Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde hergun ne yemek yapicam derdim hiç bitmiyor.Dusunmek yapmaktan daha çok yorucu.Dunden çorbam ve taze fasulyem var (difrizden) yanına kiymali domates soslu makarna mi yapsam diye düşünüyorum.yemekte Makarna yapmayı pek sevmem ve sık sıkta yapmam bazen böyle yan yemek olarak kurtarıcı olarak yapıyorum.

Selams canlarım 🤣🤣🤣 kendime geldim toparlandım bugün ayrı ayrı sevdiğim 2 arkadaşım uğradılar moral verdiler toparlandım inşallah 😍 hiç harcama yapmadık bugün . Akşama mercimek çorbası ve ıspanak yaptım zar zor 🤣 3 makina da çamaşır yıkadım astım

Bimden stokluk fairy tablet aldım
Bebek bezi de aldım .kızıma pişik yapmıyor.
110 lira eksi hesaptan kullandım.yarin atarim
Bebek bezi bimin kendi markasimi? Bende ogluma migrosun kendi markasini kullaniyorum cok memnun kaldim hatta kaliteli dedigimiz bir cok markadan daha iyi bana gore. Biminkini hic denemedim bir kere a101in kendi markasini aldim deneme amacli oglum cisini yapinca bezden acayip kimyasal bir koku geldi guvenemedim ona. Ogluma ilk bir yil prima sonra molfix kullandim taki gecen ay migrosun kendi bezini kesfedene kadar 😀 Kizimada simdilik prima kullaniyorum ama sizdiriyor bitince molfix pure&soft gecmeyi dusunuyorum. Bebek bezleri asiri pahalli durumu iyi olmayip bebek sahibi olanlarin Allah yardimcisi olsun. Mama fiyatlari ayri almis basini gidiyor giyim kusamdan hic bahsetmiyorum. En ucuz bildigimiz giyim magazasinda bile bir bebek pantolonu 60/70 tl.

Bebek bezi bimin kendi markasimi? Bende ogluma migrosun kendi markasini kullaniyorum cok memnun kaldim hatta kaliteli dedigimiz bir cok markadan daha iyi bana gore. Biminkini hic denemedim bir kere a101in kendi markasini aldim deneme amacli oglum cisini yapinca bezden acayip kimyasal bir koku geldi guvenemedim ona. Ogluma ilk bir yil prima sonra molfix kullandim taki gecen ay migrosun kendi bezini kesfedene kadar 😀 Kizimada simdilik prima kullaniyorum ama sizdiriyor bitince molfix pure&soft gecmeyi dusunuyorum. Bebek bezleri asiri pahalli durumu iyi olmayip bebek sahibi olanlarin Allah yardimcisi olsun. Mama fiyatlari ayri almis basini gidiyor giyim kusamdan hic bahsetmiyorum. En ucuz bildigimiz giyim magazasinda bile bir bebek pantolonu 60/70 tl.
Evet BİM'in kendi markasi.
Ben memnunum.migrosunki ile eşdeğer hatta daha güzel bence.
A101in bezini hiç begenmedim

180 tl market
20tl yemek
200tl uçtu gitti Bugun.
Marketten et tavuk balık kıyma deterjan WC kagıdı falan hiçbirisini almadım.Peynır süt kraker havuç mandalına patates muz sakız su ekmek ceviz çekirdek fındık aldım. Bu ne ya kasada şok oldum. File markete gittim belki bilenler vardır BİM’in gelişmiş hali.Ne kadar pahalandı yiyecek.

180 tl market
20tl yemek
200tl uçtu gitti Bugun.
Marketten et tavuk balık kıyma deterjan WC kagıdı falan hiçbirisini almadım.Peynır süt kraker havuç mandalına patates muz sakız su ekmek ceviz çekirdek fındık aldım. Bu ne ya kasada şok oldum. File markete gittim belki bilenler vardır BİM’in gelişmiş hali.Ne kadar pahalandı yiyecek.
Bende aldım yazmışsın sandım😁 şaşırmıştım.
Şimdi oldu.
Cokkk pahalandi herşey.sebze meyve atıştırmalık uctu

Bu aydan 500 TL bıraktım kızlar hafta sonu Ocak maaşıyla bunu birleştirerek altın alacağız . Şimdi hesap yaptım
500 TL abi bebeğime bütçe bıraktım bez vs artan parayı altın hesabına aktaracağım onun için
Kıyafet vs ihtiyaç yok zaten şuan mama da yemiyor . 400 TL mtv var 300 TL doğalgaz ev doğru düzgün ısınmıyor bile . 2 tane eksi hesabımız vardı eşimin bekarlığından düğün zamanından kalma . Birisi -5000 di 2000 bıraktım kaldı 3000 şimdiye kapanırdı ama araba alırken bıraktığım parayı geri kullanmıştık . Birde 2000 TL kredi olan bankada vardı oda bekarlıktan. Bu ay iki banka içinde ayrı ayrı 1000 er TL ayırdım böyle böyle kapatacağız . 2000 TL altın almak için ayırdım . 250 TL kv ler gelirse bilet alırız ona ayırdım. 7 gün bu ayki Tazminattan babalık izni düştü

Bu aydan 500 TL bıraktım kızlar hafta sonu Ocak maaşıyla bunu birleştirerek altın alacağız . Şimdi hesap yaptım
500 TL abi bebeğime bütçe bıraktım bez vs artan parayı altın hesabına aktaracağım onun için
Kıyafet vs ihtiyaç yok zaten şuan mama da yemiyor . 400 TL mtv var 300 TL doğalgaz ev doğru düzgün ısınmıyor bile . 2 tane eksi hesabımız vardı eşimin bekarlığından düğün zamanından kalma . Birisi -5000 di 2000 bıraktım kaldı 3000 şimdiye kapanırdı ama araba alırken bıraktığım parayı geri kullanmıştık . Birde 2000 TL kredi olan bankada vardı oda bekarlıktan. Bu ay iki banka içinde ayrı ayrı 1000 er TL ayırdım böyle böyle kapatacağız . 2000 TL altın almak için ayırdım . 250 TL kv ler gelirse bilet alırız ona ayırdım. 7 gün bu ayki Tazminattan babalık izni düştü
Tuçe dikkatimi çekti sen sürekli eksi hesapta borç bırakıyorsun.Sizin eksi hesapta faiz işlemiyormu?Ben çok nadir eksiye düşüyorum öyle 3000-5000 lerde değil hani ama aybaşı faiz geliyor mutlaka.Bende borç varken birikim yapamıyorum mesela eksi hesap varsa faiz ödemektense onu tamamen ödeyip,birikimde yapmasam olur diyorum.

Tuçe dikkatimi çekti sen sürekli eksi hesapta borç bırakıyorsun.Sizin eksi hesapta faiz işlemiyormu?Ben çok nadir eksiye düşüyorum öyle 3000-5000 lerde değil hani ama aybaşı faiz geliyor mutlaka.Bende borç varken birikim yapamıyorum mesela eksi hesap varsa faiz ödemektense onu tamamen ödeyip,birikimde yapmasam olur diyorum.
🤣 sürekli eksiye düşmüyoruz aslında çok uzun zamandır eksi hesap açık eşimin bekarlığından kalma evlendikten sonra ekstra birşey yapmadık yani . Toplasam 100 TL faiz kesiyor oda her ay yatan promosyonu hiç hesaba katmıyorum.

Akşam yemeği olarak ıspanaklı lor peynirli gözleme yaptım onu yedik çayla, hatta yarına da kaldı çok yapmışım 😂

dışarı çıktık markete toplam 30tl
Bir cafede oturduk ikişer çay ve kahve içtik bir tane de soda. 21 tl

Yemek yedik
Meyve yedik.
Mısır patlattim.
Ortalıgi topladım .çamaşır astım.
Bulaşık Mak çalıştırdım.artik temizlik ütü bende 🤯

Haberleri izledik içim daraldı .
Domuz gribinden 2cocuk ölmüş.

Şimdi de çocuklari uyuttum. Eşimle kahve içip sohbet ediyoruz.

Bizde çay tatlı kuruyemiş saati yaptık soda meyve 🤣 bebek emzirdim eşim masaj yaptı gaz için çamaşır katladım birkaç parça ütü vardı hemen kaldırdım🤣oğluş uyudu oyun oynuyoruz bütçe de yaptım oh mis oldu

Yemek yedik
Meyve yedik.
Mısır patlattim.
Ortalıgi topladım .çamaşır astım.
Bulaşık Mak çalıştırdım.artik temizlik ütü bende 🤯

Haberleri izledik içim daraldı .
Domuz gribinden 2cocuk ölmüş.

Şimdi de çocuklari uyuttum. Eşimle kahve içip sohbet ediyoruz.
Bugün gelen komşumun bir kızı istanbulda yasıyor
Torunları grip olmuş birinin ki domuz gibiymiş tahlil yapılmış
Ailede koruyucu ilaç kullanıyormuş gözetim altındaymış çocuk istanbulda salgın varmış amam dikkat

111 tl elektrik geldi normal geldi
Çok misafirim oldu fırın çok açtım
Kv bizdeydi
Her gün neredeyse bulaşık makinası çalıştı
Haftada en az 3 makina çamaşır yıkanıyor

Back
X