Bugün ne aldin kaç tl harcadin

O kafa bana tam 20 gün sonra annem gidince geldi işte 🥺
tugcıs dogumdan önce bi hafta kalıp gıtseler diyordun gelınce kalsalar bıraz daha keske dersın demıstım bak 25 gün dahi yetmemıs ah anneler varlıkları yeter şükürler olsun. ben de esımle sabaha kadar oturduk 2ay oglusla annemleri bir defa uyandırmadım yardım için. gündüzleri yanımızda olmaları, bıze yaptıgı psıkolojik destek cok ıyı gelıyor bi kap çorbası bile lohusa halinde dünyaya bedel

tugcıs dogumdan önce bi hafta kalıp gıtseler diyordun gelınce kalsalar bıraz daha keske dersın demıstım bak 25 gün dahi yetmemıs ah anneler varlıkları yeter şükürler olsun. ben de esımle sabaha kadar oturduk 2ay oglusla annemleri bir defa uyandırmadım yardım için. gündüzleri yanımızda olmaları, bıze yaptıgı psıkolojik destek cok ıyı gelıyor bi kap çorbası bile lohusa halinde dünyaya bedel
Aynen öyle kronik annem şuan hiç birşey yapmasa koltukta otursa bile yeter

Annem lohusa terlik taç yastık bebişe tulumu ayakkabı ve tacını almış set şeklinde tabiki pembiş😁2 tanede gecelik almış.kapı süsümüzü yapıcaz kız kardeşimle.lohusa şerbeti ve çikolata ikram ederim gelenlerede hazırız artık doğuma bu ay hastane masrafımızda belli olucak

Merhaba canlarım😍 tünaydın şekerler birikimci canlar 🤣🤪 sabah bi uyuyorduk kp aradı sabah 9 🤣 arabaları muayeneden geçmiş şaşırdım diyor hey allahım dedim ya uyuyorduk tam😆 kahvaltı hazırladım yedik topladım doktora gittik 35 TL muayene ücreti herşey yolundaymış 20 TL kalça ultrasonu. Eşim 210 TL sigara aldı . 25 TL kıyma lahmacun yaptıracağız . 15 TL incir 480 den 1 tam 1 çeyrek altın . 67 TL ordu evinde harcadım kantinde 25 TL sebze aldım . Eve geldik Abi bebek banyo yapacak bir sürü çamaşır çıktı

Merhaba canlarım😍 tünaydın şekerler birikimci canlar 🤣🤪 sabah bi uyuyorduk kp aradı sabah 9 🤣 arabaları muayeneden geçmiş şaşırdım diyor hey allahım dedim ya uyuyorduk tam😆 kahvaltı hazırladım yedik topladım doktora gittik 35 TL muayene ücreti herşey yolundaymış 20 TL kalça ultrasonu. Eşim 210 TL sigara aldı . 25 TL kıyma lahmacun yaptıracağız . 15 TL incir 480 den 1 tam 1 çeyrek altın . 67 TL ordu evinde harcadım kantinde 25 TL sebze aldım . Eve geldik Abi bebek banyo yapacak bir sürü çamaşır çıktı

Maşallah ne uygun hastaneymiş. Bizim muayene 70 tl, kalça ultrasonuna da 120 tl verdim aralıkta

Annem lohusa terlik taç yastık bebişe tulumu ayakkabı ve tacını almış set şeklinde tabiki pembiş😁2 tanede gecelik almış.kapı süsümüzü yapıcaz kız kardeşimle.lohusa şerbeti ve çikolata ikram ederim gelenlerede hazırız artık doğuma bu ay hastane masrafımızda belli olucak
Hastane hazırlıkları bitmiş sayılır gayet güzel olmuş.
Bazı hastaneler hediye paketi veriyorlar sor bakalım verecekler mi.
Mesela bana hediye paketi verdiler.
İçerisinde pişik kremi vardı. 3 adet bez.
Alt açma bezi.
Bebek bakımı ile ilgili kitap.
Bebeğimin ilkleri yazılı bir defter.
içerisini ben dolduruyorum mesela ne zaman doğdu kaç kilo doğdu ilk dişim ne zaman çıktı İlk saçım, oraya zarf koymuşlar saçını kesip içine koymamız için vs vs.
Diğerleri neyse de pişik kremi almamıştım (malum kızım ansızın geldi) çok işime yaradı. Bepanthol

Bereketi olsun canim altinlarinn🏆
Yarın biz de lahmacun yaptiralım diyoruz.
Yanına bol salata.
Ayrıca bol süt yapiyor bebislere👶😋

Eşimi bes ten çıkması için ikna ettim gibi birşey. (Sevgili kızı için actirmis. Ağustostan beri 125 lira aylık).
Altın dolar Euro vs alalım dedim. TL istemiyorum.
Altın fonuna vs koyuyoruz diyor bankacılar ama istemiyorum .

Bu ayki birikim😍

Eklentiler

• 28CB90A5-608D-48DF-9A1D-4022508D45C0.webp
    28CB90A5-608D-48DF-9A1D-4022508D45C0.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 109
Back
X