- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #48.461
Kızlar doğalgaz faturasını nasıl hesaplıyorduk.
tuce_tuce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni canım 1 gün geçti o yüzden değerim baya düşük. Biraz hassasım biliyorsun şubatta hamileydim kürtaj olmuştum. Yarın netleşecek stresliyim biraz o yüzden kusuruma bakma lütfen değerimi yazmıyımmm bu sefer :) dua bekliyorum herkesten.alya hamile olduğunu bilmiyordum kaç günün geçti değerin kaç cıktı canım
İnşallah güzel haberler alırız sizfenDaha yeni canım 1 gün geçti o yüzden değerim baya düşük. Biraz hassasım biliyorsun şubatta hamileydim kürtaj olmuştum. Yarın netleşecek stresliyim biraz o yüzden kusuruma bakma lütfen değerimi yazmıyımmm bu sefer :) dua bekliyorum herkesten.
İlk defa bir cesaret yazdım canım çünkü çok duaya ihtiyacım var :) inş değerim sağlıklı bir şekilde yükselir sağlıkla hayırlıların en güzelini kucağımıza alırız bu sefer. Yarın tekrar kan vereceğim.Alya yazmış mıydı ya ben okuyorum normalde de birkaç gündür atlamışım okurken sanırım kızlar . Bu arada bütçe hesabı yaptım
2000 TL hesapta eksi için bıraktığım paramız duruyor
1300 TL bu aydan kalan paramız hesapta doğum için (bir çeyrek bir gram aldım ayrıca bana gelen para ile )
Faturalar kredi kira benzin gün parasını
toplayınca 3900 TL giderimiz var
4200 TL de giderleri çıkarınca ortada kullanılacak para olmuş oldu . Ay sonunda hesapta para kalırsa altın almaya devam edeceğim
Moralim çok bozuk eşimin kartı kopyalamışlar über diye bir uygulama varmış yurtdışında tasi için kullanılan.Taaa Hindistan’dan taksiye binmişler günde 4-5kez 27 Kasım’dan 10 aralıga kadar. 2-3bın arası kullanılmış Allah cezalarını versin.Banka nasıl farketmez adam Irak’ta karta bakamıyor bugün farketti hemen kapattırdık itiraz edicez inş alırız parayı.
Canım bizede haber edersin insallah güzel haberlerini bekliyoruzDaha yeni canım 1 gün geçti o yüzden değerim baya düşük. Biraz hassasım biliyorsun şubatta hamileydim kürtaj olmuştum. Yarın netleşecek stresliyim biraz o yüzden kusuruma bakma lütfen değerimi yazmıyımmm bu sefer :) dua bekliyorum herkesten.
İlk önce metreküp fiyatını bulman lazım püre . Bunun için son faturandaki son endeksten ilk endeksi çıkart sonra da tutarsa böl bu senin 1 metre küpte vergiler dahil fiyatını vermiş olacak . Sonra zaten doğalgaz saatinden bakarsın faturadaki son endeksten saatte gördüğün endeksi birbirinden çıkartır birim fiyatı ile çarparsın . Diyelim ki bizim doğalgaz saatine şuan baktım 2082 . Faturamda ki son endeks te 2045 . Birim fiyatımız da 1.5 TL metre küp bazında . 2082-2045= 37 metre küp harcamışım . 37*1.5= 55.5 tl şuan doğalgaz gitmişKızlar doğalgaz faturasını nasıl hesaplıyorduk.tuce_tuce
Sen baya bi şey hallettin ama öyle deme.Ay şaka gibi elimizde birikime atacak 1lira bile kalmıyor![]()
Kaç gün geçti biraz ayrıntı yaz da ona göre konuşalım dua edeceğiz sana tabi kiİlk defa bir cesaret yazdım canım çünkü çok duaya ihtiyacım var :) inş değerim sağlıklı bir şekilde yükselir sağlıkla hayırlıların en güzelini kucağımıza alırız bu sefer. Yarın tekrar kan vereceğim.
Topağı telli babaya da bağladık yaKaç gün geçti biraz ayrıntı yaz da ona göre konuşalım dua edeceğiz sana tabi kibiliyorsun burası uğurlu topik gelen hamile kalıyor
![]()
Ben bir kere hesapladım bu dediğim taktikte sonra her seferinde fatura gelmeden bakıyorum fatura geliyor aynı tutar görüyorum. Elektrik su gibi değil bence ki ben hep önceden buluyorum tutarıBizim ev merkezi sistem olduğu için doğalgazı sadece ocakta kullanıyoruz. 10 m3 kül tüketimle atıyorum 100 m3 lük tüketimde vergiler aynı mı oluyor yoksa elektrik suda olduğu gibi değişiyor mu?
Hahahaha valla ya okuyunca bende fark ettim hafif utandım varyaTopağı telli babaya da bağladık ya![]()
Ne utanması tüp bebek topaklarında iki reklam yapsam başlığın popülerliği artarHahahaha valla ya okuyunca bende fark ettim hafif utandım varya![]()
Trend topik oluruz çok havalı olurNe utanması tüp bebek topaklarında iki reklam yapsam başlığın popülerliği artarboşa burda takılmıyoruz
![]()
kuzenim cezaevinde ınfaz koruma memuru cezaevınde de uyuz salgını olmus Allah korusunKızlar uyuz salgını var dikkatli olalım