- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.061
Duşa giriyorum egzersiz yapıyorum birazdan annemle yürüyüşe gideceğiz zerya . Sabah çok ciddi şekilde nişanım geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duşa giriyorum egzersiz yapıyorum birazdan annemle yürüyüşe gideceğiz zerya . Sabah çok ciddi şekilde nişanım geldi
Korkuyorum ben de
Kaç yaşında yakalandı.Pure oğluma yaptırmadım rota ve yakalandı rota virüsüne. Çok Ağır geçirmedi ama tam 1 ay ishali düzelmedi. Çok pişman oldum yaptırmadığıma
3.ayda menenjıtın b grubu özel asısıyla rotayı yaptırdık bız bugun de ıkıncı doz oldu 5.ayda.sağlık ocağındaki hemşire ye sormuştum rota aşısını, zaten heryer hastane ve tedavisi olan bişey demişti, bende çok kararsızdım acaba yan etkisi olur mu diye.. sonra çevremdekilere sordum; herkes yaptırmam gerektiğini söyledi.
Birde İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyoruz, avm ye falan gidiyoruz, sanırım risk alamam..
Pazartesi oğlum üç aylık oluyor, sağlık ocağına götüreceğiz. Giderken eczaneden alıp orda yaptıracğız.. fiyatını sorduk 280 lira
Ya çok fazla asi yapılıyor zaten çocuklara. Avrupa'da bu kadar fazla değilmiş.rota aşısı ile ilgili endişelerin neler?
benim arkadasım cocuk doktoru ogluna yaptırmadı rota asını, 3-4 defa gecırmıs bu zamana kadar 3yasında,annesı de hastaneden getırıyor ıster ıstemz mıkrobu, son gecırdıgınde 1 haftada 2kılo verdi demıstı. özel asıları yaptırmıyormusKaç yaşında yakalandı.
Hastanede yattı mı kilo verdi mi.
Süreci nasıl atlattiniz
Şimdi alerjik olmayan bebek sayılı. Çoğu bebekte mutlaka çıkıyor ama geçici oluyor. Ortalık karışık arada dışarı çıkıyorsunuz. Hadi avm gezme hiç olmasa bile hastaneye kontrollere gitmek bile yeterli. Keşke bu kadar yaygın olan bi hastalığı devlet rutin aşı takvimine sokabilse de herkes istifade etse.Ya çok fazla asi yapılıyor zaten çocuklara. Avrupa'da bu kadar fazla değilmiş.
Birde birkaç gün çok huzursuz oluyormuş bebekler. Özellikle alerjen olanlar.
Benim kız zaten çok gazli
Çocuk doktoru niye yaptırmamış kieger bebek huysuzlanıyorsa devletin yaptıgı asıda da huysuzlanıyor zaten özel asıyı yaptırmakla ne farkı var ki onda kararsızlık oluyor arkadaslar? hani hiç yaptırmayı dusunmeyenleri anlıyorumda
İshal kusma ağır geçirebiliyormus ben yaptırdım sürekli okuldalar artık.Birkac gün huzursuzluğu olacak diye yaptırmamazlık yapamam ben iyi düşün zamanı geçmeden karar ver.Ya çok fazla asi yapılıyor zaten çocuklara. Avrupa'da bu kadar fazla değilmiş.
ben de sordum her ası virüsün belli bi formuna karsı koruyor atıyorum aynı vıruse farklı bi formda karsılasılırsa bı koruyuculugu yok dıye acıkladı bana kabaca.Çocuk doktoru niye yaptırmamış ki
İlden ile mi değişiyor acaba, bizim burda sağlık ocağında yapılıyor.. Özel aşılar çok pahalı, ama ihmale gelmez, bizde pazartesi yaptıracğz canım.3.ayda menenjıtın b grubu özel asısıyla rotayı yaptırdık bız bugun de ıkıncı doz oldu 5.ayda.
ıkısı bırlıkte tek dozları 670tl tuttu canım.
saglık ocagı yapmıyormus bızım ozel asıları, ozel hastanede yaptrdk
Şansa kalmış birşey yani kabacaben de sordum her ası virüsün belli bi formuna karsı koruyor atıyorum aynı vıruse farklı bi formda karsılasılırsa bı koruyuculugu yok dıye acıkladı bana kabaca.
yani bence sans olarak degıl de en cok karsılasılan formuna göre yapılıyordur asılar, olmayan denk gelırse o da hastalık olarak dönüyodur dıye dusunuyorum kendımce.Şansa kalmış birşey yani kabaca
Ben de olsam dönmem canım çocuklarımızı geleceği için daha iyi benceDusunuyoruz galiba Pure, yani sadece bana kalsa donmek daha agir basiyor ama esim donmek istemiyor, ben duygusal bakiyorum ozellikle ailem icin donmek istiyorum cunku onlar da donmemizi istiyor, cok arada kaliyorum, esim mantikli bakiyor, senin birincil ailen ben ve cocuklar diyor ki hakli, herkes boyle bir firsat ariyor sen kaciyorsun diyor.
Hazir yeri gelmisken arkadaslara da sana da sorayim, siz olsaydiniz doner miydiniz? Isimiz gucumuz yerinde, sisteme alistik, yasam standartimiz iyi sayilir, irkciliga hic ugramadik, kotu bir olayla da karsilasmadik ama uzaklik olarak cok fena, her istediginde gidemiyorsun, ailemdeki cogu onemli olayi kaciriyorum. Bir de cocuklar bizim kulturumuzden ayri buyuyor, evde ne kadar ugrassam da okul ve cevre agir basiyor. Kendi cocugumun benimle ingilizce konusacagi aklima gelmezdi mesela.
Canım benim kızım da çok gazlıydı hiç bir etkisi olmadı bende rotayı yaptırdım gerçekten artık çok salgın varrr ama yine de sen bilirsinYa çok fazla asi yapılıyor zaten çocuklara. Avrupa'da bu kadar fazla değilmiş.