Bugün ne aldin kaç tl harcadin

S SevdaLea 😞😞😞biraz okudum profilinden.
Çok üzgünüm. Grubumuzda asker eşleri var.
Aynı yollardan geçtik.suan ne yazacağımı bilemiyorum canimmm
Allah razı olsun canim düşünmenin bile yeter
Vatan Sağolsun Rabbim sizden razi olsun
Hoşgeldiniz iyiki geldiniz mekanı cennet olsun eşinizin ne diyeceğimi bilemedim bu konuda çok hassasım kusura bakmayın çünkü eşim asker
[/QUOTE]
Rabbim esinizi size bagislasin

Allah razı olsun canim düşünmenin bile yeter

Hoşgeldiniz iyiki geldiniz mekanı cennet olsun eşinizin ne diyeceğimi bilemedim bu konuda çok hassasım kusura bakmayın çünkü eşim asker
Rabbim esinizi size bagislasin
[/QUOTE]
Rabbim size ve ailesine sabırlar versin dayanma gücü versin insallah🙏Bize hakkınızı helal edin 🙏

Tabi 24 yasindayim evliyim 11 aylik oglum var suan çalışıyorum bebegim den dolayi eşim şehit olduktan sonra tek başıma oglumu buyutmeye çalışıyorum.

aramıza hoşgeldiniz.Ayrıca başınız sağolsun eşiniz için çok çok üzüldüm Allah yerini yurdunu cennet etsin

Kızımın 20 lira harçlığı dışında başka harcamam yok bugün👍👍👍

Yarım awm ye gidecez orda harcanır kesin🤣🤣🤣

Ayyyyy altın bayağı düşüyor acaba daha düşecek mi ki😩😩😩

Ohhhh bol keyifler canım😘😘😘
Sen oğlunu kaçta yatırıyorsun canım sabah kaçta kalkıyor🤔🤔

Canım normalde sabah 8 gibi uyanıyor öğlen 1-1,5 saat uyuyor. Akşam da 9-9buçuk gibi uyuyor.
Bugün öğle uykusuna direndi uyumadı o yüzden akşam daha erken uyudu :)

son zamanlarda haftanın birkaç günü öğlen uykusunu reddediyor sanırım bırakmak istiyor yavaş yavaş

Canım normalde sabah 8 gibi uyanıyor öğlen 1-1,5 saat uyuyor. Akşam da 9-9buçuk gibi uyuyor.
Bugün öğle uykusuna direndi uyumadı o yüzden akşam daha erken uyudu :)

son zamanlarda haftanın birkaç günü öğlen uykusunu reddediyor sanırım bırakmak istiyor yavaş yavaş
İyi uykuları olsun canıö❤️❤️❤️

Ama daha küçük yaaa keşke -bir sene daha gündüz uykusuna devam etse 🙏🙏🙏

İyi uykuları olsun canıö❤❤❤

Ama daha küçük yaaa keşke -bir sene daha gündüz uykusuna devam etse 🙏🙏🙏

Sağol canım 🙏 Evet daha erken 3 yaşına kadar uyuması lazım. Son bir aydır böyle yapmaya başladı bende çok zorlamak istemiyorum uykuyu kötü birşey gibi algılamasın diye. Bakalım ne olucak :)

Sağol canım 🙏 Evet daha erken 3 yaşına kadar uyuması lazım. Son bir aydır böyle yapmaya başladı bende çok zorlamak istemiyorum uykuyu kötü birşey gibi algılamasın diye. Bakalım ne olucak :)
Aynen canım çok haklısın 2 yaş sendromu olabilir🤔🤔

Gerçi bebekler doğduktan sonra sürekli bi sendrom içindeler bir türlü bitmiyor🤣🤣

Bebek buyutmekte yemesi icmesi bi uana en zoru uyku duzeni bana mi oyle geliyor uyku zorr. :KK43:

Herşeyi zor, büyüdükçe bazı şeyler kolaylaşıyor ama başka zorluklar çıkıyor. Yani hiç bitmiyor

En zor durumlardan biri de uyku tabi ki. Benim oğlum hala geceleri en az 3 kez uyanıyor mama için. Kesmeye çalışıyorum ama şuan hazır değil kıyamet kopuyor mama yapmayınca. Yakın zamanda tekrar deneyeceğim.

Oğlum doğduğundan beri kesintisiz en çok uyuduğum 5 saat falandır

Tabikide cok büyük sorumluluk ama uyku icin aglayip dalamayan bebeye hic birsey yaramiyor misal 25 dk uyumaya calisan bebe var elimde 4 ay 1 haftalik uykuda zorlaniyrm

Back
X