• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kendileri gerizekalı. Benimde geliyordu bakmaya hem suratini cekiyorduk hemde boş boş konuşuyordu. Yok sütün az yok yağsız .sanki kendi emzirmis gibi boş konuştu ama şimdi çocuklara bakıyor aynı evdeyim ömrüm tükeniyor 3 maymunu oynuyorum
Biz kv ile aynı evde olsak ben allah korusun be durumda olurum belirsiz . Eşim afrindeydi ve çocuk istemiyorduk gündemde bile yoktu bebek . Camın kenarında ağlıyorum oturdum bana dedi ki çoçuğunuz olmuyorsa oğlumun olmasına gerek yok seni doktora götüreyim dedi düşün yani durumu

Bi süredir hiç hesapsız harcadık. Bebek uykusuzluk, gecem gündüzüm karıştı biraz. Alışveriş işlerini hep eşim yaptı.Ben evden pek çıkamadım.
Yine de birikim yaptık Allaha şükür. Nasıl oldu bilmem. Oğluşum bereketiyle geldi demekki.

Kızlar ya allah korusun bebeğe birşey olmuş olsa fark ederdim dimi hastalanırım filan hissederim aklım biraz bebekte nedense 🥺 oturdum bütçe hesabı yapıyorum şimdi bakalım
Allah korusun canım nıye bıse olsun boyle stres olma lutfen önünde cook guzel aylar güzel bi dönem var

Allah korusun canım nıye bıse olsun boyle stres olma lutfen önünde cook guzel aylar güzel bi dönem var
İçime bir vesvese geliyor durduk yere kronik ya diyorum ki allah korusun birşey olsa vücudum bir belirti verirdi herşey çok iyi kendine gel diyorum

Eylül’de oğlanın okul taksıtlerı bitiyor bizim 2750 bize kalacak onunla 10gr altın kendı maasımdanda 10gr altın eşimde maaşından kalanla dolar alırız dıyor Eylül’den sonra benim 10ay iyi birikim yapmam lazım Doğu bitmeden.
Cok guzel bir rakam.
Valla iyi degerlendirin doğuyu. Bizim gibi boş gecirmeyin

Butce bizim de şaşti.
K.karti harcamlarima basladim
Önümüzdeki ayı hesaplıyorum kardeşime so chıc te bir kolye gördüm yüzde 80 indirimde tek kalmış 800 tl den 160 tl ye düşüyor mezuniyet hediyesi onu alacağım. Kendime lens arkadaşıma düğün hediyesi çeyrek altın. 1400 tl zaten benzin masrafımız olur

Günaydın gece dogru düzgün uyumadım küçüj kızım karnını gösterdi agrıyor agrıyor diye agladı sürekli kucagımda gezdirdim yok süt ısıttım hiçbişey fayda etmedi eşimde hasta onu kaldırmadım sabaha karşı uyuduk saat 8 gibi eşim uyandırdı nöbete gidiyorum diye 10 a kadar hepimiz uyumuşuz krep yaptım kahvaltı yaptık çamaşır topladım makinayı boşalttm heryeri dağıtıyor büyük kızım toplayıp kanepe silmem lazjm yine dondurma dökmüş

Be

Benim de var ve şuan hala var.bir zamanlar 1 hafta sonra sinirimi bozan kadınla 3 yıldır dediklerini çoğu zaman duymadan aynı evde yaşıyorum:(
İyi sabrediyorsun ben 1 ay kalmaya geliyordu kv kp çeneleri bitse akıl vermeleri bitmiyordu herşeye karışıyorlar en çokta annemi hergün aramamı sormamı bişey olsa çıkıp gitmemi çok kıskanıyordu bugün de annee gitcekmiisn diyodu sanane demi torunlarına gül gibi bakıyor sen övünmeyi biliyosun annem agzını açıp bişey demez yinede karışacak bişey bulurdu

Önümüzdeki ayı hesaplıyorum kardeşime so chıc te bir kolye gördüm yüzde 80 indirimde tek kalmış 800 tl den 160 tl ye düşüyor mezuniyet hediyesi onu alacağım. Kendime lens arkadaşıma düğün hediyesi çeyrek altın. 1400 tl zaten benzin masrafımız olur
Ben çok fazla hesap yapmıyorum ne zaman yapsam hiç tutmadı hep ekstra bişeyler çıktı giderler arttı sadece kredi kartları pazar süt parası aidat işyernde hediye falan alındıgında katılıyorum nakit olanları hesaplayıp gerisi ayın 15nde belli oluyor.

Kızlar ya allah korusun bebeğe birşey olmuş olsa fark ederdim dimi hastalanırım filan hissederim aklım biraz bebekte nedense 🥺 oturdum bütçe hesabı yapıyorum şimdi bakalım
Tuğçe lütfen yanlış anlama ama böyle vesvese ile 9 ay geçmez valla seni okudukça ben strese giriyorum burda, merak etme hiç bir şey olmaz , aklına kötü şeyler gelince de hiç söze bile dökmeden hemen iyi şeyler düşün. Allah göstermesin bir şey olsa zaten kanama olur falan mutlaka anormal bir şey olur yani.sütüm gelmezse diye de düşünme sen olumlu düşündüğün sürece öyle bir şey olmaz .benim aklıma süt gelmez diye Bir kere bile gelmemişti ne biberon götürdüm ne mama hastaneye dedim ihtiyaç olursa her yer eczane nolucak, sezeryan olmama rağmen hemen sütüm geldi. Doğumdan önce meme masajı nasıl yapılır netten bak, doğumdan sonra bol bol memeye masaj yapıp bebeği emdirdikçe geliyor o süt hiç merak etme.ama valla pozitif düşünce kitapları mı okursun yoga mı yaparsın bilmem ama şu vesveselerden kurtul😍

Ben çok fazla hesap yapmıyorum ne zaman yapsam hiç tutmadı hep ekstra bişeyler çıktı giderler arttı sadece kredi kartları pazar süt parası aidat işyernde hediye falan alındıgında katılıyorum nakit olanları hesaplayıp gerisi ayın 15nde belli oluyor.
Sabit giderlere bakıyorum faturalar filan kesin kalanı da allah büyük diyorum artık

Tuğçe lütfen yanlış anlama ama böyle vesvese ile 9 ay geçmez valla seni okudukça ben strese giriyorum burda, merak etme hiç bir şey olmaz , aklına kötü şeyler gelince de hiç söze bile dökmeden hemen iyi şeyler düşün. Allah göstermesin bir şey olsa zaten kanama olur falan mutlaka anormal bir şey olur yani.sütüm gelmezse diye de düşünme sen olumlu düşündüğün sürece öyle bir şey olmaz .benim aklıma süt gelmez diye Bir kere bile gelmemişti ne biberon götürdüm ne mama hastaneye dedim ihtiyaç olursa her yer eczane nolucak, sezeryan olmama rağmen hemen sütüm geldi. Doğumdan önce meme masajı nasıl yapılır netten bak, doğumdan sonra bol bol memeye masaj yapıp bebeği emdirdikçe geliyor o süt hiç merak etme.ama valla pozitif düşünce kitapları mı okursun yoga mı yaparsın bilmem ama şu vesveselerden kurtul😍
Ne kadar güzel şanslısın darısı başıma 😍 doğru söylüyorsun güzel düşünelim güzel olsun👏🏼

Kendileri gerizekalı. Benimde geliyordu bakmaya hem suratini cekiyorduk hemde boş boş konuşuyordu. Yok sütün az yok yağsız .sanki kendi emzirmis gibi boş konuştu ama şimdi çocuklara bakıyor aynı evdeyim ömrüm tükeniyor 3 maymunu oynuyorum
Çocuklarına bakıyormuş zorla mı bakıyor canım
Kv bir sene baktı oğluma sıkışınca yine gelir bakar sağolsun ne olursa olsun hep ona karşı vefa duygusu taşırım
Madem bu kadar sevmiyorsun annene baktır ya da bakıcı bul kendine de ona da yazık
Kusura bakma ama yazmadan geçemedim

Merhaba kızlar bende birikim yapmak istiyorum çalışmıyorum ev hanimiyim şimdilik eşimden aldığım harçlıklarla birikim yapmaya çalışıyorum bakalım 100 tl var suan :olamaz:o_O sizin birikimlerin yanında birseydegil ama borcumuz var suan karta falan aylık 3500 kadar ama asgarilerini ödüyoruz hepsini ödeyemiyoruz:cry:

Y yediveren14 canim elin adamini bakici diye tutmaktan bin kat iyi buna emin ol.

Benim annemde bir dönem bakti. Ne eli durdu ne ağzi. Yildirdi bizi diyebilirim.
Amaaa
Annem gidince ve bakiciya kalinca anladik dunyanin kac bucak oldugunu.
Parasini gectim konforun bitiyor.
Gece bile ilgilenirdi annem. Evde birakip esimle istedigimiz heryere giderdik.

Merhaba kızlar bende birikim yapmak istiyorum çalışmıyorum ev hanimiyim şimdilik eşimden aldığım harçlıklarla birikim yapmaya çalışıyorum bakalım 100 tl var suan :olamaz:o_O sizin birikimlerin yanında birseydegil ama borcumuz var suan karta falan aylık 3500 kadar ama asgarilerini ödüyoruz hepsini ödeyemiyoruz:cry:
Hosgeldin.
Eve ne kadar maas giriyor mesela.
Gelir gider tablosu mutlaka yap.
Aylik 100 lira atsan bile kâr

Benim kv ben çalışıyor olsam çocuğuma bakamazdı eminim işten ayrılır yada bakıcı bulurduk eksi artılarını düşünerek bir karar verirdik . Görümcemin bir sağlık sorunu vardı doktor yüzmen lazım demişti . Görümcem annesine anne haftada 3 gün 2 saat oğluma bak hemen havuza gidip geleyim dedi kv ben bakamam çocuk diyip çıktı işin içinden

Back
X