Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar😉
Eşimle 2018 de evlendik
2019 da 20 bin kadar borcumuz vardı onu kapattık
20 çeyrek altınım vardı, şuan 30 oldu
Doğumdan önce de bir tam altın bozdurmuştuk..
Aralığın sonunda ücretli iznim bitecek,6 ayda ücretsiz izin kullanacğım.. işe başladığmda her ay bir tam altın almak istiyorum.. ama herşeyden önce Rabbim den sağlık ve mutluluk istiyorum ❤️

Penguen Penguen geçmiş olsun

tuce_tuce tuce_tuce Rabbim bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, umarım güzel ve kolay bir doğum hikayen olur

Alya ve Sirken dualarımdasınız

Merhaba ben de listeye adımı yazdirmistim. Her zaman okuyorum ama yazamıyorum. 2019 maddi anlamda iyi geçti benim içinde. Ev kredisini bitirdik 🧿. Hedefim 1000 dolar 1000 euro ve 100 gr altındı. 1800 dolar 750 euro 60 gr altın 4 çeyrek. Biriktirdim. Hedefime kısmen ulaşmış gibiyim. Bundan sonra fiziki devam edeceğim. Bu ay da alabilirsem 1 tam altın hedefliyorum. Parasını ayiracagim . Düşünce alirim. Yükseldi yine altın.

Sabah 30 TL markette harcadım kızlar . Kahvaltıdan sonra annem kete yaptı ben 1.5 saat ıspanak yıkadım öyle fenaydı . Sonra öğlen çay içip kete yedik buzluğa koydum keteleri . 1 tepsi de kurabiye yaptı oda bozulmayan un kurabiyesinden gelen gidenimiz olur bizde yeriz dedi . Bende evi süpürdüm sildim masa hazırladım salata yaptım ıspanağı doğradım annem balkon yıkadı bende uzandım biraz kalbim çarptı .Bi duşa girsem iyi olacak aslında

Oturuyor 🤣 annem diyor ki sabah X hanım sen keteyi nasıl yaparsın tarif etsen diyor oda diyor ki ben kete filan yapmam olursa yerim diyor 🤣🤣 ceviz kırılacaktı annem onun önüne koydu kırdırdı. Bende gülmemek için mutfaktan çıktım kriz geldi gittim çamaşır katlayıp ütü yaptım

2019 benim icin hem cok guzel gecti hem de sonlara dogru sevdiklerimi kaybettim, cok uzuldum. Kizimi saglicakla kucagima aldim, supriz ve biraz zor gecen bir hamilelikti, simdi yuzune her baktigimda iyi ki olmus diyorum.

2019 icin maddi bir hedefim yoktu ama sukur birikti yine de. Dogum, diger saglik harcamalari, yeni yatak, derin dondurucu, bebegin esyalari, annemlerin biletleri gibi her zaman olmayan harcamalarimiz oldu, 7000$ civari tuttu.

2020 hedefim 20000$ olsun, insallah ulasirim, bakalim, sanirim ben haric herkes altin biriktirecek, ben de altini tercih ederdim de malum dolar kazaninca boyle oluyor.

2020 den saglik mutluluk huzur istiyorum, Allah hepimizin evlatlarimizi korusun, guzel gunlerini gostersin, hamile arkaslarimiz sihatle saglikla dogum yapsinlar, bebek isteyen arkadaslarimizin da en kisa zamanda hayirli saglikli bebeleri olsun insallah. Kendim ve ailem icin diledigim maddi manevi butun guzellikleri sizler icin de diliyorum.

Eşim geldi ıspanak yapmıştım tarhana yaptı annem de salata yedik . Çayın yanına da kurabiye var taze . Eşim diyor ki sıkıştınız mı anne evde oda yok oğlum oturduk öyle diyor 🤣 sen oturdun biz çalıştık diyecektim sinir oldum . İnsan oğlum annen kurabiye kete yaptı oturmadı hiç tuğçe de oturmuyor demiyor da oturduk diyor ya bi sinir geldi bana hayırlısı . Ben yatınca annem ne yapacak acaba of valla

Eşim geldi ıspanak yapmıştım tarhana yaptı annem de salata yedik . Çayın yanına da kurabiye var taze . Eşim diyor ki sıkıştınız mı anne evde oda yok oğlum oturduk öyle diyor 🤣 sen oturdun biz çalıştık diyecektim sinir oldum . İnsan oğlum annen kurabiye kete yaptı oturmadı hiç tuğçe de oturmuyor demiyor da oturduk diyor ya bi sinir geldi bana hayırlısı . Ben yatınca annem ne yapacak acaba of valla
Tabi canım oğlu işten geldi ya uzulmesin mantığı var bunlarda .ölü numarasi yapmış gün boyu.benim ki de böyle birşey yapmaz suratı asar anneme hoşgeldin bile saatler sonra der ama yaptığı yemekleri silip supurur

Selamlar kızlar,
Bugün 255 TL aidat ödedim, araç kredisinin 4. Taksitini geçtik. Ayın 15 inden beri maaştan 700ü geçik harcamışız ama ortada birşey yok işte market kuruyemiş hastane ufak ufak birikmiş eşim maaş eksik mi yattı ki fln oldu tabi kontrol ettim tam.
Zeynep Gulru Zeynep Gulru Allah mekanını cennet etsin

tuce_tuce tuce_tuce senin annende benim ki gibi Boşver annen kv ni idare edecek belli

Back
X