Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimki kuru biber dolması ve sarma getirmiş birer tencere, kuşburnu elma kurusu kuşburnu marmelatı bir kaç kavanoz başka kışlıklardan , bebeğede örgüler, battaniye ve birkaç şey daha hazırlamış onları getirmiş. Daha bir kere bile beni arayıp bana sormadı telefonda nasılsın diye hep eşime soruyor biliyorum, doğuma gelmeye yüzü olsun diye böyle bi ısınma turu düzenledi diye tahmin ediyorum artık.
Seninki de yolu tuttu maşallah 🤣🤣 hazırla kendini .

Annem bana kızdı git yat o zaman gelir oda yardıma diye öyle oturuyor ben geldim odama yattım çayını annem dolduruyor yada ben yada eşim yemeğini biz koyuyuz ya annem ya ben kesecem kendimi artık lütfen dua edin çok durumdayım
Duracak mi yazdım saniyordum “ki” yazmış kilavye.
sikma canını ya. Boşver strese girme. Bebekte etkileniyor senden. Düşünemiyor demek ki bazı insanlar öyle oluyor ya o da miöyle acaba

Duracak mi yazdım saniyordum “ki” yazmış kilavye.
sikma canını ya. Boşver strese girme. Bebekte etkileniyor senden. Düşünemiyor demek ki bazı insanlar öyle oluyor ya o da miöyle acaba
Aaaa sen söyleyince fark ettim nasıl okuyorsam 🤣

Mango da beyaz suni koyun yünlü ceket beğendim yumos birsey.199 tl eşime sordum sen bilirsin diyor almak ile almamak arasında gelip gidiyorum😄

Mango da beyaz suni koyun yünlü ceket beğendim yumos birsey.199 tl eşime sordum sen bilirsin diyor almak ile almamak arasında gelip gidiyorum😄
Ben destekliyorum al bence madem beğendin. Benim de alt reklamlarda Pandora bileklikler çıkıyor bende var ama reklamı çıkan bileklik hoşuma gitmeye başladı sanırım bundan da alacağım 🙈

Yarın güne gitcem arkadaşıma herkes birer çeşit yapıp götürüyor benden kurabiye istediler damla çikolatalı yaptım bide simit yaptım simitleri pişti kurabiye fırında evde pudra şekeri yoktu eşim çocuklara süt ayran kakao ve pudra şekeri almış ne kadar tuttu bilmiyorum.

Yarın güne gitcem arkadaşıma herkes birer çeşit yapıp götürüyor benden kurabiye istediler damla çikolatalı yaptım bide simit yaptım simitleri pişti kurabiye fırında evde pudra şekeri yoktu eşim çocuklara süt ayran kakao ve pudra şekeri almış ne kadar tuttu bilmiyorum.
Cesit goturmeli gunler guzel oluyor ev sahibi De bir cay demliyor:))
Dedemin vakti zamaninda y disindan getirdigi elektrikli kahve degirmeni makinesi vardi annemde, evde pudra sekeri olmayinca toz sekerden cekerdik muadili olurdu.

Ben araştırdım doktorumla da baya tartışmıştık bu konuyu hatta o da önermedi. Bize mantıklı gelmedi şu an genetik hastalıklara bile moleküler makaslarla müdahale edilip genom düzeyinde düzeltme yapılabiliyor. Ben Türkiye deki saklama koşullarına güvenmiyorum. Sekreteri çok övmüştü ama alt metinde de bana yaptıkları ücreti diyemem yanıltıcı olur çünkü çok indirimli olmuştu dedi. Yani kibarca ben burdan hasta yönlendiriyorum onun için demeye getirdi. Bir de basında birkaç olumsuz haber okuyunca yapmamaya karar verdim.
Bir araştırıyım bende bunları bilmiyodum tesekkür ederim güzelce anlatmışsın

Onu bu evde durdurmayacağım çok net söylüyorum
Valla seninle ilgilemmeyip senden hizmet bekliycekse durmasın hiç iş yapmaya insan lazim seni strese sokmaya kimsenin hakkı yok annen kalsın bence 2 3 güne onu yolla annem bakiyo de kibarca annen saba bakarda kayinvalidene niye hizmet etsin

Canım sen sadece bebeğini ve kendini düşün güzel bir doğum diliyorum
Teşekkür ediyorum alyacım doğum yapıp sağlıkla bi yatağa yatsaydık. Böyle olacağını biliyordum aslında hazırlamıştım kendimi ama yine de sinir oluyorum

Ben destekliyorum al bence madem beğendin. Benim de alt reklamlarda Pandora bileklikler çıkıyor bende var ama reklamı çıkan bileklik hoşuma gitmeye başladı sanırım bundan da alacağım 🙈
Kendini mutlu et sende.Ben dün bilezik aldım aklıma geldikçe seviniyorum😃

🤣🤣 bende annemin bana takacağı bilekliği düşündükçe seviniyorum. Çantasını açıp takıp geri yerine koyuyorum
Güzel günlerde takalım inş.Sende hayırlısı ile evladını al kucağına.Benim kayınvalide de bir hafta önce gelmişti eşim doğudaydı eşimden 1 hafta önce geldi eşimden bir gün önce döndü🙄30 gün falan birlikteydik😆

Back
X