Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mobilya aldık bugun Doğtaş’tan.
2 tane 3lü 2 tane tekli koltuk
Yemek masası
Konsol
6sandalye
3lü sehpa
15.400😅 7taksıt.
Eşim doğudan gelene kadar bitecek taksıdı.Yaza taşınma çocuğun okulu başlar eylülde mobilya alamayız dedik.ödensin.Mobilyada KDV indirimi olmuş normalde bu aldıklarımız 21.000 TL.
Allah güle güle oturmayı nasıp etsin yeni gelin gibi otururuz🤣
Ayyyyy canım çok sevindim güzel günlerde kullanınn❤️❤️👏👏👏👏

Mobilya aldık bugun Doğtaş’tan.
2 tane 3lü 2 tane tekli koltuk
Yemek masası
Konsol
6sandalye
3lü sehpa
15.400😅 7taksıt.
Eşim doğudan gelene kadar bitecek taksıdı.Yaza taşınma çocuğun okulu başlar eylülde mobilya alamayız dedik.ödensin.Mobilyada KDV indirimi olmuş normalde bu aldıklarımız 21.000 TL.
Allah güle güle oturmayı nasıp etsin yeni gelin gibi otururuz🤣
Hayırlı olsun :) huzurla oturun insallah

Selam kızlar

bugünün harcaması kasap yarım kilo kıyma 22,5 tl
Şok market 9 tl
Manav 8 tl

yoğun bir gün oldu. Dışarı çıktık dolaştık sonra geldik Yoğurt mayaladım yemek yaptım , ayrıca buzluğa köfte yaptım.
Sonra oğlana duş aldırdım kendim de aldım tabi ki.
bir makine çamaşır yıkandı onları astım

yarın oğlumun doğum günü için eşimin yeğenine davetliyiz, yeni evli bu sene kendisi evinde kutlama yapmak istedi bir sürü hazırlık yapmış sağolsun oğluma çok düşkündür. Oraya gideceğiz yarın

altın o kadar yükseliyor ki devam da edecek gibi yükseliş, hedef belirleyemez hale geldim. Bir yandan da borç ödememiz devam ediyor. Bakalım fırsat buldukça alıp atacağım kenara şimdilik her ay 3 gr’dan toplam 36 gr altın hedef koydum kendime

Aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı ?

Ben doğumdan beri kullanmadım yani 2 yıldır . geçen ay başladım ilk kutu ilaç bitti 7 günlük aradayım bugün 6. Gün ve regl olmadım hala.

ilacı da çok dikkatli kullandım hep aynı saatte aldım, ilk 15 gün ekstra korunma yöntemi kullandım. Neden böyle oldu anlamadım başına gelen var mı acaba ?

Bu topiğin hamilelik kısmeti bana denk gelmemiştir umarım :))

Aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı ?

Ben doğumdan beri kullanmadım yani 2 yıldır . geçen ay başladım ilk kutu ilaç bitti 7 günlük aradayım bugün 6. Gün ve regl olmadım hala.

ilacı da çok dikkatli kullandım hep aynı saatte aldım, ilk 15 gün ekstra korunma yöntemi kullandım. Neden böyle oldu anlamadım başına gelen var mı acaba ?

Bu topiğin hamilelik kısmeti bana denk gelmemiştir umarım :))
Doktor bana ilk ay korun demişti ama bilemedim canım. İnş yoktur sürpriz bende çok korkuyorum Allah isteyene versin kimseye aratmasın ıns

Back
X