel
- #33.581
Bazi sorunlar iletisimsizlikten cikiyor ne yazik ki. En azindan siz anlasabilmissiniz, uzayadabilirdi. Biz de gelinimizin dogumunda annemle 40 gun abimlerde kalmistik. Annem evi cekip cevirdi. Ben de buyuk yegenime bakmistim, zaten asiri kiskaniyordu bebegi. Bir sorun yasamadik neyseki. O surecte insanin cidden yardima ihtiyaci oluyor. Bazilari da var ki gelip bir de yuk oluyorlar. O cook talihsiz bir durumbenim ilk doguumda da kayınvalidem yardıma diye geldi 2000 km uzaklıktan, o zamanki evimiz de çok kucuktu dolayisiyla onlar gelince kendi annem gitti.. ramazan ayındaydık bir de, kalkıp bir tas çorba yapmadi..
kendi annem, kayinvalidesi geldi bizim kıza bakar diye düşünmüş, kayınvalidem : annesi bile gitti, demek ki bizim gelin iyi diye düşünmüş.. ac kaldık koca ramazanda :)
sonradan anladım ki, diger gelini ve onun annesi kayinvalidem mutfağa girmek istese, kadını sokmuyorlarmış.. bizi de öyle düşünerek kenara çekilmiş.. açık açık konusunca ortaya cikti hepsi...
konuşup karsilikli istekleri, beklentileri dile getirmekte fayda var, çünkü özellikle ameliyat olduysa ve ilk cocuksa daha da fazla yardıma gereksinim duyuluyor...
hayırlı ve saglikli dogumlar dilerim.. insallah hersey güzel gider..herkes anlayisli olur..