Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok yapmadı 🤪 bana diyor ki git küveti oldur içine yat egzersiz yap yürüyüş yap dedi . Bende eve geldim halı mı silsem diyorum🤪 yıkamadan gelen halıları serip sileyim bi iyice 😂😂😂 nts ye girdim sancım yok . Annem salı sabah yanımda kv de artık canı ne zaman isterse çarşamba sabah iner
Halı silersen sabah doğurursun😀Yat uzan yorma kendini artık son günlerin uyku dinlen😂

Halı silersen sabah doğurursun😀Yat uzan yorma kendini artık son günlerin uyku dinlen😂
Ne uykusu Allah aşkına uykular haram oldu 🤣 neyse annem gelsin halı sileceğim şimdi değil 🤣 doktora diyorum ki halı silmeyi geçen hafta bıraktım 🤣 oda biliyorum çok kolay doğum olacak sana çok güveniyorum diyor bende dedim ya bende 🤣 fakülteden arkadaşım dün doğum yaptı 8 cm açıklıkla hastahaneye gitmiş annem diyor ki yolda doğuracakmış neredeyse 🤣

Merhaba kızlar sabah doktora gittik . 60 TL doktor 10 TL nst ödedik açılmam var annem salı sabah gelmiş oluyor kv de çarşamba sanırım . Muayene oldum hafif bir sızı hissediyorum yara gibi . 10 TL ye tepsi aldım metal ve çok havalı günlük kullandığım tepsim çatlamıştı attım onu güzel görünmüyordu bir tane daha var günlük ama o çok büyüktü pratik olmaz dedim . Kendime parfüm aldım doldurma 30 TL eşim arabaya koku aldı 5 TL de ona toplam 35 TL . Toptancıdan 36 lı su aldık 1.5 lt lik . 2 tane çikolata sosu 15 Li kabartma tozu aldım 35 TL gibi birşey tuttu . Ordu evinden alışveriş yaptım stok hep çay kahve Saç kremi filan aldım süt yumurta annemler gelince market yapılsın istemiyorum 70 TL verdik . A101 den. Kaşar beyaz peynir lor eldiven peçete kakao vs vs aldım 120 orası . Eşim de yarım kg hamsi ve tavuk yaptırdı ızgara 30 TL verdi . Bende salata filan yaptım yedik . Kv yi aradık çarşamba sabah gelmiş oluyor . Annemde salı sabah gelmiş oluyor . Eşim doğuma girecek kv hemen o ağlar filan diyor çamur atıyor girmesin diye 🤪
Hadi hayırlısı canım

Back
X