Bugün ne aldin kaç tl harcadin

QUOTE="SevdaLea, post: 62353882, member: 959899"]
Tabi 24 yasindayim evliyim 11 aylik oglum var suan çalışıyorum bebegim den dolayi eşim şehit olduktan sonra tek başıma oglumu buyutmeye çalışıyorum.
[/QUOTE]
hoşgeldiniz başınız sağolsun
Allah kolaylık versin oglunuza hayırlı ömürler versin

QUOTE="SevdaLea, post: 62353882, member: 959899"]
Tabi 24 yasindayim evliyim 11 aylik oglum var suan çalışıyorum bebegim den dolayi eşim şehit olduktan sonra tek başıma oglumu buyutmeye çalışıyorum.
[/QUOTE]
Vatan Sağolsun Rabbim sizden razi olsun

18 ekim 2019 sehidi terörle mücadeleden saldırıda kalesce vurularak oldu.elhamdullilah iyiyim benim eşim aslan gibi şehit oldu vatani icin sizisi acısı geçmiyor ama bu gurur bize yeter

Nasıl oldu.
Allah sabrınizı versin.
Yazacak birşey bulamıyorum.
Çocuk için güçlü olmak zorundasınız.hayat bir şekilde devam edecek

Allah kabul etsin canım.
Geçen ay bizde kestirdik.
Bir iki kişiye pay verdim.
Kalanı ile 15 kişilik bir misafir grubuna yemek yaptım.dua okuduk
amin hepimizinkini
Bizde dağıtırız kalırsa birkaç yemeklikte buzluğa atarım ben küçük başın etini sevmiyorum kokusu ağır geliyor alışmadığım için

Allah sabır versin.Allah seninde yavrununda bahtını açık etsin inş. Bende asker eşiyim eşim doğuda bugün döndü izinden.

Eve geldim az önce dün akşam mantı yaptım 3 su bardağı unla yogurdum hamuru küçük bir tencere yaprak sardım. Patatesli börek yapcam birazdan çorba yaparım saat 10 gibi gelecek misafirlerim çayın yanına koyarım böreği kahvaltılıkları koymak için cam saklama kabı almam lazım 2 tane kalmış kırıldı 4 tanesi çocuklara süt alınacak onu almaya gideriz akşam hemde yürümüş olurum atamamız yapıldı inşallah hayırlı olur hakkımda moralim çok bozuldu ağladım gelirken
Üzülme lütfen herşeyde bir hayır vardır

Vatan Sağolsun Rabbim sizden razi olsun
[/QUOTE]
Hoşgeldiniz iyiki geldiniz mekanı cennet olsun eşinizin ne diyeceğimi bilemedim bu konuda çok hassasım kusura bakmayın çünkü eşim asker

Back
X