- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle gereksiz yere harcamama konusunda kendini disipline etmelisin .Slm cnm ben de 12 çeyrek ve 12 gr altın hedefledim. İnş bu sene tutar .
Yılsonu kaç olurBende her ay en az 6 çeyrek altın almak istiyorum
Cnm zaten istesem de alamam artık . Tavsiyen için sağol.Öncelikle gereksiz yere harcamama konusunda kendini disipline etmelisin .
Kendin de biliyorsun bunu. Fazla harcadığını dile getiriyorsun.
Ben ,kendi başına halledemeyecegini düşünüyorum. Bir danişsan mı bu durumu uZman birine acaba.
Canım inanki bizde yetiştiremiyoruz hayat çok pahalıKızlar bu arada paranızı nasıl yettirmeyi başarıyorsunuz? Eşimde bende çok müsrif insanlar değiliz.Ancak yettiremiyorum.Hayat çok pahalı.Dışarsa yeme alışkanlığımız neredeyse yok.Ayda bir belki.Ama yinede bir bakıyorum ay sonunda eki hesaplar yine patlamış.
Birçok nedeni olabilirKızlar bu arada paranızı nasıl yettirmeyi başarıyorsunuz? Eşimde bende çok müsrif insanlar değiliz.Ancak yettiremiyorum.Hayat çok pahalı.Dışarsa yeme alışkanlığımız neredeyse yok.Ayda bir belki.Ama yinede bir bakıyorum ay sonunda eki hesaplar yine patlamış.
72 olurYılsonu kaç olur
Hurma yesene canım :) hem sütte yapar,kiloda yapmaz oh misCanım öyle tatlı çekiyor ki.
65 Gr Nestle kare cikolatayi bitirdim şuan.
Eşime dedim yarın kadayıf al baklava al tatlı almeyve filan kesmiyor.
Galiba regl olacağım. Sıcak basıyor.yeme istegim arttı.![]()
tuce çok normal böyle hissetmen ben son kızımda 2 ay boyunca ağladım hassas bir dönem geçiyor merak etme işte olduğu kadar birazda kirli olsun boşver oğlunuza bakın abi oğlunu öptümHayatımda ilk kez bu kadar kötü hissediyorum açıkçası . Gündüzleri daha iyi oluyorum akşama doğru sebebsiz bir ağlama isteği geliyor . Eşim dün ciğer istedi sevdiği bir yer var oradan alır gelirim dedi bende tmm dedim . Öyle olunca bugün oğlumu asm ye götürdüm geri dönüşte biraz süpür sil yaptım koşa koşa oda bir bebek bak bi toz al filan oğlum kucak istiyor sürekli . Ona da kıyamıyorum haklı daha çok küçük .yemek yapmıyorum diye mozaik yaptım buzluğa koydum yeriz dedim salata yaptım birde hemen hoşaf kaynattım . Bebek emzir alt değiş derken eşim geldi . Masaya oturduk üzerime sebepsiz bir ağlama geldi yine . Eşim de gerildi haliyle. Kalp kırılmasın diye masadan kalktım filan kötü bir akşamdı iş yerinde kimse kalmamış 2 kişiydiler diğeri izne çıkmış eşim yanlız . Oda zor durumda bende evde zor durumdayım psikolojik olarak erken uyudu ben de uyumak istiyorum
Her hafta 3kiloya yakın yiyorum taze hurma. Bugunler de kesmiyorHurma yesene canım :) hem sütte yapar,kiloda yapmaz oh mis
3 kg muHer hafta 3kiloya yakın yiyorum taze hurma. Bugunler de kesmiyor![]()
Hayatımda ilk kez bu kadar kötü hissediyorum açıkçası . Gündüzleri daha iyi oluyorum akşama doğru sebebsiz bir ağlama isteği geliyor . Eşim dün ciğer istedi sevdiği bir yer var oradan alır gelirim dedi bende tmm dedim . Öyle olunca bugün oğlumu asm ye götürdüm geri dönüşte biraz süpür sil yaptım koşa koşa oda bir bebek bak bi toz al filan oğlum kucak istiyor sürekli . Ona da kıyamıyorum haklı daha çok küçük .yemek yapmıyorum diye mozaik yaptım buzluğa koydum yeriz dedim salata yaptım birde hemen hoşaf kaynattım . Bebek emzir alt değiş derken eşim geldi . Masaya oturduk üzerime sebepsiz bir ağlama geldi yine . Eşim de gerildi haliyle. Kalp kırılmasın diye masadan kalktım filan kötü bir akşamdı iş yerinde kimse kalmamış 2 kişiydiler diğeri izne çıkmış eşim yanlız . Oda zor durumda bende evde zor durumdayım psikolojik olarak erken uyudu ben de uyumak istiyorum