Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım erkeklerden o kadar bir performans beklememek lazım ev işi konusunda , sen diyicen o yapacak :)

kendiliğinden şurası tozlanmış süpüreyim yada çamaşır birikmiş atayım makineye diyen erkek gerçekten çok azdır. Eşleri böyle olan arkadaşlar çok şanslı

benimki de söylemeden yapmaz ama ben şunu yapıyorum sen de diğer işi yapar mısın diyince yapar
Galiba ben çok şey bekliyorum 🙄

Selam kızlar kahvaltı ettik ortalik sil süpür yaptim bir makine camasir actim beyazlari astim hava çok esiyor bugün eşim çıkmadan bime gittim kasar muz eski kaşar aldim 38 verdim dün eşim para aldı faturaları yatırdık bi elektrik kaldi p tesi kesilir o faturada dün şok tan bulasik tableti indirimdeydi 90 li finihs sıvı yağ makarna pul biber krem sabri pirinc süt sigara esime 113 ödedim onur markette et kiyma çay kahve küçük bal nohut ıvır zıvır biseler 170 oraya verdim baya eksik gördüm wc kagidi bi kac bise daha var sonra alicam indirim bakiom bugun başka masrafın olmaz eşim dışarı çıktı arkadaşlarının yanına kac gundur evdeydi ev bana kaldi😁😁 yeşil mercimek yaptım kuskus pisircem kalkip o geç gelir biz oglusla yeriz

Eşimin telefonunu ödedim 86 TL her zamanki gibi 30 TL fazla . Markette de 50 TL filan harcadık galiba hiç bakmadım . Eve geldik annem mercimek çorbası pişirdi bende çamaşır asıp çamaşır topladım . Pırasa pişirdik buz dolabında durur zeytinyağlı . Annem şimdi börek yapıyor hem yenir hem buzluğa kp filan gelince kahvaltıya çıkar dedik . Bende ütü yapayım ortadan kalksın

Eşimin telefonunu ödedim 86 TL her zamanki gibi 30 TL fazla . Markette de 50 TL filan harcadık galiba hiç bakmadım . Eve geldik annem mercimek çorbası pişirdi bende çamaşır asıp çamaşır topladım . Pırasa pişirdik buz dolabında durur zeytinyağlı . Annem şimdi börek yapıyor hem yenir hem buzluğa kp filan gelince kahvaltıya çıkar dedik . Bende ütü yapayım ortadan kalksın
Güzel haberler verirsin inşallah sağlıkla gelsin oğluşun aç gitme hastaneye karnını güzelce doyur lavman yapıyorlar zaten meryemana otu olsaydı ben koyardım suya acayip hızlandırdı benim ikincide açılmam ilkinde bulamamıştım ikincide arkadaşım getirdi. Bir avazda kurtarsın rabbim

Güzel haberler verirsin inşallah sağlıkla gelsin oğluşun aç gitme hastaneye karnını güzelce doyur lavman yapıyorlar zaten meryemana otu olsaydı ben koyardım suya acayip hızlandırdı benim ikincide açılmam ilkinde bulamamıştım ikincide arkadaşım getirdi. Bir avazda kurtarsın rabbim
Amin inşallah canım hayırlısı ile

Canım kaynanan ne yapıyor bu arada

Kız sen otursana artık yaaaaaaa hiç işin bitmiyor😥😥

Değil Kırk gün on gün bile çekilmez öylesi. Bir işin ucundan tutmayacaksa zararı olacaksa yapabiliyorsan yollaman en mantıklısı
Annem bana kızdı git yat o zaman gelir oda yardıma diye öyle oturuyor ben geldim odama yattım çayını annem dolduruyor yada ben yada eşim yemeğini biz koyuyuz ya annem ya ben kesecem kendimi artık lütfen dua edin çok durumdayım

Annem bana kızdı git yat o zaman gelir oda yardıma diye öyle oturuyor ben geldim odama yattım çayını annem dolduruyor yada ben yada eşim yemeğini biz koyuyuz ya annem ya ben kesecem kendimi artık lütfen dua edin çok durumdayım
Tam çıldırmalık ya. Senin kv 40 gün sürecek bir tatil planı yapmış 🤪

Bizimki kuru biber dolması ve sarma getirmiş birer tencere, kuşburnu elma kurusu kuşburnu marmelatı bir kaç kavanoz başka kışlıklardan , bebeğede örgüler, battaniye ve birkaç şey daha hazırlamış onları getirmiş. Daha bir kere bile beni arayıp bana sormadı telefonda nasılsın diye hep eşime soruyor biliyorum, doğuma gelmeye yüzü olsun diye böyle bi ısınma turu düzenledi diye tahmin ediyorum artık.

Back
X