- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #48.361
1200 civariNe kadara alıyorsunuz 1 koyunu. Ekonomik oluyorsa biz de yapalım ama çok anlamıyorum bu işlerden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1200 civariNe kadara alıyorsunuz 1 koyunu. Ekonomik oluyorsa biz de yapalım ama çok anlamıyorum bu işlerden.
Ben simdiden siparisimi verdim, kayinvalidem Mart ayinda gelirken getirecek TurkiyedenKızlar bu yıl erken alalım kapakları
Geçen yıl karaborsaya düştü İstanbul'da.
Sizin oraları bilemem ama bu yıl erken almak lazim
Kaç yaşında oğlunuz ? Sağlıkla gelsin bebişinizBugunku harcamamiz 98 tl. Oglum icin gecen ay kislik bot almistim ama rengi siyah oldugundan dolayi olsa gerek gorur gormez aglamaya basliyor asla giyinmeyi kabul etmiyor. Bugun avm ye gittik daha acik renkli yeni bir bot aldik 70 tl. Ordanda esimle tatli yiyelim dedik buranin meshur bir kunefecisi var oraya gittik 28 tl de oraya verdik. Aksam yemegini mercimek corbasi ve makarnayla gecistirdim yemek yapmaya hic halim yoktu. Hareket etmekte cok zorlaniyorum artik 9 gunum kaldi biraz daha sabir. Oglum benden asla ayri duramiyor beni az gozden kaybetse hemen panikliyor ortaligi yikiyor. Ben hastanedeyken annem bakarim diyor esimde benimde yanimda kalacak ama annemin yaninda duracagini hic zannetmiyorum. Bakalim nasil gecirecegiz o gunu.
Tesekkur ederim. Oglum 26 aylik. Bu huyu yeni basladi once boyle birseyi yoktu.Kaç yaşında oğlunuz ? Sağlıkla gelsin bebişiniz
Biraz daha büyük olsa hastanede sizle kalabilir diyecektim de.Kalamaz sanırım.Tesekkur ederim. Oglum 26 aylik. Bu huyu yeni basladi once boyle birseyi yoktu.
Ayyyyyy gerçekten çok güzelmiş yaaaaa çocuklara hediye almakElektrik faturasi 67$ gelmis, market alisverisi 31$ tuttu.
Christmas ve yilbasi dolayisiyla bu ay cok parti oluyor burda, gecen hafta bizim departmanin partisi vardi ama gidemedik. Bugun de bizim grubun yemekli partisi var, benim katilmam gerek, esim cocuklara bakacak, hava soguk oldugu icin ve yol uzun oldugu icin evde kalacaklar, aslinda onlar da davetliler. Ben de onlara odul cikolata goturecegim, partide cikolatadan yapilmis kazan/tencere gibi bir seyi kiriyoruz, icinde de sebze gorunumlu sekerlemeler oluyor, grubun gelenegi gibi bir sey, her sene hocam bunu Isvicre`den getirtiyor, tarihi bir hikayesi varmis. Zamaninda kadinlar kaleye saldiri olunca dusmanlarin basina kazanlardaki sebze corbasini dokmus.
Ufak tefek hediyeler bakmamiz gerek, oglanin ogretmenlerine yeni yil hediyesi hazirliyoruz, esimin patronuna ve karisina da bir seyler aliriz, anneme caydanlik siparisi verdim onun icin, bizde icip begenmisler.
Her yerde cam agaclari suslendi, gercekten guzel gorunuyorlar. Hani biz de Ramazanda olurya burada da bu ayda cok yardimlasma oluyor. Oglumun okulunda giriste bir cam agaci var, suslerin yani sira kagitlar asili, bu kagitlarda cocuk yuvalarinda kalan cocuklarin yas ve kiyafet olcusu bilgileri var, bunlardan istedigini alip hediye alabiliyorsun. Esim 6 yasinda erkek cocugu karti almis, ona guzel bir seyler almak istiyorum.
Ya sormayin bazen fena vicdan yapiyorum ogluma bakinca. Insallah cok etkilenmez allah bana ikisinede yetecek kadar guc versin.Biraz daha büyük olsa hastanede sizle kalabilir diyecektim de.Kalamaz sanırım.
Kardeş sendromuna girmiş olabilr şimdiden, yavrum ne yaşıyor içinden kim bilir![]()
Bu annelerin derdi hic bitmiyor, doguma gitse bile evdekini dusunuyor, bende de oyle oldu, gerci benim oglan kizim dogdugunda 4 yasindaydi, bircok seyi anliyordu, sizinkisi daha da kucuk. Ben gece sanci cekiyorum, Allahim diyorum sabah 7`ye kadar dayansam da oglani once krese biraksak sonra hastaneye gecsek, kimsemiz yok, annemlerin iznim bitmesine yakin gelmesini istedim. Tabi o kadar dayanamadim sabah 6:30 gibi hep birlikte hastaneye gittik, sancilar 2 dakikada bir geliyor, acilmam 8 santimi bulmus, aptal kafam nerdeyse evde doguracaktim. 7 gibi esime odadan cikar kresine gotur dedim, esim gidip gelene kadar ben dogurmustum zaten, iki gece kaldim hastanede, oglanla esimi eve gonderdim yatmaya, oglum hastane odasinda sefil olmasin odasinda uyusun diye. Insallah sizin de dogumunuz guzel ve kolay gecer, ananesi de oglunuza guzel bakar.Bugunku harcamamiz 98 tl. Oglum icin gecen ay kislik bot almistim ama rengi siyah oldugundan dolayi olsa gerek gorur gormez aglamaya basliyor asla giyinmeyi kabul etmiyor. Bugun avm ye gittik daha acik renkli yeni bir bot aldik 70 tl. Ordanda esimle tatli yiyelim dedik buranin meshur bir kunefecisi var oraya gittik 28 tl de oraya verdik. Aksam yemegini mercimek corbasi ve makarnayla gecistirdim yemek yapmaya hic halim yoktu. Hareket etmekte cok zorlaniyorum artik 9 gunum kaldi biraz daha sabir. Oglum benden asla ayri duramiyor beni az gozden kaybetse hemen panikliyor ortaligi yikiyor. Ben hastanedeyken annem bakarim diyor esimde benimde yanimda kalacak ama annemin yaninda duracagini hic zannetmiyorum. Bakalim nasil gecirecegiz o gunu.
Cok tesekkur ederim ya insallah. Iyiki daha fazla beklememissiniz evde son anda yetismissiniz gercekten. Sizin durumunuz daha zormus ama boyle durumlarda yanliz olmak psikolojik olarakta insani etkiliyor. Ama herseyden onemlisi evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak gerisi bir sekilde hal olur. Allah evlatlarimizi bize bagislasinBu annelerin derdi hic bitmiyor, doguma gitse bile evdekini dusunuyor, bende de oyle oldu, gerci benim oglan kizim dogdugunda 4 yasindaydi, bircok seyi anliyordu, sizinkisi daha da kucuk. Ben gece sanci cekiyorum, Allahim diyorum sabah 7`ye kadar dayansam da oglani once krese biraksak sonra hastaneye gecsek, kimsemiz yok, annemlerin iznim bitmesine yakin gelmesini istedim. Tabi o kadar dayanamadim sabah 6:30 gibi hep birlikte hastaneye gittik, sancilar 2 dakikada bir geliyor, acilmam 8 santimi bulmus, aptal kafam nerdeyse evde doguracaktim. 7 gibi esime odadan cikar kresine gotur dedim, esim gidip gelene kadar ben dogurmustum zaten, iki gece kaldim hastanede, oglanla esimi eve gonderdim yatmaya, oglum hastane odasinda sefil olmasin odasinda uyusun diye. Insallah sizin de dogumunuz guzel ve kolay gecer, ananesi de oglunuza guzel bakar.
Bu annelerin derdi hic bitmiyor, doguma gitse bile evdekini dusunuyor, bende de oyle oldu, gerci benim oglan kizim dogdugunda 4 yasindaydi, bircok seyi anliyordu, sizinkisi daha da kucuk. Ben gece sanci cekiyorum, Allahim diyorum sabah 7`ye kadar dayansam da oglani once krese biraksak sonra hastaneye gecsek, kimsemiz yok, annemlerin iznim bitmesine yakin gelmesini istedim. Tabi o kadar dayanamadim sabah 6:30 gibi hep birlikte hastaneye gittik, sancilar 2 dakikada bir geliyor, acilmam 8 santimi bulmus, aptal kafam nerdeyse evde doguracaktim. 7 gibi esime odadan cikar kresine gotur dedim, esim gidip gelene kadar ben dogurmustum zaten, iki gece kaldim hastanede, oglanla esimi eve gonderdim yatmaya, oglum hastane odasinda sefil olmasin odasinda uyusun diye. Insallah sizin de dogumunuz guzel ve kolay gecer, ananesi de oglunuza guzel bakar.
Allah yardımcın olsun canım az kalmış dikkat et kendşneYa bende ilk kızımı bırakıp hastaneye yatamıyorum doktorlara kalsa 3 haftadır hastanede yatıyor olacaktım imza verip yatmıyorum deyip çıkıyorum inşallah sonu hayırlı biter bir daha asla hamilelik düşünmüyorum hoş bunuda planlayarak yapmadım ama kendi hayatım da tehlikede... preeklampsi olunca maalesef. Çok isterdim rahat risksiz geçirmeyi..![]()