• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gitmeden once bayramda acik olup olmadigini arayip teyit et canim. Yazdiktan sonra aklima geldi. Bilgi univ ogrencileri gider ona genelde. Ogrenci yok diye acmaz falan sana mahcup olmiym 😍😊

Esim eyuplu, bayramda gidemesekte ayda bir oradayim hem kapali gorsek ne olur baska mekana giriveririz olurmu oyle sey

Mutlu bayramlar herkese
Eşim bayram namazını kıldıktan sonra uyumadık hazır İstanbul'un yolları bosalmışken gezelim dedik iyi geldi daha yeni geldik yorulmuşuz dinlenicez
Aksama kalkabilirsek avm ye gidelim diyoruz ama eşim gece hiç uyumamış bakalım
Bayram bitiminde yatılı misafir ağırlaycağız eşimin arkadaşı eşi ve bir çocuğu gelecek memleketten 2-3 gün kalırlar
Temizlik yaptık eşim koltukları falan da makinayla yıkadı ama mutfak dolaplarını ve fırını sileyim diyorum en son doğumdan önce silmiştim

Feribota da binmistik eşim iki çay 3 tane de gofrete 19 TL vermiş gofretler 5 TL imis:KK57:keşke almsaydın dedim eşime ama o aldığını bırakamaz
Toplam da 100 TL harcamisiz
Dünde mangal yaptık ete falan 100 TL gitti
Nakitte az kaldı hep kk dan harcıyoruz ama yapacak bir şey yok para varken de böyle boş zaman bulamayız

Mutlu bayramlar herkese
Eşim bayram namazını kıldıktan sonra uyumadık hazır İstanbul'un yolları bosalmışken gezelim dedik iyi geldi daha yeni geldik yorulmuşuz dinlenicez
Aksama kalkabilirsek avm ye gidelim diyoruz ama eşim gece hiç uyumamış bakalım
Bayram bitiminde yatılı misafir ağırlaycağız eşimin arkadaşı eşi ve bir çocuğu gelecek memleketten 2-3 gün kalırlar
Temizlik yaptık eşim koltukları falan da makinayla yıkadı ama mutfak dolaplarını ve fırını sileyim diyorum en son doğumdan önce silmiştim

Biz de istanbul bostur diye dusunduk ama az evvel 2. Köprü bizi öldürdü :/

Feribota da binmistik eşim iki çay 3 tane de gofrete 19 TL vermiş gofretler 5 TL imis:KK57:keşke almsaydın dedim eşime ama o aldığını bırakamaz
Nakitte az kaldı hep kk dan harcıyoruz ama yapacak bir şey yok para varken de böyle boş zaman bulamayız

Cok mantıklı. Ben de aynısını düsünüyorum. O kadar cok zaman param yıgılı hesapta dururken yogun calisma yuzunden hic bir sey yapamadigimiz oldu ki...

Biz de istanbul bostur diye dusunduk ama az evvel 2. Köprü bizi öldürdü :/

Cok mantıklı. Ben de aynısını düsünüyorum. O kadar cok zaman param yıgılı hesapta dururken yogun calisma yuzunden hic bir sey yapamadigimiz oldu ki...
Biz 7.30 da çıktık yollar bomboştu 14.00 gibi kalabalıklaşmaya başladı eşim diyor ki millet tatil yapmıyor tasarrufa gitti :)
Bizde akşam üzeri tekrar çıktık dışarı 100 TL de akşam yemeğine gitti :)

Biz 7.30 da çıktık yollar bomboştu 14.00 gibi kalabalıklaşmaya başladı eşim diyor ki millet tatil yapmıyor tasarrufa gitti :)
Bizde akşam üzeri tekrar çıktık dışarı 100 TL de akşam yemeğine gitti :)

Oglen rahat gittik ama aksam cook zor döndük :/
Cok fazla 34 plaka disinda arac vardi

Slm arkadaşlar salda gölü süperrrr tavsiye ederim. Denizli’de oteldeyiz 260tl ödedik akşam yemeğine da 107tl ödedik. Salda gölünde de gözleme ve su 14tl ödedik. 700tl benzin lavanta bahçelerine gittik Isparta’ya daha tomurcuklar yeni açacak mor değil yeşildi ama olsun yerini öğrendik zamanı da Temmuzmuş öğrendik :KK66:
Kahvaltı yapar Pamukkale’yi gezer döneriz kısmetse :KK66:

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar salda gölü süperrrr tavsiye ederim. Denizli’de oteldeyiz 260tl ödedik akşam yemeğine da 107tl ödedik. Salda gölünde de gözleme ve su 14tl ödedik. 700tl benzin lavanta bahçelerine gittik Isparta’ya daha tomurcuklar yeni açacak mor değil yeşildi ama olsun yerini öğrendik zamanı da Temmuzmuş öğrendik :KK66:
Zamanınız varsa teleferikle bağbaşı yaylasına da çıkabilirsiniz.

Ohh sefaniz olsun. Bizim de yakın zamanlı tatil planimiz Denizli ama cok sıcak olmasın istiyoruz. Eşimin ameliyat olmasini beklememiz gerek. Eylül ortasi göl nasıl olur acaba. Her zaman ayni renkte ve guzellikte olamayabiliyormus diye duymustuk.
Istanbul dan aracla mi gittiniz siz. Esim uzun yol arac kullanmayi sevmiyor. Bebegimiz oldugu icin ben de cok yardimci olamiyorum. Ucak bileti bakmak gerek .

Hayırlı bayramlar kızlar.
Dün bir iki komsu ziyareti, aksam arkadaslarla bulusma, bugun hazirlik yarin yolculuk seklinde gidiyor bakalim bayramimiz. Annemler yazlikta biz de bayramlasmaya yanlarina gidiyoruz. Ptesi dönüş var insallah. Bayram ustu deli para harcadik. 700 koyarim kenara diyordum , simdi eksiye dusmesek diyoruz.
Kiza mezuniyet hediyesi telefon aldik 2300 tl .
En buyuk kalem bu, gerisi giyim gida ivir zivir

Para ve boş vakit denen iki meret var ki ; nedense kolay kolay biraraya gelmez malesef

Pure ben doya doya yasadim kalabalik ailede cok guzel anilarla gecti. Esimin ailesi de kalabalik itiraf edeyim baba tarafini da severim keyifli oluyor isteyerek gidiyorum. Esim beni hic ezmedi bayram icin bsy dayatmadi ama sartlar insani nelerle yuzlestiriyor yine de esimle olacagim icin mutluyum. Ztn bizede kimse gelmeyecek annemle kardesim tatile gidecek
Bende eyup sultani karis karis gezerim gunduz turbeleri merak ediyorum camiye inerim bir gun arkadasimla bogazda kahvalti gecer gider. Kurbana bayram bayram gibi olur insallah..
Benim anneannem ve dedem hayattayken bayram gunu kapilari hic kapanmazdi. Girenin cikanin haddi hesabi olmaz, kimle ne konustuk, kime hosgeldin dedik kime gule gule dedik bilemezdik. Simdi oyle degil tabi ama yine de annemlerde bayram guzel gecer. Gelen giden olur, sofra kurulur. Bayramlar yaza denk gelmese daha iyi olacak sanki. Buyukler de evde durmaz saga sola kacar oldu :))
Esim cok yalniz ama
Ailesiyle gorusmuyorlar. 3 , 4 telefon gorusmesi yapip bayram merasimini bitiriveriyor.

Eşim burdurlu benim salda gölüne bizimde gitme planımız var temmuz başı izne ayrılacağım eşimde hazırlan sonu gelecek :KK200:planımız isparta ve Denizliyide gezmek sonra Burdur’a kayınvalideye geçmek 8-13 arasında kuşadasında otelde olacağız.Ögrenmem iyi oldu ispatlaya mutlaka gidecegım Burdur’a 40dk mesafede gezmek istiyorum hiç fırsatımız olmuyordu oğlanda büyüdü gezeriz rahat rahat inş

Zamanımız var aslında manzarası mı güzel yaylanın peki yoksa özel yöresel bir şeyler de var mı
Ben ilk açıldığı zamanı biliyorum, yöresel şeyler yapacaklardı ama tamamlandı bilmiyorum. Manzarası var doğası güzel, özellikle kışın karda çok güzel, yazın da baya serin oluyormuş

215 TL bayram harçlığı topladı oğlan😀hep 5-10tl verdiler🤣Babam 100 annem 20tl verdi.Bol bol şeker yedi dün bugün engel olmam lazım.Havalarda güzel hep sokakta oynuyor çok mutlu.Bisiklet aldık ille kırmızı renk istedi 395 TL 6 taksıt yaptırdım.Bisikletin yarı parasını çıkardı 😀

Hanimlar bisiy sorucam ama gülmeyin

Yastik nasil temizlenir 😂

Biz yastiklari 3 ayda bir mevsim gecisinde yeniliyoruz. Ve ciddi bir meblag tutuyor.
Bunun bir yolu olmali.

Back
X