Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce tuce_tuce sağlıkla kavuş bebişine inşallah canım benim , bizi de bilgilendir durumundan merak ederiz seni:)

a101 18 tl
Bim 40 tl
Şok 11 tl

bugünkü harcamalarım. biraz nar biraz kestane, tavukgöğsü bir paket, plastik kap meyve sebze yıkamak için, 3adet yufka,çamaşır yumuşatıcı,oğluma sağlıklı atıştırmalık,diş macunu,bebe bisküvisi tatlı yapmak için (oğluma yedirmiyorum) , bulaşık deterjanı,patates,hindi füme

kumbarama da 25 tl attım. Fiziki altın alamıyorum bikaç aydır bütçem yetmiyor borç ödemeleri olduğu için. Böyle ufak ufak biriktirip almayı düşünüyorum umarım olur

Merhaba kızlar sabah doktora gittik . 60 TL doktor 10 TL nst ödedik açılmam var annem salı sabah gelmiş oluyor kv de çarşamba sanırım . Muayene oldum hafif bir sızı hissediyorum yara gibi . 10 TL ye tepsi aldım metal ve çok havalı günlük kullandığım tepsim çatlamıştı attım onu güzel görünmüyordu bir tane daha var günlük ama o çok büyüktü pratik olmaz dedim . Kendime parfüm aldım doldurma 30 TL eşim arabaya koku aldı 5 TL de ona toplam 35 TL . Toptancıdan 36 lı su aldık 1.5 lt lik . 2 tane çikolata sosu 15 Li kabartma tozu aldım 35 TL gibi birşey tuttu . Ordu evinden alışveriş yaptım stok hep çay kahve Saç kremi filan aldım süt yumurta annemler gelince market yapılsın istemiyorum 70 TL verdik . A101 den. Kaşar beyaz peynir lor eldiven peçete kakao vs vs aldım 120 orası . Eşim de yarım kg hamsi ve tavuk yaptırdı ızgara 30 TL verdi . Bende salata filan yaptım yedik . Kv yi aradık çarşamba sabah gelmiş oluyor . Annemde salı sabah gelmiş oluyor . Eşim doğuma girecek kv hemen o ağlar filan diyor çamur atıyor girmesin diye 🤪
Aglarsa oğluna mutluluktan aglicak sanane yani illa karisacaklar

tuce_tuce tuce_tuce sağlıkla kavuş bebişine inşallah canım benim , bizi de bilgilendir durumundan merak ederiz seni:)

a101 18 tl
Bim 40 tl
Şok 11 tl

bugünkü harcamalarım. biraz nar biraz kestane, tavukgöğsü bir paket, plastik kap meyve sebze yıkamak için, 3adet yufka,çamaşır yumuşatıcı,oğluma sağlıklı atıştırmalık,diş macunu,bebe bisküvisi tatlı yapmak için (oğluma yedirmiyorum) , bulaşık deterjanı,patates,hindi füme

kumbarama da 25 tl attım. Fiziki altın alamıyorum bikaç aydır bütçem yetmiyor borç ödemeleri olduğu için. Böyle ufak ufak biriktirip almayı düşünüyorum umarım olur
İnşallah canım hayırlısı ile 😍

Hadi hayırlısı canım senin için çok kolay bir doğum olur da burda paylaşırsın doğum hikayeni❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏
İnşallah ya hayırlısı içimden bir ses güzel olacak diyor ve aşırı rahatım 🤣 bu ne rahatlığı bilmem artık

Kızlar ben kredi kartının tüm borcunu ödemiyorum çok mu yanlış yapıyorum 😪
Mesela bu ayki borcum 3500 asgarisi ise 1000.
Ben 2100 yatırabileceğim. Biraz faiz yansıtıyorlar çok olmasa da. Kredi notu mudur nedir onu olumsuz etkiler mi. Gerçi bankalar sever böyle tüm borcunu ödemeyenleri. Ama 2000 ödeyip limitimi 10 binden 3 bine düşürücem üzgünüm sevgili banka. 😒

Endişe getirse rahat olamazsın. Her şey güzel gidecek, bu zamanların tadını çıkar.
Uzun vadeli düşündüğüm için böyle oluyor eğitim sağlık vs vs işte aman boşver ya . Annemle kv geliyorlar salı 🤣 bana getirecekleri hediyeleri merak ediyorum🙈

Uzun vadeli düşündüğüm için böyle oluyor eğitim sağlık vs vs işte aman boşver ya . Annemle kv geliyorlar salı 🤣 bana getirecekleri hediyeleri merak ediyorum🙈
O endişe hep olacak hatta daha da artacak. Allah iyilerle karşılaştırsın hep.
Ben getirmişler Paylaş bizle.

İyi geceler
Tuce hayırlı doğumlar olsun kendi sancısını beklersin herhalde bence 10 gün sürer daha bebisin gelmesi
Misafirlerim vardı bu aksam 2 aile geçmiş olsuna geldiler
Yas pasta tatlı tuzlu kurabiye kuruyemiş meyve ikram ettik yoruldum

Esim ve kv alisverise çıktılar ben gitmedim kızım hasta olmasın diye liste yaptım
Marketten sıvıyağ kakao un mercimek makarna şehriye ıslak mendil kabartma pirinç 5 kg pilavlık bulgur 2 kg kısırlık bulgur 2 kg kurufasulye ivirzivir:)
yufkacidan 20 tane ev ekmegi
Pazardan nar portakal turp ıspanak pırasa dere otu marul maydanoz limon havuç sekerpancari soğan patates sarimsak kabak
Aldılar hepsini kv ödemiş oğluna kıyamaz sağolsun bu maaşla düze çıkıyoruz ama ödemeler var hep eksiden gidecek yine sağlık olsun evde herşey bol bol var dikkat edelim dedim eşime şubatta ancak toparlaniriz

O endişe hep olacak hatta daha da artacak. Allah iyilerle karşılaştırsın hep.
Ben getirmişler Paylaş bizle.
Aynen bende öyle düşünüyorum hayırlısı elimden gelenin en iyisini yapacağım o konuda şüphem yok . Paylaşırım kesin duramam zaten😃

Esim ve kv alisverise çıktılar ben gitmedim kızım hasta olmasın diye liste yaptım
Marketten sıvıyağ kakao un mercimek makarna şehriye ıslak mendil kabartma pirinç 5 kg pilavlık bulgur 2 kg kısırlık bulgur 2 kg kurufasulye ivirzivir:)
yufkacidan 20 tane ev ekmegi
Pazardan nar portakal turp ıspanak pırasa dere otu marul maydanoz limon havuç sekerpancari soğan patates sarimsak kabak
Aldılar hepsini kv ödemiş oğluna kıyamaz sağolsun bu maaşla düze çıkıyoruz ama ödemeler var hep eksiden gidecek yine sağlık olsun evde herşey bol bol var dikkat edelim dedim eşime şubatta ancak toparlaniriz
Ev aldınız bir sürü masraf yaptınız çok normal Allah ağız tadı ile oturtsun gerisi boş sağlık olsun herşey ödeniyor 😍

Back
X