- Konu Sahibi pure hazel
- #50.261
Yemek odasinda ceviz Cok guzel duruyor. Zamansiz parcalardan olmus her Turlu Dekore edebilirsin. Güle Güle Guzel gunlerde kullaninKonsol bu yemek masasıyla bir aldık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek odasinda ceviz Cok guzel duruyor. Zamansiz parcalardan olmus her Turlu Dekore edebilirsin. Güle Güle Guzel gunlerde kullaninKonsol bu yemek masasıyla bir aldık
Bence şık ve zamansız iyi günlerde kullanın
Benim prensesim yanımda yatmak istiyor.Telefonlarımıza bir uygulama indirdi eşim çeşit çeşit ninnilerbende açtım bebek emzirip internette geziyorum bir yandan ninni çalıyor . Eşim diyor ki valla benim uykum geldi haksız sayılmaz bana da aynı şey oldu
![]()
İstıkbalde hemen hemen hepsi beyaz yemek odalarının.Doğtasta içime sineni bulduk.Çok güzel.gule güle kullan.
Ben ahşap renk seviyorum. Şimdilerde herşeyi beyaza boyuyorlar
Bizde de aynı durum var dikişlerim yüzünden beşiğinde yatırmadım gece kalkacak gücüm olmuyordu . Şimdi de biraz mızırdanıyor yatağında alıştırmaya çalışıyorumBenim prensesim yanımda yatmak istiyor.
Besige koyuncaa ağlıyor kuzum.
Yanımda o kadar tatlı kokuyor ki kuzum.
Bambaşka birşey.
Bu duyguyu tatmak isteyen herkese versin rabbim
Benim salonhalim da beyazBenim mobilyalarım halılarım filan hep beyaz çok is çekiyorlar sinir oluyorum. Haftada 3 kez arapsabunlu deterjanlı suyla toz alıyorum . 3 ayda bir cif ile siliyorum simsiyah su oluyor . Anneme söylüyordum abartıyorsun diyordu gelip benim evde sil süpür yapınca ne demek istediğimi anladı
Beyaz zor ama benim en sevdiğim renk içim açılıyor evde valla aydınlıkBenim salonhalim da beyaz
Diğer halılarım da sütlü kahve.Beyaz zor ama benim en sevdiğim renk içim açılıyor evde valla aydınlık
Cnm Doğtaş güzel bir seçim olmuş güzel günlerde kullanın. Şimdi tv üniteleri altı dolaplı yan tarafları yukarılara doğru raflı falan oluyor alt kısım konsol görevi de görüyor. Ben konsol almadım çünkü mutfağım çok büyük ve dolap ihtiyacım yoktu ona rağmen tv ünitenin alt koşunlarına bile bir şeyler konulabiliyor. Tv izlerken yüksekte olması boyun ağrısı yağıyor oturunca göz hizasında tv bağlıyor tv aldığınız yerden gelenlerKonsol bu yemek masasıyla bir aldık
Cnm sen normal doğurmadın mı ne dikişi var geçmiş olsunBizde de aynı durum var dikişlerim yüzünden beşiğinde yatırmadım gece kalkacak gücüm olmuyordu . Şimdi de biraz mızırdanıyor yatağında alıştırmaya çalışıyorum![]()
Normal doğum oldu canım ama yine de o bölgede dikiş oluyor . Doktor kesi attı 4 dikişim varCnm sen normal doğurmadın mı ne dikişi var geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımNormal doğum oldu canım ama yine de o bölgede dikiş oluyor . Doktor kesi attı 4 dikişim var