Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pure
Kızlar hedefleri yazalım mi.

Biliyorsunuz 1 yıllık hedefler koyup ,belirlediğimiz hedefleri sayfanın başına yazıyoruz.
Bazı arkadaşlar dönüş yapmadı listede.
Lütfen takipte olalım. Birikim hedeflerimize ulaşmaya çaba gösterelim.

Ben 2019 hedefime ulaşamadım fakat epey yaklaştım🥰 burdan yazmıştım Aralık ayı sonunda.
Şimdi 2020 hedeflerimizde sıra.

2020ocak itibariyle 1 yıllık hedefim 25 tam altın.
Yazdırmak isteyenleri bekliyorum.
pure hazel pure hazel benim 2019 hedefim son gün pasıyla tuttu 2020 için de eşimin benim hesabıma attığı paraya göre gr alıcam kızların servis paraları ve aylık gün parasını atıp fazladan bana harçlık olarak bir miktar ayırıyor sağolsun bugün 2 gram aldım yaşadığım yerdeki kuyumcular çok faiş fiyata altın sattıkları için burada yaşadığım süre boyunca hesaptan gram alacam yazın Ankaradan belki bileziğe çeviririm 2020 hedef için 24 gram olsun

İhtiyaç olunca fiziki de olsa bankada da olsa bozuluyor malesef.
Hangisini daha çok seviyorsan öyle biriktirebilirsin bence
Fizikiyi bozdurmak zor gelir diye düşündüm. Bir de biriktirdigimi kimseye soylememem lazim. Sonra vermek icin aliyorlar ama benim biriktirme hevesim kaciyor

Fizikiyi bozdurmak zor gelir diye düşündüm. Bir de biriktirdigimi kimseye soylememem lazim. Sonra vermek icin aliyorlar ama benim biriktirme hevesim kaciyor
Çok çok haklısın.
Paramızin olduğunu bilen alakalı alakasız kişiler bile para istiyor.
Sonra geri gelmesi zor olabiliyor.

Kızlar hedefleri yazalım mi.

Biliyorsunuz 1 yıllık hedefler koyup ,belirlediğimiz hedefleri sayfanın başına yazıyoruz.
Bazı arkadaşlar dönüş yapmadı listede.
Lütfen takipte olalım. Birikim hedeflerimize ulaşmaya çaba gösterelim.

Ben 2019 hedefime ulaşamadım fakat epey yaklaştım🥰 burdan yazmıştım Aralık ayı sonunda.
Şimdi 2020 hedeflerimizde sıra.

2020ocak itibariyle 1 yıllık hedefim 25 tam altın.
Yazdırmak isteyenleri bekliyorum.

2020 Hedefim ayda 2 gr bankada 1 gr fiziki olmak üzere toplam 36 gram altın 😊

İyi akşamlar kızlar ❤❤

Sabah kahvaltı sonrası çamaşır serdim katladım evi süpürdüm
Büyük kızım okuldan geldikten sonra dışarı çıktık kaşımı aldırdım saçımı kestirdim toplam 18 TL

Hava çok güzeldi biraz parkta oyalandık😜😜😜

Dönüşte Adana kebap 30 tl
Kontür 30 tl
Hazır makarna,, ıslak mendil,,,icetea,,,puding toplam 20 TL de oraya verdik 👍👍👍👍

Babamın 21.5 grm altın borcu vardı altın olarak değil para olarak istedik 6000 TL verdi kuyumcuya sorduk satış fiyatı 5.950 dedi👏👏

Ama birikim olmayacak eşim iş değişikliği yapacak sertifika filan çıkarması lazım başka bir şehire gitti orada kalacak yer ,, yemek parası,,, sertifika parası 5.000 tutuyor🤫🤫

1000 TL de bana kaldı😱😱😱

İyi akşamlar kızlar kredileri ödedik el borçları vardı salça yumurta falan aldığım yiğenime dershaneye gidiyor ona her ay azda olsa harçlık derken kredi kartları çok geliyor sigorta yaptırdık 4 taksit kasko yaptırdık oda 8 taksit 1400 kasko 630 sigorta mtv ne kadar bilmiyorum elimizde bişey kalmadı 150 aidat ve 435 yakıt ve sıcak su parası acil olarak blender almam lazım bide kahve makinası indirim takip etcem mecburen

Hesabımda TV ünitesinden kalan 600 var 300 de kahve makinası almam için halamların verdiği var ona gram mı alsam fona mı koysam bilmiyorum

Back
X