- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok sevindimKocama şimdi sordumdiyor ki gelir vergileri yüzde 15 e düşer 300-400 TL oradan gelir 200-280 TL de zamdan yansır tabi üç beş kuruş değişkenlik gösterir diyor
![]()
Teşekkürler umarım hepimiz borcumuzu rahatça oderiz.Evet küresel anlamda kötü bir yıl olacak gibi 2020, yükseleceğini düşünüyorum ben de. Allah yardımcınız olsun bizim de borcumuz var altın değil ama türk lirası değer kaybettikçe ödediğimiz miktar bizi zorlamaya başladı
evet öyleEksiye düşen hesaba günlük faiz işliyor diye biliyorum, ne kadar geç kullanırsanız o eksiyi o kadar iyi. Ben eksiye düştüğüm aylarda aylık borcumu ayın son günü ödüyordum![]()
Eksiye düşen hesaba günlük faiz işliyor diye biliyorum, ne kadar geç kullanırsanız o eksiyi o kadar iyi. Ben eksiye düştüğüm aylarda aylık borcumu ayın son günü ödüyordum![]()
mtvye 2taksit yapıyor bankalar canımevet öyle
Zorunlu sigortayı ödemiş eşim 695 tl
20 sinden Sonra da kaskoyu ödeyecek mtv de 700 küsürmüş herşey çok artmış
Hangi market burasıHayat çok pahalı ya pöfff
Saçmalama şekerim ne hakkıYaa cok sevindimteşekkür ederim tugcee hakkınızı helal edin
![]()
tugceEşim hamsi yaptırdı gazoz ve ekmek almış sanırım 40 TL harcadı annem salata yaptı yedik şüküreşime diyorum ki ya 2 çeyrek daha alacağız bana diyor ki sadece 2 tane mi
sanmış ki Ocak maaşı ile 2 çeyrek yok dedim ya bu aydan kalan para ile 2 çeyrek daha
yeni ay bütçesi yaptım kızlar ama maaş belli olmadı daha olsun ona göre bütçe planlayacağım.
Ben bir araba alsak birde kenarda 3-5 bin koysak diye düşünüyorum insallah gerçekleştiririzyeni yıl için hedef koymaya çalışıyorum Kızlar ama beceremiyorum tam![]()
ÇağdaşHangi market burası
Özelden yazayımtugceben en fazla 3-4 çeyrek alırım aylık sanırım sizin maaş ne kadar merak ettim
söylemek istemeyebilirsin anlarım
![]()
Portakal feci pahalı en çok o dikkatimi çekti ondan sordumÇağdaş
Haydi hayırlı olsun ağız tadı ile oturunMobilya aldık bugun Doğtaş’tan.
2 tane 3lü 2 tane tekli koltuk
Yemek masası
Konsol
6sandalye
3lü sehpa
15.4007taksıt.
Eşim doğudan gelene kadar bitecek taksıdı.Yaza taşınma çocuğun okulu başlar eylülde mobilya alamayız dedik.ödensin.Mobilyada KDV indirimi olmuş normalde bu aldıklarımız 21.000 TL.
Allah güle güle oturmayı nasıp etsin yeni gelin gibi otururuz![]()