Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar annem gitti çok üzgünüm, ay kızım evde yanımızda çok şükür 🧿
Maaşlara fln bakamadım şu an hiç bakabilecek gibi değilim... Biraz daha kalsaydı annem diye kendi kendime kuruluyorum kalsa bu kez de alışamayacağım kendim bakmaya. 15 tatil 2 çocuk lu sınavımız başlıyor eşim izin alacak tatil boyu hepimiz evdeyiz 🥳
Kızım tam 2 haftalık oldu bugün de eve çıkalı 7 gün çok minnak bişey 🥰

20200116_135118.webp

Maaşlara fln bakamadım şu an hiç bakabilecek gibi değilim... Biraz daha kalsaydı annem diye kendi kendime kuruluyorum kalsa bu kez de alışamayacağım kendim bakmaya. 15 tatil 2 çocuk lu sınavımız başlıyor eşim izin alacak tatil boyu hepimiz evdeyiz 🥳
Bol bol sarıl.emzir annesi.

İnternette gram altın 293 görünüyor, mobil bankadan da almak istesem 293 diyor. Adam 290’dan verince neden acaba dedm, tabi vaktinde kendisine soramadım çünk ü sonradan nette kontrol edebildim.
İnternette gördüğümüz fiyat yeni tarihli fiyatı sana eski tarih vermiştir ondan fark

Annem gittiği için bende çok üzgünüm

Ben de 3 tane çeyrek altın var. Çeyrek altın alayım alayım sonra onları birleştirip gremseye çevireyim.

Kulplu ağırlığı 18.15 gram olan gremsenin has miktarı ise 16.05 gramdır. Gremse altının ön yüzünde, Atatürk’ün portresi ve etrafında yıldızlar sıralanmış ve defne yapraklı çiçeklerden oluşturulmuş çelenk şeklinde motifle süslenmiş bir görüntüsü vardır. Arka yüzünde ise; Türkçe motifli yazı ile Türkiye Cumhuriyeti Darphanesi ibaresi yer alır.

Ucu ucuna yetiriyoruz para artmıyor malesef.Ancak işte gram alabiliyorum onu da bu ay alamadım.sanirim önümüzdeki ay da alamam şehir dışına çıkacağız.bebegin biberon emzik v.s gibi eksikleri var onları alacagiz e bebekten sanırım 300 falan tutar.Kendime daha 1 tane tişört bile almadım.5 aydır hep idare ile gün geçiriyoruz
Canım paranız daha da bereketli oldun inşallahhhhh özel okul gerçekten çok maliyetli

Selam kızlar
Dün market alışverişi yaptık 290 lira harcadık öyle et tavuk kıyma deterjan falanda yoktu listede
1 kg çay 40 tl daha ne olsun:skandal:
Bu ay 3 bin lira ayırdım birikime altın almadık daha
Şimdiden dogalgazın parasınıda ayırdık köşeye 700 tl inş ordan 200 tl artar
Faturaların hepsi otomatik ödemede ama bütün faturaların parası fazladan ayırıp çekiyoruz harcamayalım diye
pure hazel pure hazel ben hedefi daha önce yazmıştım ama hesap yapıp yeniledim 24 çeyrek ve 1 adet beşi biryerde

Tab
Ahahhahhhhhhh erkeğin maaşı sorulmaz kızzzzzz🤪🤪🤪

Canım arkadaşın hem kredi borcu var hem oğlu özel okula gidiyor iyi yetiştirebiliyor diye söylemiştim maşallahhhhh özel okul gerçekten çok maaliyetli 👍👍👍
😁 tabi canım şaka yaptim öyle tabi ki allah herkesin yardımcısı olsun insallah

Back
X