Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar 😴
Eşim nöbetçi evde yok
6 da uyandık oğluşla
Emzirdim yatağna koydum uyumadı, yanıma aldım uyudu hemen 🤗
Sol boşluğumunda orda bir ağrı var, dün belimde ağrıdı.. hafif bir kanımam da oldu, regl olacağım sandım, ama olmadım. İnşallah enfeksiyon filan değildir 😔

Günaydın dün akşam 2 saat arkadaşıma gittim emzik zinciri çıngırak filan ördüklerimi birleştirelim diye eşi evde yoktu oda gel yapalım dedi başka bir arkadaş daha vardı . Şunu anladım ki kadının kadından başka düşmanı yok . Diğer arkadaş sürekli bir moral bozma çabasındaydı sanırım depresyon geçiriyor ve bunu çevresine yansıtıp üzerinden atmak istiyor . Gerçekten çok şaşırttı beni çok ciddi çıkıştım bozuldu hak etti cidden hergün beni arıyor zaten bugün yine arar kesin soğuk konuşacağım 38 haftalık hamile olan bir kadınla bu şekilde konuşup germeye hakkı yok . Neyse bugün çorbam var yanına sebzeli bulgur pilavı yapacağım cacık ve salata en sevdiğimiz menü 🙈dün browni yapmıştım düzgün yiyemedik bile . Yarın doktor randevum var doğumun türüne karar verecek . Eğer normal doğum derse ki aşırı normal doğum yanlısı bu yüzden rahat ve mutluyum . Salı için annemle kv ile görüşüp bilet alın diyeceğim çarşamba sabah gelirler bende 39 haftalık hamile olmuş oluyorum 40 haftada ayın 25 inde doluyor hayırlısı ile . Annem gelince yürüyüşlere gideriz egzersizlere başlarım yine . Herşey çok güzel olacak eminim❤️

günaydın sabah 2 tane simit aldım biri eşime diğeri kızıma öğlen kızımı okuldan alınca anneme gitcez küçük kızım orda hergün görüntülü konuşuyorum ben sizi özledim gelin diyor bende çok özledim eşimde işe arabayla gitti benide bıraktı işyerime oda akşam gelir yemeğimizi yer çayımızı içer eve geliriz haftasonu sınav var büyük kızımında bırakcaz oraya inşallah çok yormazlar annemi

Gunaydin kizlar dun sabah annemlere kahvtaltiya gittim oradayken komsum aradi annem davet etti komsumu kek kisir yaptik annemin alt kattaki komsularinada soyledik onlarda geldi hep beraber oturduk sohbet ettik cay ictik cok guzel gecti. Dun esim bir paket sut bir paket meyve suyu aldi iki ekmek onun disinda hic harcamamiz olmadi. Ayin 15 geldiginde odemelerimizi yapip koseye biraz para atsaydik iyi olurdu bebekte gelecek. Esim son olarak ayda 1000 tl vermeye karar verdi araba icin en azindan sıkısmayacagiz. Babasiyla bu ise girdigi icin cok pisman ama olan oldu daha aslinda birazda benim sucum bankaya bulasip bir suru vade farki odeyecegine babana ode aydan aya nasil olsa arabayi satmak gibi bir niyetleri yok araba kullanmayida bilmiyorlar demistim. Simdi babasi her firsatta konuyu donup dolastirip oraya getirdigi icin esimin cani cok sıkılıyor. Bosver dedim takma hayrina mi veriyor bankaya oder gibi pesinatini verdin aydan aya duzenli taksitlerini oduyorsun piyasa degerinin bir kurus altina inmediniz arabanin fiyatini belirlerken borc bitene kadarda araba zaten babanin uzerine kalacak neyin basina kakmasi bu. Gercekten herkes anne veya baba olmayi hak etmiyor.

Gunaydin kizlar dun sabah annemlere kahvtaltiya gittim oradayken komsum aradi annem davet etti komsumu kek kisir yaptik annemin alt kattaki komsularinada soyledik onlarda geldi hep beraber oturduk sohbet ettik cay ictik cok guzel gecti. Dun esim bir paket sut bir paket meyve suyu aldi iki ekmek onun disinda hic harcamamiz olmadi. Ayin 15 geldiginde odemelerimizi yapip koseye biraz para atsaydik iyi olurdu bebekte gelecek. Esim son olarak ayda 1000 tl vermeye karar verdi araba icin en azindan sıkısmayacagiz. Babasiyla bu ise girdigi icin cok pisman ama olan oldu daha aslinda birazda benim sucum bankaya bulasip bir suru vade farki odeyecegine babana ode aydan aya nasil olsa arabayi satmak gibi bir niyetleri yok araba kullanmayida bilmiyorlar demistim. Simdi babasi her firsatta konuyu donup dolastirip oraya getirdigi icin esimin cani cok sıkılıyor. Bosver dedim takma hayrina mi veriyor bankaya oder gibi pesinatini verdin aydan aya duzenli taksitlerini oduyorsun piyasa degerinin bir kurus altina inmediniz arabanin fiyatini belirlerken borc bitene kadarda araba zaten babanin uzerine kalacak neyin basina kakmasi bu. Gercekten herkes anne veya baba olmayi hak etmiyor.
Valla bence de arabayı içinize sinmez ettiler

Valla bence de arabayı içinize sinmez ettiler
Aynen ya esim paramizi alip cekilelim daha ucuzundan bir araba alalim diyor ama ucuz arabada nereye kadar goturecekki insani. Gerci boyle devam ederse buyuk ihtimalle paramizi alip bankayla anlasacagiz. Esim son zamanlarda hep araba piyasasini takip ediyor cunku. Bakalim hayirlisi.

Gecen kis is arkadasimin basina geldi biz birlikteyken esi aradi KK dan yurt disi harcamasi yapiliyor sms geldi sen misin diye. Arkadas bankayi arayip karti iptal edene kadar arka arkaya 4 cekim yapmislar. Sonrasinda dilekce verdi iAde yaptilar.
Siz o kk ile Internet alisverisi yapar miydiniz? Nasil kopyalamislar?
Hiçbir fikrimiz yok farkedilir hemen kapattırdı eşim.Tatıl almıştık ve sigorta yapmıştık karttan nerden buldular bilmiyoruz dilekçe yazdık 10gün içinde yazılı açıklama yapacaklar ama çok canımız sıkıldı

Haftanın son iş gününden ve yağmurlu bir cuma sabahından herkese günaydın 🎈
2 gün boyunca market pazar v.s haramasiz gecirdik🎊
Sadece rutin olarak 2 haftada bir gelen yardımciya verdiğim ücret hariç tabi.
Alt karin bölgemde ağrı var bu hafta biraz daha fazlalaştı sanırım bebiş büyüdükçe baskı artıyor onun için ağrı da artıyor galiba.Hayirlisiyla sağlıkla sihatle bebisimizi kucağımiza alalım inşallah ağrı sızı bir şekilde idare edilir diyorum artık 🙏
24 kasımda hepsiburadan
24 kasımda hepsi buradan verdiğim deterjan siparişlerim den halen daha gelmeyen ürünüm var bu kirci takip işi cidden çok sinir bozucu ve yorucu.Ptt kargoya vermişler mümkün değil 1haftadir aramama rağmen telefonlar açılmıyor.
Ayrıca geçen hafta sonu trendyoldan eşime ve oğluma kazak ve pijama kucuk oglumada bez siparişi vermiştik onlardan da halen haber yok.Bu internetten bez almaya olayı biraz sıkıntılı olacak gibi geldi bana.son pakette bez sipariş etsek en az 10 günde gelirse eğer evdeki çoktan bitmiş oluyor.o arada marketten alinca da int. aldığımızın da pek bir avantajı olmayacak.
Biz büyük oğlumda 5.aydan sonra hangi numara nekadar kullanılır diye hesap yapip 6 aylık bez ve ıslak mendil stoğunu yapmıştık doğum izni bitene kadar enazindan bez masrafımız olmamıştı.Elimizde fazla kalan bezimizde olmamıştı sadece 1 kez 3-6 numara bez ekstra almıştık.
Yine öyle yapmayı planlıyoruz inşallah.Her ay 1 er 2'ser paket bez ve ıslak mendil alacağız.Ilkini aldık ama henüz kargodan sebep elimize ulasmadi.

Hiçbir fikrimiz yok farkedilir hemen kapattırdı eşim.Tatıl almıştık ve sigorta yapmıştık karttan nerden buldular bilmiyoruz dilekçe yazdık 10gün içinde yazılı açıklama yapacaklar ama çok canımız sıkıldı
Böyle durumlar için normal kart kullanmayın asla. Sanal kart kullanın hep. O güvenli

Gunaydin benim siparişim dün geldik yoktunuz diye mesaj atmışlar. Dün hiç bir yere gitmedim hep evdeydim birse

Konserve açacağım kırıldı konserve açmakta güçlük çeker zaman harcar oldum hatta bir bıçağımın ucu kırıldı minicik . Açacak siparişi vereceğim ama sırf Kargo yüzünden veremiyorum şimdi gelmeyecek insanı sinir edecek

Bu arada ben yaklaşık bir aydır domates konservelerime başladım.
Yemeklerime koyuyorum çok güzel oluyor.
Buzluk bamyam bitti .
Bir kez yeşil fasulye yaptım.
İki kez kabak
Galiba Bir pişirimlik de bezelyem kaldı geriye

Günaydın kızlar.Öğlen oldu hoş 😍 bende kavanoz domateslere başlayalı oldu biraz ama buzluktaki fasülyelerim bamyalarıö baya duruyor yaparken abartmışım galiba 🤗😂

Back
X