- Konu Sahibi pure hazel
- #51.301
Benim de 2020 hedefim 12 çeyrek. Eğitim masraflarından ancak yetişebiliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeginiz kac aylikCanım 3saate 1seklinde kuruyorum saati. Bazen kendisi alarma 5dk filan kala uyanıyor.bazen ben uyandiriyorum.
Bazen uyandirmadigimda kesintisiz 6saat uyuyor
4aya yaklasiyorBebeginiz kac aylik
Masallah uyku duzeni cok iyi hep boylemiydi sonradanmi duzeldi benim bebegim 34 gunluk ama hic uyumuyor zar zor gun icinde gece dahil toplamda 7 saat gunduz hic uyku yok4aya yaklasiyor
Benimki de düzensizdi canım.Masallah uyku duzeni cok iyi hep boylemiydi sonradanmi duzeldi benim bebegim 34 gunluk ama hic uyumuyor zar zor gun icinde gece dahil toplamda 7 saat gunduz hic uyku yok
İnsallh darisibizeBenimki de düzensizdi canım.
3ayliktan sonra duzeldi
Of en sevdiğim bizde hafta sonu alacağızEşim 478den 6 tane çeyrek altın almış![]()
tugce benım oglusta da o hırıltı gibi olmustu götürdük ilk aylarda, ciğerleri genısledıgı ıcın nefes almaya adapte olmaya calısıyormus ondan o sekılde sesler gelıyormus üşütmediyse neden bu yani korkma canımGünaydın yazdıklarınız için çok teşekkür ediyorum kızlar gece emzirirken okudum iyi geldi burayı da dert topiğine çevirdim kusura bakmayıniyi olacağım inşallah inanıyorum . Keşke annemi göndermeseydim diyorum ama olan oldu artık . Abi bebeğimin göğsünde hafif bir hırıltı duydum o yüzden dün sağlık ocağına gitmiştim doktor çok az hırıltı var evet şimdi önemli değil demişti . Gece biraz arttı sanki emin değilim takip ediyorum ama Cumartesi çocuk doktoruna götüreceğiz . Az önce 200 TL gün parası yolladım
eşime tost yaptım o işe gitti
Banyoda üşüttük diye korkuyorum kronik çok korkuyorum hemde .tugce benım oglusta da o hırıltı gibi olmustu götürdük ilk aylarda, ciğerleri genısledıgı ıcın nefes almaya adapte olmaya calısıyormus ondan o sekılde sesler gelıyormus üşütmediyse neden bu yani korkma canım
Canım bebeğin emmesi nasıl.Banyoda üşüttük diye korkuyorum kronik çok korkuyorum hemde .
Canım 6000 ile bunları yapıyorsanız bence çokkk iyi maşallahhhhhGünaydın herkese
Benim doğru düzgün bir hedefim olamıyor malesef.
Maaşlarımız çok yüksek değil toplamda eve giren miktar 6.000 tl
Ev kredimizi bitirdik çok sukurevde tekrar diş cephe işleri cıktı bu yaz onu ödedik 10 bin tl ye yakın bir tutar.
Oğlum koleje gidiyor,okul taksiti dışında kitapları 4000 tl tuttu k.kartiyla aylık 480tl hala taksitini ödüyoruz,350 tl de aylık servis ücreti var.
Ayrıca ödemesi 900 tl olan bir kredimiz var.bunlar faturalar hariç hariç aylık stamdart ödemeler.
Onun dışında bebişin hastane kontrol ve tahlil ucretleri,her ay eksiklerini almaya çalışıyoruz,büyük oğlumun da sosyal aktivite,giyim, sinema bir takım oyun ve oyuncak ihtiyaçları,v.s gibi harcamaları var.
Aylik 1 yada 2 gr ancak alabiliyorum bu durumda.Cunku mutfak masrafı,fatura,ekstra harcamalardan elimize hiç bişey kalmıyor.
Bereketli olsun canımEşim 478den 6 tane çeyrek altın almış![]()
Ucu ucuna yetiriyoruz para artmıyor malesef.Ancak işte gram alabiliyorum onu da bu ay alamadım.sanirim önümüzdeki ay da alamam şehir dışına çıkacağız.bebegin biberon emzik v.s gibi eksikleri var onları alacagiz e bebekten sanırım 300 falan tutar.Kendime daha 1 tane tişört bile almadım.5 aydır hep idare ile gün geçiriyoruzCanım 6000 ile bunları yapıyorsanız bence çokkk iyi maşallahhhhh![]()
ay canım ck ıyı bılırım ılk basta 1dk ıcerısınde gıydırmeye calısıyordum yeni daha rahatım, hatta suyla oynamak ıstıyorda musade etmıyorum cok sıcak ama nolur nolmazBanyoda üşüttük diye korkuyorum kronik çok korkuyorum hemde .