- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.481
Herkese günaydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satarken 3lira fark oluyor.Eski tarihli alırken ucuz ya satarken nasıl
tugcıs dogumdan önce bi hafta kalıp gıtseler diyordun gelınce kalsalar bıraz daha keske dersın demıstım bak 25 gün dahi yetmemıs ah anneler varlıkları yeter şükürler olsun. ben de esımle sabaha kadar oturduk 2ay oglusla annemleri bir defa uyandırmadım yardım için. gündüzleri yanımızda olmaları, bıze yaptıgı psıkolojik destek cok ıyı gelıyor bi kap çorbası bile lohusa halinde dünyaya bedelO kafa bana tam 20 gün sonra annem gidince geldi işte![]()
Anladım galiba yeni tarihli alsanda onu da eski tarihli fiyatıma mi satıyorsunSatarken 3lira fark oluyor.
Yeni tarihli de satarken hurda fiyatına yani o da eski tarihli gibi oluyor.
Aciklayamadim galiba
Yazdığımdan ben de bir şey anlamadım
Şöyle diyimAnladım galiba yeni tarihli alsanda onu da eski tarihli fiyatıma mi satıyorsun![]()
Aynen öyle kronik annem şuan hiç birşey yapmasa koltukta otursa bile yetertugcıs dogumdan önce bi hafta kalıp gıtseler diyordun gelınce kalsalar bıraz daha keske dersın demıstım bak 25 gün dahi yetmemıs ah anneler varlıkları yeter şükürler olsun. ben de esımle sabaha kadar oturduk 2ay oglusla annemleri bir defa uyandırmadım yardım için. gündüzleri yanımızda olmaları, bıze yaptıgı psıkolojik destek cok ıyı gelıyor bi kap çorbası bile lohusa halinde dünyaya bedel
TamamdırŞöyle diyimben hiç yeni tarihli almıyorum.
Kuyumcu eski tarihli biriktir diyor
Merhaba canlarımtünaydın şekerler birikimci canlar
sabah bi uyuyorduk kp aradı sabah 9
arabaları muayeneden geçmiş şaşırdım diyor hey allahım dedim ya uyuyorduk tam
kahvaltı hazırladım yedik topladım doktora gittik 35 TL muayene ücreti herşey yolundaymış 20 TL kalça ultrasonu. Eşim 210 TL sigara aldı . 25 TL kıyma lahmacun yaptıracağız . 15 TL incir 480 den 1 tam 1 çeyrek altın . 67 TL ordu evinde harcadım kantinde 25 TL sebze aldım . Eve geldik Abi bebek banyo yapacak bir sürü çamaşır çıktı
Hastane hazırlıkları bitmiş sayılır gayet güzel olmuş.Annem lohusa terlik taç yastık bebişe tulumu ayakkabı ve tacını almış set şeklinde tabiki pembiş2 tanede gecelik almış.kapı süsümüzü yapıcaz kız kardeşimle.lohusa şerbeti ve çikolata ikram ederim gelenlerede hazırız artık doğuma bu ay hastane masrafımızda belli olucak
Al valla süper bir hisBanka hesabına 10gr aldım dün.Daha alacaktım ama beni fiziki altına özendiriyorsunuz bu gidişle fiziki alacağım kalan paramla![]()
Bereketi olsun canim altinlarinnMerhaba canlarımtünaydın şekerler birikimci canlar
sabah bi uyuyorduk kp aradı sabah 9
arabaları muayeneden geçmiş şaşırdım diyor hey allahım dedim ya uyuyorduk tam
kahvaltı hazırladım yedik topladım doktora gittik 35 TL muayene ücreti herşey yolundaymış 20 TL kalça ultrasonu. Eşim 210 TL sigara aldı . 25 TL kıyma lahmacun yaptıracağız . 15 TL incir 480 den 1 tam 1 çeyrek altın . 67 TL ordu evinde harcadım kantinde 25 TL sebze aldım . Eve geldik Abi bebek banyo yapacak bir sürü çamaşır çıktı